sibirnaya Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Prosba o tip - nějakej koukatelnej film ve stylu Kingsman, případně U.N.C.L.E.?Grimsby
tano Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Videl jsem film Prichozi, da se to. Odpocinkovy film, ale zadna pecka. http://www.csfd.cz/film/379848-prichozi/prehled/
Xenomorfus Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Tak sem omrknul ?????????? a vcelku se mi to libilo. Pohodove scifi po ruskem zpusobu...http://www.csfd.cz/film/441817-pritazenije/prehled/Uz aby bylo ????? ??????...
warann Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Grimsby Viděl jsem, sice už je to výrazně víc směrem k fekálnímu humoru, ale Borata docela můžu, tak jsem to dal bez problémů. Zato včera jsem jsem koukal na http://www.csfd.cz/film/358877-spion/prehled/ což někdo přirovnával ke Kingsmanovi a musím dát za pravdu Verbalovi, že to je total chujovina.
utrejch Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Viděl jsem, sice už je to výrazně víc směrem k fekálnímu humoru, ale Borata docela můžu, tak jsem to dal bez problémů. Zato včera jsem jsem koukal na http://www.csfd.cz/film/358877-spion/prehled/ což někdo přirovnával ke Kingsmanovi a musím dát za pravdu Verbalovi, že to je total chujovina.Verbal je zmrd, spion je dobrej.
warann Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 (upraveno) Hmm nevím. Verbal je mi ukradenej, ale v tomhle s ním souhlasím. Nechal jsem běžet jen kvůli dceři která se celkem bavila, mně to přišlo hodně slabý. Upraveno 22. dubna 2017 uživatelem warann
SCIFI Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Špión je super ale ta necenzurovana verze. Stáhl jsem nějakou osekanou verzi a stálo to za prd. V kině super.
Klotzman Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Koukali jste někdo na toho novýho Bosche?
Maxmillian Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Zacal jsem koukat a neni to spatny. Ne, ze bych si z toho sednul na zadek, ale lepsi nez Ulice to je ;-)
organic Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Bosche jsem dal včera bez titulí a zatím je to takový pomalý rozjezd, navazující na druhou sérku. Za to nové Fargo se mi líbí dost. Podle traileru jsem čekal slabotu, ale mooc dobrý. A jsem zamilovaný do té hráčky bridge. Jsem zvědavý, co se z ní vyklube.
Maxmillian Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 O vikendu jsem se jeste zasekl u serialu Detectorists. Sice se v tom skoro nic nedeje, ale obcas je to i vtipny a vetsina se odehrava nekde na venkove v prirode, takze je to vlastne celkem odpocinkovej serial. A rozhodne to neni 20x ohrany tema, protoze koho by napadlo tocit o hledacich kovu neco jinyho, nez dokument :-)
Klotzman Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Detectorists jsou super, sice úplně o houně, ale supr. Ale je to kraťoučký.
SCIFI Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 (upraveno) včera v kině Naprostí cizinci a je to naprosto dokonalý. Komedie, drama a teda fakt se člověk od srdce zasměje. Je to podobný tip filmu jako vynikající Jméno nebo Bůh masakru http://www.csfd.cz/film/285320-buh-masakru/prehled/ Prostě jedna místnost a konverzace ale super. Ani minutu nuda a naštvalo mě jen že to skončilo. Vemte na to ženu, ale jen pokud vám nepřišla na zálety Podle komentářů to některým lidem přijde hodně nereálný ale mě to přijde hodně reálný. Naopak v životě by ta párty mohla dopadnout ještě hůř. Aspoň teda mezi mejma kamarádama. Upraveno 26. dubna 2017 uživatelem SCIFI
roura74 Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Fargo série 3 vypadá hned od prvního dílu opět na slušnej nářez. Jen si teď říkám, že jsem měl počkat až to bude komplet a udělat si noc Fargožrouta.
Step Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Přesně, to týdenní čekání na každý díl je strašnej voser ... btw poznali jste, že McGregor hraje oba bratry? Já ho v tom pracháčovi nepoznal
Kristian.nov Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Sem ty nový Star Wars RO v půlce vypnul... Vcelku nuda... Zmatená nuda...
Klotzman Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Tak já včera dokoukal Midnattssol a je mi jasný, proč překladatel psal u titulků, že "přeložil a přežil". Za mě žádná velká hitparáda. Hlavní hrdinka protivná namyšlená důra, kterou jedna ze švédských policajtek ohodnotila slovy "kráva blbá" a já bych s tím vcelku souhlasil a to je asi největší problém. Autoři asi chtěli stejně zajímavou postavu jako byla Saga Norén v Mostu, ale nevyšlo to. A má křivý nohy.Ke konci je to čím dál ukecanější, charaktery plošší, místo aby se nějak vyvýjely...za mě 70%, víc ani ťuk.
organic Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 (upraveno) Přesně, to týdenní čekání na každý díl je strašnej voser ... btw poznali jste, že McGregor hraje oba bratry? Já ho v tom pracháčovi nepoznal Tak to mi bylo jasný od začátku...A v tom vágusovi kurátorovi jsi Ewana poznal? Mě štve, že Bosche sjíždím v originále a v tišších pasážích, kde se mluví rychle, se jazykově nechytám. Jinak Harry mluví srozumitelně. Budu vděčný za SZ se zdrojem s vloženýma titulema (titule zvlášť mi nefungují). Upraveno 28. dubna 2017 uživatelem organic
little_w Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Tak já včera dokoukal Midnattssol a je mi jasný, proč překladatel psal u titulků, že "přeložil a přežil". Za mě žádná velká hitparáda. Hlavní hrdinka protivná namyšlená důra, kterou jedna ze švédských policajtek ohodnotila slovy "kráva blbá" a já bych s tím vcelku souhlasil a to je asi největší problém. Autoři asi chtěli stejně zajímavou postavu jako byla Saga Norén v Mostu, ale nevyšlo to. A má křivý nohy.Ke konci je to čím dál ukecanější, charaktery plošší, místo aby se nějak vyvýjely...za mě 70%, víc ani ťuk. Ja to dokoukal minuly tyden a chytlo me to teda dost. Jasne, Most to neni, ale je to dobry. Ted pokracuju na severske vlne, takze jedu Modus. Taky fajn.
SCIFI Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Ja to dokoukal minuly tyden a chytlo me to teda dost. Jasne, Most to neni, ale je to dobry. Ted pokracuju na severske vlne, takze jedu Modus. Taky fajn.souhlas. Mě se to taky líbilo. Ale saga je saga. Ani nemyslím že ji chtěli nějak napodobovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se