sibirnaya Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 tak dej fotku, to sou takovy hlasky nanic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Myslim, ze o par stranek vzad je pridana fotografie primo od vyrobce.Nabizel mi i nekolik matarialu a ze dvou modelu (mam ten vetsi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Co tak skusit carbon/kevlar platno, ma napadlo. To by mohlo fungovat, pevnost/odolnost tam je a nevazi to nic. Akurat to spracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 9x kredit.kartaNapsane kontakty a info na listkach, 2x naplast a 2x vizitkaNekolik bankovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 To ale neni slimfold ani omylem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Ja netvrdil slimfold prece.Psal jsem, ze jsem si nechal usit od Mr. zrno dle originalu tuto viz. https://www.kickstarter.com/projects/innodave/wrap-wallet-small-and-thin-yet-still-completely-fu a absolutni spokojenost ve vsech smerech.Jinak verim, ze by zrno dokozal vyrobit skoro vse. . To ale neni slimfold ani omylem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 (upraveno) obávám se, že jakmile půjdem do jiného materiálu než je tyvak tak už to nebude slim, sice bude tenka oproti klasické šrajtofli, ale bude to furt xkrát tlusčí nosím slim 2x ohnutou a maximálně mi to vyhovuje, s 8 kreditkama a penězma má cca 11mm, což s kůží, přestože bych jí taky chtěl, Zrno nedocílí:-) Edit: koukám že po 4,5 měs. nošení je už díra v jednom rohu od kreditky:-( Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 18. června 2014 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Koukám, že jsem udělal dobře, když jsem počkal s objednáním. Jde to celkem rychle do kytek, takže zůstanu u kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 např. kůže z klokana je poměrně tenká a pevná... a nemusela by být ani moc drahá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Mě by se líbil malý bifold presne jako v tom videu. Jen bych asi upřednostnil tenčí kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 9x kredit.kartaNapsane kontakty a info na listkach, 2x naplast a 2x vizitkaNekolik bankovekTloustka ci sila 13mmJedina nevyhoda je, ze vice bankovek se musi prizpusobit jinak se trochu rozevira ovsem to se da vyresit jednou vetsi bankovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Omlouvam se, ze se vam micham do slimfold diskuze, ale ciste nahodou, nevedeli byste nekdo, kde by slo sehnat novy to perko co drzi bankovky v takovy ty klasicky prelozeny penezence - dolarce? Zapadlo mi pod sedacku v aute a nejde vyndat... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Já jsem se slim velice spokojený. Stav na foto po cca 1/4 roce, asi záleží jak a kde to kdo nosí. Dovedl bych si to představit ze supertenké kůže, ale tlustá penežka je v porovnání s tímto docela otrava. Hlavně saku to nikde nedělá boule. Jedinou nevýhodu vidím v přehazování do jiného oblečené, že vzhledem k neznatelnosti tloušťky to v předchozím oblečení zapomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altruista Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Já vidím značnou nevýhodu v estetice. Možná to v saku nedělá bouli, ale musí to být pro okolí požitek vidět jak z takové odrbané "obálky" tahám kartu. K tomu se už jen hodí mít v jedné kapse starý igeliťák s pětikačkama a v druhé pytlík s vysočinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 (upraveno) Ta moje má pouze lehce ošoupané rohy, ty předchozí mi přijdou, že musely strávit celou dobu na montáži vrtných věží na Urale, takže zatím se nestydím ji vytahovat. Pokud bude horší estetika, dá se koupit nová, dá se sehnat za míň než 20USD. Nevím co je méně estetické, jestli tato peněženka, nebo tlusté ošoupané kožené cosi, s kupou ústřižků, papírků a účtů za poslední pětiletku, co často vidím. Většinou je to tak tlusté, že to dotyční musí nechat ležet na stole (např v restauraci), zatímco já mám peněženku venku jen pár minut. Nosí to tak i mí kamarádi a když jsem vytáhl slim nechápali, jak je možné mít peníze na tloušťce několika mm, když oni jsou skoro na 4cm. Takže kdyby něco podobného někdo např. Zrno, chtěl spíchnout z tenké kůže, tak bych se taky přidal. Jinak přijde mi nerozum nosit karty v penežence. Já je nosím odděleně. Upraveno 18. června 2014 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altruista Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 To nebyla ani tak výtka vůči slimkám. Sám jsem měl mightywallet, na kterou jsem odkazoval, ale v takovém stavu nebyla po letech nošení. Nemyslím konkrétně tvoji. Ad karty. Já mám v peněžence prakticky jen karty a základní doklady. Platím všude kartou. O větších platbách vím předem a pár stovek až litr mi stačí kdykoli na drobné výdaje. V podstatě nechápu co lidé potřebují v peněžence všechno tahat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 (upraveno) Ona peněžka je dost často takové skladiště. Osobně karty a doklady nosím zvlášť v dokladovce, protože i těch základních dokladů je poměrně dost. Upraveno 18. června 2014 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 Panove, podle miry opotrebeni vasich penezenek nejspise prilis casto navstevujete obchody s hodinkami :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Abych nedelal ostudu s odrbanou oranzovou, poridil jsem dve nove, ty budou na nedeli do kostela a statni svatky. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 jak dopadlo jednání o kožené verzi Slimfold wallet mezi Zrnom a Sibiřom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se