Návštěvník Zmizík Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Rodinka na horách, tak si plánuju na večer kino. Hacksaw Ridge to teda nebude. Ale když ono v kinech nic není! Kruhy jsou prý sračka (Fuka 30%, csfd 37%), na Manchester by the Sea nevím, jestli mám náladu, na Dlabačově Jarmuschův Paterson, u kterého bych s největší pravděpodobností usnul... Nějaký tip?Na Patersona nechoď, já u toho usnul.
organic Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Jsem si to myslel. Jsou pondělky s Jarmuschem, počkám si na Mrtvého muže. Na plátně jsem to ještě neviděl.
tano Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 (upraveno) AndyAaron: Dusek byl luxusni a v podstate hrdina byl i kdyz trpel bipolarni poruchou.Nerikej mi, ze potrebujes echt kladaka made in usa sakra chlape Edit: a na co jsem citlivej: kladak krasna postava, super zuby, solarko, vlasy husty a je na vsechny hodnej a zlosynovi ani nechce ublizit. . Upraveno 6. února 2017 uživatelem tano
Povidláček Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Kruhy jsou teda ? To jsme se na ně chystali s přítelkyní tento týden zajít...
Ondoni Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Frantiku...nevím jak moc důvěryhodný zdroj to je, ale nějak se tam dostat museli
number.beast Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Mi se pustina líbila hodně. Určitě me to psychicky rozebralo víc než třeba opěvovaný True Detective Asi bych, ale zkratil počet dílu děj si myslím dosahl vrcholu kolem toho čtvrteho pateho dílu pak už to moc roztahovali
organic Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 (upraveno) Kruhy jsou teda ? To jsme se na ně chystali s přítelkyní tento týden zajít... http://www.fffilm.name/2017/02/recenze-kruhy-rings-30.htmlhttp://www.csfd.cz/film/230337-kruhy/diskuze/ Upraveno 6. února 2017 uživatelem organic
Frantik Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Ondoni: ja vůbec nepochybuju, ze to třeba tak nejak bylo, ale prijde mi to nelogický i na to, že to bylo reálný :-) Proste proc tam furt lezli jako trotlové a proc ty japoncici vždycky cekali, az tam vylezou (a zase slezou). Proste me to sralo :-)
utrejch Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Rodinka na horách, tak si plánuju na večer kino. Hacksaw Ridge to teda nebude. Ale když ono v kinech nic není! Kruhy jsou prý sračka (Fuka 30%, csfd 37%), na Manchester by the Sea nevím, jestli mám náladu, na Dlabačově Jarmuschův Paterson, u kterého bych s největší pravděpodobností usnul... Nějaký tip?Resident evil VI!
organic Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 (upraveno) To asi né, možná dám Odyseu ve Slováči. Cousteau by mohl zaujmout. Upraveno 6. února 2017 uživatelem organic
Ondoni Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 (upraveno) Souhlas jako já řešil to samé, když jsme šli z kina, proto jsem si to pak dohledával...každopádně já bych tam nevylezl normálně, natož s představou, že ti svrchu nasype za krk někdo kilo rýže edit...nejdou mi citace, takže si představte, že cituju Frantika Upraveno 6. února 2017 uživatelem Ondoni
AndyAaron Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 AndyAaron: Dusek byl luxusni a v podstate hrdina byl i kdyz trpel bipolarni poruchou.Nerikej mi, ze potrebujes echt kladaka made in usa sakra chlape Edit: a na co jsem citlivej: kladak krasna postava, super zuby, solarko, vlasy husty a je na vsechny hodnej a zlosynovi ani nechce ublizit. .To jsi me spatne pochopil. Ja nepotrebuju kladneho hrdinu, ale hrdinu, ktereho budu mit rad. At uz tim, ze je vtipnej nebo proste nejakym zpusobem sympatak. To se mi v Pustine nedostalo
spineshank Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Tvl, ono už je to venku? Už One Shot bylo peklo, Cruise se coby dvoumetrovej blonďák úplně neosvědčil, takže tohle je ještě horší? Kniha nebyla zlá...One shot proti tomu úplná vyšší dívčí
spineshank Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Jinak nám ještě začala 2.řada Městečka Fortitudehttp://www.csfd.cz/film/376763-mestecko-fortitude/prehled/
organic Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 (upraveno) Tak nakonec Barva Peněz s Newmanem a Cruisem v TV (1986). Prima osmdesátky. Balabuška Upraveno 6. února 2017 uživatelem organic
MarcelG Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Tak jsem tomu zas tak moc nevěřil, ale zkouknul jsem to a jo, líbilo se mi to.http://www.csfd.cz/film/347139-pasazeri/prehled/
mAra_ Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Jak jsem psal pár stránek dozadu. Pasazeri zklamání, zrození hrdiny zklamání... Tak nachystal jsem se na Arrival. A musím říct. Jo! Jakože jo. Žádná pecka, nebo bomba. . Ale kvalitní pěkný a dobře udělaný film. Doporucuju všem.
MarcelG Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 No, možná je to tím, že jsem od Pasažérů vůbec nic nečekal :-) Arrival jo, ten se mi líbil taky
Duke650 Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Odesláno 6. února 2017 Teď jsem dokoukal poslední díl poslední série Justified... dvakrát se vyspím a začnu zase prvním dílem první série :-)Jo a od 10.2. bude druhá série The Man In The High Castlehttp://www.csfd.cz/film/403167-the-man-in-the-high-castle/prehled/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se