Pcho Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Byl jsem prijemne prekvapeny, Tyson predvedl velice dobrou show. V retorice by se mu asi vyrovnal jenom malo kdo z nasich sportsmenu. Klobouk dolu!
Radius Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Už jsem to psal do pelmel dotazů, ale nevíte náhodou, na které tv půjde v sobotu 26.4 Klitschko vs. Lepai? Nemůžu to vygooglit... Minule s Povietkinem to šlo na Fandovi, ale tam o tom není v programu na sobotu ani štěk.
furo Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 (upraveno) Na HBO - Mike Tyson: Naprostá pravda ... zajímavé mne sa to páčilo, mike spravil dobrú show aj keď sa pri tom poriadne zadýchal určite si zaslúži rešpekt za to že sa z ničoho vyhrabal na úplný vrchol. samozrejme niektoré epizódy z jeho života by asi nechcel zažiť nikto, ale asi to k tomu tak trochu patrí, navyše mal smolu na ľudí okolo seba. dúfal som že sa bude trochu viac venovať sporu s promotérom donom kingom. to bude asi poriadny b.astard, aj v kariére klitschovcov mal tento chlapík krátku negatívnu úlohu tak ma to celkom zaujímalo. btw videl som nedávno aj polodokument "klitschko" a je to ozaj zaujímavé porovnanie. kým bratia z ukrajiny sú športovci telom aj dušou, tyson bol oproti nim skutočné zviera (myslené v dobrom aj v zlom). vo včerajšej show ma tiež dostalo ako otvorene dokázal hovoriť o nepríjemných veciach, napr. smrť jeho dcéry alebo žaloby a odvykačky.. chlapík má moje sympatie Upraveno 19. dubna 2014 uživatelem furo
Altruista Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Trochu z jiného soudku... po perfektním True Detectives dávám šanci The Fall s Gillian Anderson.
MarcelG Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Cuba Gooding. Jrhttp://www.csfd.cz/film/345591-life-of-a-king/
Altruista Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Obsahově zajímavý dokument Messner z roku 2012http://www.csfd.cz/film/325734-messner/ Co se hodinek týče, tak na x záběrech je možné vidět jeho RLX Expy s oranžovou ručkou. Prokazatelně hodinky v akci. Narozdíl třeba od RLX Hillaryho, u kterého to není až tak prokazatelné
poiko Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Mně se posledni dobou fakt páčil Tajemny svět Waltera Mittyho (nic jsem od toho nečekal) a 2 guns (pddechovka)
Bob Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Sledujete nekdo Sherlocka(serial)? Objevil jsem to az ted a super!
Hasňa Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 26. zacne ma HBO nova serie. Uz se tesim.
Frantik Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 První 2 díly dobry. Pak uz dokola to samé. Ten jeho asperger a genialita uz je pak nudná a unavna.
Tomas_2002 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Pro mě je nejlepší Sherlock Holmes tady tento: http://www.csfd.cz/film/242855-sherlock-holmes/
Lu2cz Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Pro mě je nejlepší Sherlock Holmes tady tento: http://www.csfd.cz/film/242855-sherlock-holmes/ Tenhle je dobrý dost, ale seriál se mi také moc líbil... první série celá, z druhé série první díl, který by podle mě i obstál jako samostatný film... třetí sérii, pokud je, už jsem neviděl....
FraK Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Já jsem dokoukal Breakin Bad a musím říct wow. Vůbec se nedivím, že je to po Game of Thrones druhý nejsledovanější seriál. Navíc tam hlavní hrdina nosí TH Monaco a navazuje obchodní vztahy s Českou republikou. Za mě tedy velmi doporučuji všem, kdo tento seriál ještě neviděli. Zařadil jsem si to k mým oblíbeným Game of Thrones, Band of Brothers, Boardwalk Empire nebo Homeland. Je to ale žrout času ty seriály. Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem FraK
Frantik Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Já jsem dokoukal Breakin Bad a musím říct wow. Vůbec se nedivím, že je to po Game of Thrones druhý nejsledovanější seriál. Navíc tam hlavní hrdina nosí TH Monaco a navazuje obchodní vztahy s Českou republikou. Za mě tedy velmi doporučuji všem, kdo tento seriál ještě neviděli. Zařadil jsem si to k mým oblíbeným Game of Thrones, Band of Brothers and Homeland. Je to ale žrout času ty seriály.Ted to taky sjizdim a je to skutecne pecka!
Klotzman Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Tenhle je dobrý dost, ale seriál se mi také moc líbil... první série celá, z druhé série první díl, který by podle mě i obstál jako samostatný film... třetí sérii, pokud je, už jsem neviděl....Mě se 1. série líbila moc, druhá mi přišla krapet rozvláčná a u třetí jsem měl pocit, že se táhne jak melasa. Třetí díl třetí série nejsem schopnej dokoukat - podle mě by tomu silně prospěly nůžky a výsledná stopáž kolem 50-60 minut.
Lu2cz Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 JJ, breaking bad super, dost vtipný a dost napínavý...akorát jsem myslel, že to tou třetí sérií skončilo, ale kamarád mi říkal, že je ještě IV. kde se konečně vše rozuzlí úplně, plno zvratů, a prý je to taky pecka, tak se snad k tomu někdy dokopu...ale jak říkáte, je to hroznej žrout času a já teďka nemám čas ani pořádně občas zkouknout nějaký filmeček...
nAscA Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Mě se 1. série líbila moc, druhá mi přišla krapet rozvláčná a u třetí jsem měl pocit, že se táhne jak melasa. Třetí díl třetí série nejsem schopnej dokoukat - podle mě by tomu silně prospěly nůžky a výsledná stopáž kolem 50-60 minut.Tak to jsme na tom uplne stejne. Rozkoukana 3 serie a nejak me to prestava bavit. Uz mesic zasek a nemam na to vubec chut.Jinak predevcirem nad ranem davali na TV Barrandov http://www.csfd.cz/film/233789-lars-a-jeho-vazna-znamost/ . Naprosto to sedlo do me nalady. Tolerance v tom filmu je naprosto neuveritelna a Gosling v hlavni roli skvely. Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem nAscA
SCIFI Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 JJ, breaking bad super, dost vtipný a dost napínavý...akorát jsem myslel, že to tou třetí sérií skončilo, ale kamarád mi říkal, že je ještě IV. kde se konečně vše rozuzlí úplně, plno zvratů, a prý je to taky pecka, tak se snad k tomu někdy dokopu...ale jak říkáte, je to hroznej žrout času a já teďka nemám čas ani pořádně občas zkouknout nějaký filmeček... kamarád je znalec teda. má to 5 sérií a dopadne to jak to dopadne. za mě je to nej seriál. neznám lepší.
Klotzman Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Jinak predevcirem nad ranem davali na TV Barrandov http://www.csfd.cz/film/233789-lars-a-jeho-vazna-znamost/ . Naprosto to sedlo do me nalady. Tolerance v tom filmu je naprosto neuveritelna a Gosling v hlavni roli skvely.Ty brďo - viděl jsem to dvakrát a vůbec jsem si neuvědomil že je to Gosling
obrbobr Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 S Game of Thrones - naprostej souhlasBand of Brothers - pro mě nej seriál vůbecHomeland - asi jsem divnej, ale mě to vůbec nezaujalo těším se na novou řadu seriálu 24hodin, prej bude mít 12 dílů, tak uvidíme Za mě tedy velmi doporučuji všem, kdo tento seriál ještě neviděli. Zařadil jsem si to k mým oblíbeným Game of Thrones, Band of Brothers, Boardwalk Empire nebo Homeland. Je to ale žrout času ty seriály.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se