Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem byl s děckama na Jak vycvičit draka 2 - temnější, dospělejší a asi nejlepší grafika, kterou jsem u animáků viděl... doporučuji.

Odesláno

Vaughn super, toho kluka mám rád. Farrella ne a ostatní neznám. No, proti jedničce radši čekám mírné zklamání, třeba budu příjemně překvapen. Ale v jedničce se mi líbila právě ta jednoduchost, málo postav, a naprosto skvěle obsazení.

Odesláno

Pozítří má premiéru Lucy. I když tomu Mirka S. dává jen 55%, už kvůli naditému dekoltu Scarlett J. na to musím jít.

Fuka tomu dal 80%, takže sem v klidu a chci na to do kina :-) ikdyž to bude asi slušná blbina.

Ale Scarlett rulezz

Odesláno

Pozítří má premiéru Lucy. I když tomu Mirka S. dává jen 55%, už kvůli naditému dekoltu Scarlett J. na to musím jít.

Organic -

už kvůli naditému dekoltu Scarlett J. na to musím jít.   jo stím souhlas  je to pěkná babice.

Fuka tomu dal 80%, takže sem v klidu a chci na to do kina :-) ikdyž to bude asi slušná blbina.

Ale Scarlett rulezz

Tak to se musíte podívat na tohle  :-)

http://www.csfd.cz/film/293750-under-the-skin/

Odesláno

Tak jsem dokoukal Koleje osudu a podobně jako Frantik hodnotím na dobrou (mám docela chuť si přečíst i knížku)....jinak na True detective se taky dost těšim, obsazení zatim dobrý- Farrell mi není zrovna sympatickej ale hrát zase docela umí, první sérii budou ale těžko překonávat, Woody je prostě Woody a Matthew je teď v životní formě (už se těšim na Interstellar)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...