Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera v kině na Jak se nám to mohlo stát!? Kino plný a oddechová komedie dlouho jsem se tak nezasmál 👍 Polívka i Donutil v dobré formě a v rolích které jim padnou.

Odesláno

Na O2 běžela Ponorka

Odesláno
  V 26. 3. 2025 v 8:23, Sarka Farka napsal:

Penguin vybornej !

Rozšířit  

jj  nevědět že jej hraje Colin nepoznal bych jej jak to byl úplně jinej člověk v té roli 👍

já teď dojel https://www.csfd.cz/film/976065-gentlemani/prehled/  dlouho jsem si ten seriál šetřil a bylo to výborný,těším se na druhou sérku 🤟

Odesláno
  V 10. 2. 2025 v 8:50, spineshank napsal:

Vůbec nechápu jak mi tento seriál mohl dluhé roky unikat.Nevím jestli se to tu probíralo,ale tohle je velký  skvost francouzké tvorby.

Kdo neviděl tak to musí napravit a užít si tuhle mňamku👍

Propracovaný scénář,skvělé herecké obsazení,napětí,intriky..... 

https://www.csfd.cz/film/24985-le-bureau-des-legendes/prehled/

Rozšířit  

Díky za tip 👍 Je to jedno z těch lepších děl. Skoro bych řekl že velmi dobré a mrzí mě že jsem těsně před koncem :)

Odesláno

Seriál Reacher 3. řada, jako předchozí, pořád je to něco jako Walker Texas ranger, trochu naivní, ... vlastně víc než trochu, prostě taková odpočinková záležitost a nic víc.

Oproti tomu české Bezvědomí v produkci HBO je až překvapivě depresivní thriller z předrevolučního Československa, který umí zápletkou překvapit a ve kterém si na konci nejde říct, že to dobře dopadlo, protože vlastně skoro všechny postavy dopadnou bídně. 

• Like 1
Odesláno
  V 30. 3. 2025 v 18:58, nickolas napsal:

Díky za tip 👍 Je to jedno z těch lepších děl. Skoro bych řekl že velmi dobré a mrzí mě že jsem těsně před koncem :)

Rozšířit  

tak to jsem rád,pro mě určitě patří do mé TOP 10 nej seriálů 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...