prischera Odesláno 8. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Užij si je Já sem dost spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 (upraveno) Vezmu to tentokrát trochu zeširoka. Vzhledem k tomu, že mě za pár dní čeká věk, kdy se snad člověk definitivně přehoupne z mládí do dospělosti, řešil jsem v předstihu jaké hodinky si k jubileu (nechat) nadělit. Prošel jsem opravdu široké spektrum a upřímně nezávidím těm několika místním kamarádům, které jsem bombardoval svými možnými i nemožnými nápady. Nakonec jsem se zamiloval do Tudorů Black Bay Fifty Eight. Je to trochu odříkaného chleba největší krajíc. Na Tudorky koukám dlouho, ale... Nelíbí se mi snowflake ručička, než Tudor, radši Rolex. A vůbec nechci NoDaty. A dopadl jsem, jak se dalo čekat . Hodinky jsem koupil už na konci listopadu loňského roku (a ještě že tak, aktuálně nejsou k sehnání), odevzdal ženě a začal se těšit. Co vám budu povídat, bylo to dlouhé . Nicméně o víkendu proběhla rodinná oslava a já tak můžu, s lehkým předstihem, konečně nosit tyhle krásky. O hodinkách samozných se rozepíšu v podrobnější recenzi, ale na tu je musím chvíli ponosit, abych získal trochu odstup. Pokud jste se tím prokousali až sem, tak respekt . Za odměnu přidám pár fotek. I když má pouzdro v průměru jen 39mm, rozhodně se nejedná o malé hodinkyIMG_2444.jpg Leštěné boky budou magnet na škrábance, ale co... Navíc ta korunka je prostě skvělá.IMG_2447.jpg Zpracování detailů je na velmi vysoké úrovni, nejen co do provedení, ale i nápadu. Logo Tudor na sponě.IMG_2449.jpg Detail ciferníku.IMG_2456.jpg Jsem celkem magor do hraní si s různými variantami řemenů. Hodinky jsem samozřejmě koupil na oceli, ale myslím, že BB58 snesou opravdu lecosIMG_2466.jpg Tohle je momentální favorit IMG_2471.jpg A když už hodinky k narozeninám, tak je potřeba je trochu svázat s jubileem. Mimochodem na dálku musím poděkovat do Koscomu, manželka byla moc spokojená s přístupem při zařizování rytiny.IMG_2467.jpg ta rytina mi utekla. Je to parada!!! Upraveno 8. března 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 BB58 na tropicalu. Jsou to hodinky, kterym slusi v podstate cokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 BB58 na tropicalu. Jsou to hodinky, kterym slusi v podstate cokoliv. A ze všeho nejvíc moje ruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 O tom by se dalo polemizovat, čí ruka jim sluší nejvíc, můj názor je jiný . Každopádně mojí ruce teď dost sluší nový přírůstek od Seika. Limitované pilotky SCVE045, které vznikly ve spolupráci s japonskou oděvní firmou Nano Universe. BYly vyrobeny tři série po třech stech kusech. Ocelové, černé DLC a rose gold DLC. Ocelové jsou už beznadějně vyprodané. Jsou to poměrně velké hodinky o průměru 42 mm, nicméně díky prohnutému pouzdru a krátkým nožičkám sedí překvapivě dobře i na užším zápěstí. A samozřejmě krásně svítí, jak už to Seiko umí. Uvnitř je klasický stroj Seiko 4R35, sklo je hardlex. Korunka pouze zaklapávací, ale vodotěsnost je pořád slušných 100M. Pilotky mi v kolekci chyběly, takže se, myslím, chvilku zdrží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Ocelové jsou beznadějně vyprodané.....a tak je fajn znát na foru někoho, kdo je povolný a půstí je hlavně, že jsou v dobrých rukou, což mě těší a vím, že je občas i uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 ad BB - samozřejmě, že tento konkrétní kus s gravírováním sedí nejlíp Tobě a o tom není nejmenších pochyb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Ocelové jsou beznadějně vyprodané.....a tak je fajn znát na foru někoho, kdo je povolný a půstí je hlavně, že jsou v dobrých rukou, což mě těší a vím, že je občas i uvidím.Michale, po kolika pívech si mu je pustil?:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Mnohem méně, než bys čekal...nekompromisně zaútočil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 když něco chcem to tak děláme všichni:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Krásná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Dostal jsem dáreček z Baselu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Když už jsem byl v tom focení GMTček, přidal jsem i pár SCVE045 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Chlapi, jak to děláte? Máte opravdu moc hezké fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Jooo, todle se povedlo, zatraceně dobré foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Moc pekny fotky! Jako vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Alpiny se vrátily ze servisu a dostaly ukořistěný mesh od Andyho. Tak je aspoň příležitost to tady zvednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Mesh vypadá velmi pěkně a celá fotka suprově, Kubo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se