Přejít na obsah

Prischerné fotky

prischera

Doporučené příspěvky

Vezmu to tentokrát trochu zeširoka. Vzhledem k tomu, že mě za pár dní čeká věk, kdy se snad člověk definitivně přehoupne z mládí do dospělosti, řešil jsem v předstihu jaké hodinky si k jubileu (nechat) nadělit. Prošel jsem opravdu široké spektrum a upřímně nezávidím těm několika místním kamarádům, které jsem bombardoval svými možnými i nemožnými nápady. Nakonec jsem se zamiloval do Tudorů Black Bay Fifty Eight. Je to trochu odříkaného chleba největší krajíc. Na Tudorky koukám dlouho, ale... Nelíbí se mi snowflake ručička, než Tudor, radši Rolex. A vůbec nechci NoDaty. A dopadl jsem, jak se dalo čekat :). Hodinky jsem koupil už na konci listopadu loňského roku (a ještě že tak, aktuálně nejsou k sehnání), odevzdal ženě a začal se těšit. Co vám budu povídat, bylo to dlouhé :). Nicméně o víkendu proběhla rodinná oslava a já tak můžu, s lehkým předstihem, konečně nosit tyhle krásky. O hodinkách samozných se rozepíšu v podrobnější recenzi, ale na tu je musím chvíli ponosit, abych získal trochu odstup. Pokud jste se tím prokousali až sem, tak respekt :). Za odměnu přidám pár fotek.

I když má pouzdro v průměru jen 39mm, rozhodně se nejedná o malé hodinky

IMG_2444.jpg

Leštěné boky budou magnet na škrábance, ale co... Navíc ta korunka je prostě skvělá.

IMG_2447.jpg

Zpracování detailů je na velmi vysoké úrovni, nejen co do provedení, ale i nápadu. Logo Tudor na sponě.

IMG_2449.jpg

Detail ciferníku.

IMG_2456.jpg

Jsem celkem magor do hraní si s různými variantami řemenů. Hodinky jsem samozřejmě koupil na oceli, ale myslím, že BB58 snesou opravdu lecos

IMG_2466.jpg

Tohle je momentální favorit :)

IMG_2471.jpg

A když už hodinky k narozeninám, tak je potřeba je trochu svázat s jubileem. Mimochodem na dálku musím poděkovat do Koscomu, manželka byla moc spokojená s přístupem při zařizování rytiny.

IMG_2467.jpg

ta rytina mi utekla. Je to parada!!!

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O tom by se dalo polemizovat, čí ruka jim sluší nejvíc, můj názor je jiný :). Každopádně mojí ruce teď dost sluší nový přírůstek od Seika. Limitované pilotky SCVE045, které vznikly ve spolupráci s japonskou oděvní firmou Nano Universe. BYly vyrobeny tři série po třech stech kusech. Ocelové, černé DLC a rose gold DLC. Ocelové jsou už beznadějně vyprodané. Jsou to poměrně velké hodinky o průměru 42 mm, nicméně díky prohnutému pouzdru a krátkým nožičkám sedí překvapivě dobře i na užším zápěstí. A samozřejmě krásně svítí, jak už to Seiko umí. Uvnitř je klasický stroj Seiko 4R35, sklo je hardlex. Korunka pouze zaklapávací, ale vodotěsnost je pořád slušných 100M. Pilotky mi v kolekci chyběly, takže se, myslím, chvilku zdrží :).

post-18334-0-79421100-1552258982_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ocelové jsou beznadějně vyprodané.....a tak je fajn znát na foru někoho, kdo je povolný a půstí je :cheers: hlavně, že jsou v dobrých rukou, což mě těší a vím, že je občas i uvidím.

Michale, po kolika pívech si mu je pustil?:-)))

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...