Přejít na obsah

Soci 2014

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mě se líbí OH obecně a  kde jsou je mi jedno !!!!!

Kolik kdo kde MOŽNÁ ukradl je mi úlně šumák.

Mají hodně vymakané a hezké to zahájení a překvapilo mně že máme myslím 11 nejpočetnější výpravu. :-))))

Ono kritizovat umí každý , tedy i ten co nikdy nic pořádného nedokázal , tedy hlavně ten. :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, já nevěřil vlastním uším, když mluvili o podpoře olymp. výboru pro ZOH v Číně a to z důvodu přílivu dalšího mega-kapitálu z týhle země- kam se poděla Olympijská idea ví Bůh a přitom všem musí být jasný, že na to doplatí zas jen řadový číňánek, ale- who cares... :bag:

Odkaz ke komentáři

Jinak trochu OT-  delší dobu mě napadá otázka- v Tv opět běží reklama na jeden nejmenovaný jar, ve které se říká, že uspořádali pro obyvatele Soči večeři- myslíte že je to fakt, nebo klamavá reklama?  ;)

Odkaz ke komentáři

Zahájení máme za sebou...

Takhle, Danny Boyle to zrovna nebyl. Ani špetka nadsázky, jen pompéznost a ruskaja duša na druhou.

Záběry na téměř plačícího Putina ve mě vyvolávaly úsměv.

Tak proto ses vysral na sraz......

Odkaz ke komentáři

Je to tady !!! Moje pořadí sportů: úplně všechno, nejlépe 2x. Tedy curling bohatě stačí jednou :). Ale aspoň budu mít čas se posilnit, nebo, kdyby bylo opravdu zle, se třeba i umýt. Dovolená to všechno jistí, nápoje připraveny, strava zajištěna - jsem 100% připraven.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...