prischera Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Zatim zustavaji, jsou to jedine plesnivky ve sbirce. A zadne zasadni penize v nich nelezi. Ale na ruku se dostanou opravdu vyjimecne. Coz je mozna trochu skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Tyhle vintážní hi-beat certinky s českým day date jsem tu už měl. Koupil jsem je v mint stavu a po čase nerozvážně prodal. Od té doby se po nich stýskalo. Před nějakou dobou se mi zázrakem podařilo sehnat jiný kus. V horším stavu, bez tahu, ale vem to čert (nebo Cert? ), jsou zpět. Teď jsem je vytáhl z hodinkovnice a překvapeně zjistil, že tu ještě nemají znovuzrozenou fotku. Tak tady jedna je . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 ten remen im dla mna sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Tak mě to zase popadlo a víte všichni, že to má jediné řešení . Už nějakou dobu jsme okolo sebe obšlapovali a teď nastala ta správná chvíle pořídit BB58 sestřičky. Trochu mě odrazovala nepřítomnost inhausu, ale nakonec jsem si uvědomil, že mi ta odladěná ETA vlastně nevadí a k Tudoru svým způsobem patří... Jsou malé (BB36), jsou pohodlné, jsou skvělě udělané, jsou tak nudné až mě to baví. Teď už zbývá jen vymyslet, co pustím, abych měl na ně ve winderu místo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 14 hodinami, prischera napsal: Tak mě to zase popadlo a víte všichni, že to má jediné řešení . Už nějakou dobu jsme okolo sebe obšlapovali... Skvělá dvojka! Oba kousky mě už delší dobu lakájí, ale zatím to neuzrálo, ať dlouho baví :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 16. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Díky, určitě doporučuju. BB58 už mám dva roky a pořád patří mezi nejoblíbenější hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 31. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Po delší době to tu UPnu, na BB36 dorazil řemen od Zrna, tak se chci pochlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Certinky se vrátily z lázní a dostaly modrý řemen od Zrna. Taková pondělní vintažní pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Tutima tu dlouho nebyla, tak pridam jednu fotku v kancl military stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Kurňa, ty jseš zabiják Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 Jojo Rambo z openoffice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Až teď mi došlo, že tu ještě nemám zdokumentovaný můj poslední přírůstek, regulátor od Alpiny. Tak přidám alespoň jednu symbolickou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Už se tu objevily, ale vzhledem k tomu, že jsem je bral z Koscomu rovnou na dovolenou, tak se mi až teď podařilo najít chvilku alespoň na jednu fotku slušným sklem. Hlásím tedy nejnovější přírůstek SBGN005. Přesně po deseti letech na fóru, kam jsem přišel hledat informace o mechanických hodinkách, zejména švýcarské provenience, jsem si pořídil japonský quartz. A to za cenu, které mi v té době přišla za hodinky naprosto nesmyslná . Ale spletité jsou cesty chronomagora a ta moje mě po mnoha odmítáních dovedla až sem. A jsem fakt spokojený, až mě překvapilo, jak moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Jsou krásné, chystám se je někdy zajít omrknout naživo. Jaký je modrý číselník v reálu? Z fotek se zdá, ze hodně záleží na světle a přechází od černé po modrou.Těším se na další fotky a postřehy. Ať dělají radost Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Veru tieto quartzy sú parádne Mne osobne na nich vadia dve veci: 19mm medzi nožkami (čert by ich zobral keby pridali ten 1mm) a spona bez mikroregulácie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Ten věnec dne v češtině je parádička Gratulace ke GS. Je to jeden z japonských svatých grálů. Mne naštěstí touha po nich stále míjí, to ,,naštěstí" je vzhledem k ceně. Každopádně parádní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Jsou krásné, chystám se je někdy zajít omrknout naživo. Jaký je modrý číselník v reálu? Z fotek se zdá, ze hodně záleží na světle a přechází od černé po modrou.Těším se na další fotky a postřehy. Ať dělají radost…Díky, mám určitě v plánu fotorecenzi, hen najít čas . Veru tieto quartzy sú parádne Mne osobne na nich vadia dve veci: 19mm medzi nožkami (čert by ich zobral keby pridali ten 1mm) a spona bez mikroregulácie. Ano obě výtky jsou relevatní. Rozteč je daní za dokonalé proporce u menšího pouzdra. Také mě mrzí nemožnost využití sbírky 20mm řemenů, ale aspoň jsem si nechal od Zrna ušít nový kousek přímo pro GS. Dnes by měl dorazit, tak se na něj těším .Absence mikroregulace je trochu otrava. Částečně to řeší dva “půlčlánky”, které jsou dohromady o něco něco menší než celý článek. S trochou trpělivosti mojí a větší mírou trpělivosti pana hodináře v Koscomu , se mi podařilo najít délku náramku, která dokonale sedí. Ale uživatelská úprava je bohužel nemožná . Ten věnec dne v češtině je parádička Gratulace ke GS. Je to jeden z japonských svatých grálů. Mne naštěstí touha po nich stále míjí, to ,,naštěstí" je vzhledem k ceně. Každopádně parádní hodinky.Díky, Certinky jsou spíš taková zajímavost, ale potěší. GS jsou pro mě teď na nějakou dobu top, než přijde jiný kousek, který budu “nutně” potřebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Moc pěkná akvizice, gratulace. Tak mě napadá, zda se ti nebudou trošku prát s Turn O Graphy, přece jen docela podobné hodinky, když to vezmu kolem a kolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Hele ani ne. Jsou vetsi, GMT a modry. Navic baterka . Vlastne jediny, co maj spolecny je oyster a jedna cervena rucka. Navic tedy musim rict, ze detaily zpracovani, napriklad indexu, jsou o level jinde, nez co jsem zatim mel na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 V 12. 5. 2021 v 17:56, prischera napsal: Tutima .. Pěkný aranžmá a k Tutimě parádně sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se