Klotzman Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Poslední trailer na Spectre Jsem tuhle v dílně poslouchal rádio a prej v posledním Bondovi nejsou žádné vtipné sexistické narážky, páč je maželka scénáristy všechny vyškrtala. Prej že "i pan Bond se musí změnit v souladu s dobou" nebo co... :eek: Jestli to tak pude dál, tak už může Bonda hrát klidně eskymák, to už bude fuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Jo, Most S03 dobrej. Jen ty titulky by to chtelo driv! A zacala nova rada Homeland. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Jsem tuhle v dílně poslouchal rádio a prej v posledním Bondovi nejsou žádné vtipné sexistické narážky, páč je maželka scénáristy všechny vyškrtala. Prej že "i pan Bond se musí změnit v souladu s dobou" nebo co... :eek: Jestli to tak pude dál, tak už může Bonda hrát klidně eskymák, to už bude fuk...Tak kdyz uz nebudou vtipne sexisticke, tak doufam, ze budou aspon nejake vtipne. Craig zrovna extra nehlaskuje, coz je na jednu stranu skoda. Nemyslim, aby z toho delali parodii, ale aspon dve tri hlasky za film by mohly. Viz treba conneryovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Konečně sem zkouknul MI5 - Rogue nation.Super oddychovka, slečna Ilsa měla něco do sebe.Nevim proč, ale vzpoměl sem si na tuhle Ilsuhttps://www.youtube.com/watch?v=uyuTX0pfUmc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Most trojka, první díl. Začíná to výborně. No to mam radost samozrejme. Uz se tesim, az to nadabuji. Me se Most a Zlocin libi vice dabovane, nez s titulkama. Titulky mam rad na filmech, kde rozumim i tomu originalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 No to mam radost samozrejme. Uz se tesim, az to nadabuji. Me se Most a Zlocin libi vice dabovane, nez s titulkama. Titulky mam rad na filmech, kde rozumim i tomu originalu. koukat na dabovanej most je zločin. Ta pipina co dabovala sagu by zasloužila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Taky mam radsi Sagu ve svedstine. Vydava takove zajimavejsi zvuky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Mi ten dabing nevadi, je ale fakt, ze v originale miluju to jeji "saganorénlánskrimmalmo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 (upraveno) Jak říkám, dabing angličtiny a němčiny si rád nechám ujít. A taky ho má HBO vypinam. Ale poslouchat nic neříkající zvuky můj zážitek z filmu nijak moc nezvyšuje. Takže bych to tak vyhroceně, jako SCIFI, skutečně neviděl. A to, troufám si říct, že na rozdíl od něj, pasivně a hlavně v psané formě dánštine i švédštině tak trochu rozumím. Upraveno 5. října 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 .. a opet jeden tip pro (filmove) uchyly: http://www.csfd.cz/film/313071-holy-motors/prehled/.. silny zazitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Jak říkám, dabing angličtiny a němčiny si rád nechám ujít. A taky ho má HBO vypinam. Ale poslouchat nic neříkající zvuky můj zážitek z filmu nijak moc nezvyšuje. Takže bych to tak vyhroceně, jako SCIFI, skutečně neviděl. A to, troufám si říct, že na rozdíl od něj, pasivně a hlavně v psané formě dánštine i švédštině tak trochu rozumím. já teda švédsky a dánsky neumim vůbec, trošku německy rozumim a anglicky. Ale co jsem "vysvětlil" přítelkyni, že Most je ten nej seriál, tak doma místo "jo" říkáme jako Saga "O", místo "dobře" říkáme "bro" a tak. Mě se ta řeč líbí, je správně šílená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Ja po sesti tejdnech v Norsku umim rict gutten Morgen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Hasňa tam nejde o to co říká ale jak to říká. V cz její postava vyznívá úplně jinak. To je jak kdyby Funese daboval někdo ze studia Brno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Mě se to, jak to dělá, líbí. Civilně, neafektovaně. Kojak taky zní úplně jinak v originále, ale jak to pojal Moravec se mi líbí. Je to prostě jiné, ale mě se to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 já teda švédsky a dánsky neumim vůbec, trošku německy rozumim a anglicky. Ale co jsem "vysvětlil" přítelkyni, že Most je ten nej seriál, tak doma místo "jo" říkáme jako Saga "O", místo "dobře" říkáme "bro" a tak. Mě se ta řeč líbí, je správně šílená Tak to jsem rád, že nejsme sami... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Když jsme u těch seveřanů, tak můj oblíbený režisér vypustil do světa další dílko a já jen zíral, čeho jsou schopní :D.Mads Mikkelsen opět super a já sebou začínám nosit vycpanou lišku nebo tak něco... http://www.csfd.cz/film/396792-maend-og-hons/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 To vypadá správně divně ;-), je jen otázka zda to půjde u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Přesně takové to i je )). Podle mě nepůjde, nebo to bude drvat dlouho. Adamova jablka šla až v televize a to asi 8 let po premiéře, o půlnoci, na ČT 2 )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Přesně takové to i je )). Podle mě nepůjde, nebo to bude drvat dlouho. Adamova jablka šla až v televize a to asi 8 let po premiéře, o půlnoci, na ČT 2 ))Adamova jablka mě moc nebavila i když pár pěkných zcen tam bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se