Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Rodinka na horách, tak si plánuju na večer kino. Hacksaw Ridge to teda nebude. Ale když ono v kinech nic není! Kruhy jsou prý sračka (Fuka 30%, csfd 37%), na Manchester by the Sea nevím, jestli mám náladu, na Dlabačově Jarmuschův Paterson, u kterého bych s největší pravděpodobností usnul... :( Nějaký tip?

Na Patersona nechoď, já u toho usnul.

Odesláno (upraveno)

AndyAaron: Dusek byl luxusni a v podstate hrdina byl i kdyz trpel bipolarni poruchou.

Nerikej mi, ze potrebujes echt kladaka made in usa :) sakra chlape :)

Edit: a na co jsem citlivej: kladak krasna postava, super zuby, solarko, vlasy husty a je na vsechny hodnej a zlosynovi ani nechce ublizit. :) .

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Mi se pustina líbila hodně. Určitě me to psychicky rozebralo víc než třeba opěvovaný True Detective :D Asi bych, ale zkratil počet dílu děj si myslím dosahl vrcholu kolem toho čtvrteho pateho dílu pak už to moc roztahovali :)

Odesláno

Ondoni: ja vůbec nepochybuju, ze to třeba tak nejak bylo, ale prijde mi to nelogický i na to, že to bylo reálný :-) Proste proc tam furt lezli jako trotlové a proc ty japoncici vždycky cekali, az tam vylezou (a zase slezou). Proste me to sralo :-)

Odesláno

Rodinka na horách, tak si plánuju na večer kino. Hacksaw Ridge to teda nebude. Ale když ono v kinech nic není! Kruhy jsou prý sračka (Fuka 30%, csfd 37%), na Manchester by the Sea nevím, jestli mám náladu, na Dlabačově Jarmuschův Paterson, u kterého bych s největší pravděpodobností usnul... :( Nějaký tip?

Resident evil VI!

Odesláno (upraveno)

Souhlas jako :) já řešil to samé, když jsme šli z kina, proto jsem si to pak dohledával...každopádně já bych tam nevylezl normálně, natož s představou, že ti svrchu nasype za krk někdo kilo rýže

edit...nejdou mi citace, takže si představte, že cituju Frantika

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

AndyAaron: Dusek byl luxusni a v podstate hrdina byl i kdyz trpel bipolarni poruchou.

Nerikej mi, ze potrebujes echt kladaka made in usa :) sakra chlape :)

Edit: a na co jsem citlivej: kladak krasna postava, super zuby, solarko, vlasy husty a je na vsechny hodnej a zlosynovi ani nechce ublizit. :) .

To jsi me spatne pochopil. Ja nepotrebuju kladneho hrdinu, ale hrdinu, ktereho budu mit rad. At uz tim, ze je vtipnej nebo proste nejakym zpusobem sympatak. To se mi v Pustine nedostalo
Odesláno

AndyAaron: ano ;)

Odesláno

Tvl, ono už je to venku? Už One Shot bylo peklo, Cruise se coby dvoumetrovej blonďák úplně neosvědčil, takže tohle je ještě horší? :(

Kniha nebyla zlá...

One shot proti tomu úplná vyšší dívčí :clap:

Odesláno

Jak jsem psal pár stránek dozadu. Pasazeri zklamání, zrození hrdiny zklamání... Tak nachystal jsem se na Arrival.

A musím říct. Jo! Jakože jo. Žádná pecka, nebo bomba. . Ale kvalitní pěkný a dobře udělaný film. Doporucuju všem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...