montemar Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 trochu me predem otravil ten marketing na teroristickou notu.. ale na nektery discipliny se rad kouknu... i kdyz si myslim, ze to budou hry jako kazdy jiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Nuda v Soči... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Ceremonial je uzasny. Potlesk. Cumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 zatím nejlepší co bylo k vidění Poběda Cabrio obsah 2.1 a hmotnost také 2.1 tuny a hlavně defilé rudých motocyklů BMW se sajdou...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Těším se hodně a té dlouhodobé mediální masírce ve stylu "Rusko fuj" se fakt musím smát. Ale evidentně to funguje, stačí ukazát dva hajzly vedle sebe a každý hned ví, že všechno bude špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 (upraveno) Myslim si ze na tej druhej zrdi bude horiet ohen. Edit: tak asi nie. Upraveno 7. února 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 dva hajzly vedle sebe a každý hned ví, že všechno bude špatně.Teraz sa nechytam, kto stal vedla Putina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Teraz sa nechytam, kto stal vedla Putina? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Teraz sa nechytam, kto stal vedla Putina?teď jsi mě dostal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Boa ale Daft Punk mixnuty Cajkovskym je pecka, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Tak nakonec skorochromou dvojku Treťjaka s babičkou Irinou Rodinou rozbehli zapálit kaspický plyn ......a je to.......teď už jen hokej!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 pozeram teraz na reprizu a mam taky zvlastny pocit... len este presne neviem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Mě se líbí OH obecně a kde jsou je mi jedno !!!!!Kolik kdo kde MOŽNÁ ukradl je mi úlně šumák. Mají hodně vymakané a hezké to zahájení a překvapilo mně že máme myslím 11 nejpočetnější výpravu. :-)))) Ono kritizovat umí každý , tedy i ten co nikdy nic pořádného nedokázal , tedy hlavně ten. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Kritizovat muže kdo chce, co chce!! Je to jeho názor. Názor, ze tyhle hry smrdí na sto honu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 jj, já nevěřil vlastním uším, když mluvili o podpoře olymp. výboru pro ZOH v Číně a to z důvodu přílivu dalšího mega-kapitálu z týhle země- kam se poděla Olympijská idea ví Bůh a přitom všem musí být jasný, že na to doplatí zas jen řadový číňánek, ale- who cares... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Zahájení máme za sebou...Takhle, Danny Boyle to zrovna nebyl. Ani špetka nadsázky, jen pompéznost a ruskaja duša na druhou.Záběry na téměř plačícího Putina ve mě vyvolávaly úsměv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Jinak trochu OT- delší dobu mě napadá otázka- v Tv opět běží reklama na jeden nejmenovaný jar, ve které se říká, že uspořádali pro obyvatele Soči večeři- myslíte že je to fakt, nebo klamavá reklama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Londyn se svym humorem a tim padem jakymsi polidstenim, zustane dlouho, ne-li navzdy, neprekonan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Zahájení máme za sebou... Takhle, Danny Boyle to zrovna nebyl. Ani špetka nadsázky, jen pompéznost a ruskaja duša na druhou. Záběry na téměř plačícího Putina ve mě vyvolávaly úsměv. Tak proto ses vysral na sraz...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Je to tady !!! Moje pořadí sportů: úplně všechno, nejlépe 2x. Tedy curling bohatě stačí jednou . Ale aspoň budu mít čas se posilnit, nebo, kdyby bylo opravdu zle, se třeba i umýt. Dovolená to všechno jistí, nápoje připraveny, strava zajištěna - jsem 100% připraven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se