Oliver333 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Mohu doporučit i PODFUCK od stejného režiséra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Jestli ste viděli film Bez věci nad věcí ...tak tv prima se inspirovala..experiment 21... cool.iprima.cz/experiment-21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Mohu doporučit i PODFUCK od stejného režiséraDiky moc, to sem neznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Diky moc, to sem neznal Tak se na to koukni. Možná se Ti to bude líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Tak ja to zkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Mi to nedalo, proste mi to bylo nejaky povedomy, tak jsem prohrabal skrin a nasel tyhle divny krabicky, v nichz jsou takovy placaty stribrny kolecka. Nevite nekdo, co se s tim dela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Mi to nedalo, proste mi to bylo nejaky povedomy, tak jsem prohrabal skrin a nasel tyhle divny krabicky, v nichz jsou takovy placaty stribrny kolecka. Nevite nekdo, co se s tim dela? Lidi si to věší na na parapety aby jim tam nesraly vrány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) Turek, kulkozubej Tony a Boris břitva. Nejvíc je ale tenhle. Upraveno 27. března 2020 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Mohu doporučit i PODFUCK od stejného režiséra Diky moc, to sem neznal Tak teď se přiznám, že nevím jestli jsi to opravdu neviděl nebo je tam ironie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) Fakt neviděl Upraveno 27. března 2020 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 O čem je ten film? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Jeden z mých opravdu oblíbených - jsem zvědavý co na to budeš říkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 A je jeste nejakej dalsi dobrej film od nej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Ale já pořád nevím o čem to je, takhle naslepo se mi neznámý film nechce zkoušet. Kdybys to trochu zrecenzoval, tak možná kouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Když tohle čtu, tak si připadám jako ve vláknu "HUMOR" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Spoiler...Jsou tam pesy a zazní požadavek na zimostrázovou modrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 (upraveno) Překvapuje mě, že od něj neznáte "Sbal prachy a vypadni"...ten byl první z řady gangsterek a podle mě nejlepší.... Upraveno 28. března 2020 uživatelem peetrys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Super. Diky za tip. To jsem taky neznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 A ešte Rockandrolla od Guya Ritchieho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se