Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Silo je dobrý, ale strašně to natahují, je tam spousta vaty, což je mor mnoha seriálů(viz Cesta ven apod..), jedeme třetí sérii a jsme teprve někde na konci prvního a na začátku druhého dílu skvělé knižní trilogie, snad to stihnou do konce desetiletí🙏

• Dát hlas 1
Odesláno

Já jsem četl část první knihy a přijde mi to podobný jako seriál. Samozřejmě knihu 600 stran není úplně easy mačkat do 20 dílů. Knihu lze číst klidně 18 hodin a seriál (1 a 2 díl)  trvá celkem čistého času 14,5 hodiny.

Odesláno
před 11 hodinami, Josef01 napsal:

Na seriály moc nejsem, ale Silo mě baví.

https://www.csfd.cz/film/1324435-silo/prehled/

Podepisuji 👍 set design byl 🔝 a něktré scény jako natáčení pod vodou (viz.odkaz)...neuvěřitelné :notworthy: Rebecca Ferguson v jednom rozhovoru uvedla že po přečtění scénaře prvních 6 dílů roli odmítla...

Silo — Rebecca Ferguson Diving in Silo

Rebecca Ferguson Talks Silo, Dune and Mission: Impossible

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Nakonec se to povedlo o něco dříve, dnes jsem byl na Odyssey. Docela to šlo, ale přišlo mi to jako nízkorozpočtový film od Netflixu. Padající věže v Troji z papundeklu, mě teda zaskočily. Jedno jméno vousatého Inda (chasníka) na lodi jsem zaznamenal (Erylochus nebo tak nějak) 😁  za mě 60%, film Troja je výpravou úplně jinde. Přeměna lidí na prasata je celkem nechutný a zajímavá byla scéna s jednookým obrem, kde se asi den radili, co s ním udělají a nakonec mu vypíchli oko. Za mě bych celou tyhle scénu vystřihl, protože to bylo jako z pohádky Babičko šmankote čaruj. Zajímavý je, že krále králů Agamemnónovi není vlastně vidět do tváře za celý film, asi už nezbyly peníze na známého herce, tak to odehrál kompars 🙈. Black black Helena a nebo manželka Agamemnóna je fakt úlet. Odešel jsem z kina se zvláštním pocitem, že ten film už nemusím podruhé vidět a už teď si nepamatuju o co tam vlastně šlo :D 

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

To je teď nějaká móda, podobně je na tom Den odhalení. Spielberg a obsazení by měly znamenat záruku +- dobré podívané, ale tolik nesmyslů a nelogičností po celou dobu, to už jsem dlouho neviděl. Ti ufoni jsou tam asi to nejuvěřitelnější. Globální tajná organizace, ale její členové jednají bez kapky rozumu, hrají si s mimozemskými artefakty, ale neumí vysledovat mobil, dva civilisti jim díky tomu většinu filmu pořád utíkají, že jedna prostě odejde oknem vzadu, když celá jednotka pobíhá jak zmatené slepice před hlavním vchodem... Jako na konci jsem zíral s otevřenou pusou, ale jen proto, že jsem nevěřil, že toto fakt mysleli vážně. 

• Haha 2
  • Dát hlas 3
Odesláno (upraveno)

Pridávam sa k hodnoteniam, že Den odhalení stojí za prd. U Masters of Universe som sa bavil viac, asi preto, že som od toho nič nečakal. A Emilka Bluntovic už tiež nevypadá tak dobre, ako v Na hraně zítřka

Upraveno uživatelem koveras
  • Dát hlas 1
Odesláno

Chlapy sorry, ale hledat logiku ve filmu mě nikdy nenapadlo🙃 Ona ta logika nefunguje ani v reálu...a posuzovat to podle toho jestli ten, nebo onen někoho najde? Optikou dnešních technologií by neměli co natočit....peace a filmem se bavte👍, nebo se koukněte na něco staršího co můžete vidět víckrát a stejně to neomrzí...

Odesláno
před 3 hodinami, Josef01 napsal:

Nakonec se to povedlo o něco dříve, dnes jsem byl na Odyssey. Docela to šlo, ale přišlo mi to jako nízkorozpočtový film od Netflixu. Padající věže v Troji z papundeklu, mě teda zaskočily. Jedno jméno vousatého Inda (chasníka) na lodi jsem zaznamenal (Erylochus nebo tak nějak) 😁  za mě 60%, film Troja je výpravou úplně jinde. Přeměna lidí na prasata je celkem nechutný a zajímavá byla scéna s jednookým obrem, kde se asi den radili, co s ním udělají a nakonec mu vypíchli oko. Za mě bych celou tyhle scénu vystřihl, protože to bylo jako z pohádky Babičko šmankote čaruj. Zajímavý je, že krále králů Agamemnónovi není vlastně vidět do tváře za celý film, asi už nezbyly peníze na známého herce, tak to odehrál kompars 🙈. Black black Helena a nebo manželka Agamemnóna je fakt úlet. Odešel jsem z kina se zvláštním pocitem, že ten film už nemusím podruhé vidět a už teď si nepamatuju o co tam vlastně šlo :D 

Stačila mi první ukázka, abych věděl, že to vidět nechci. Oceňuji tvůj boj👍

Odesláno
před 5 hodinami, Josef01 napsal:

Nakonec se to povedlo o něco dříve, dnes jsem byl na Odyssey. Docela to šlo, ale přišlo mi to jako nízkorozpočtový film od Netflixu ...

Velice Ti děkuji za Tvůj názor. Já už se smiřoval s možností, že jsem kulturní analfabet který nepozná kvalitní tvorbu ani když do ní šlápne.

• Dát hlas 2
Odesláno
V 21. 2. 2006 v 17:29, saboter napsal:

Len na jeden ? :D .... Tak ja ich teda pár doporučím. Ale upozorňujem že mám veľmi svojský vkus 🆒 .

Nič nepokazíte keď si pozriete:

Taxi Driver (Z 1976 s Robertom de Nirom)

Mechanický pomaranč (Stanley Kubrick)

Hociktorý diel z trilógie o pomste od Park Chan-wook (anglické názvy: Sympathy for Mr. Vengeance, Oldboy, Sympathy for Lady Vengeance (alebo len Lady Vengeance))

Hotel Rwanda

Crash

Battle Royal 1 a 2

Lord of War

Dead man (od Jima Jarmusha)

Hocičo od Emira Kusturicu alebo Quentina Tarrantina :)

A ak vám pri všetkom tom napätí a dráme zíde na rozum trocha rozptýlenia, adrenalínu a kurzového stávkovania, oplatí sa vyskúšať BetMatch online sportfogadásokon.

.

.

.

Na dnes stačilo.

Pekný výber, aj keď je vidieť, že autor má rád skôr temnejšie a trochu kontroverzné veci.  Z tohto zoznamu by som určite vyzdvihol Taxi Drivera a Mechanický pomaranč – to sú filmy, ktoré síce nie sú pre každého, ale človeku zostanú v hlave ešte dlho po pozretí.

Oldboy je tiež výborná voľba, hlavne ak niekto nemá problém s drsnejšími scénami a trochu netradičným štýlom rozprávania. A Kusturica je kapitola sama o sebe, jeho filmy majú úplne špecifickú atmosféru.

• Confused 1
Odesláno
před 15 hodinami, Soliso napsal:

Pekný výber, aj keď je vidieť, že autor má rád skôr temnejšie a trochu kontroverzné veci.  Z tohto zoznamu by som určite vyzdvihol Taxi Drivera a Mechanický pomaranč – to sú filmy, ktoré síce nie sú pre každého, ale človeku zostanú v hlave ešte dlho po pozretí.

Oldboy je tiež výborná voľba, hlavne ak niekto nemá problém s drsnejšími scénami a trochu netradičným štýlom rozprávania. A Kusturica je kapitola sama o sebe, jeho filmy majú úplne špecifickú atmosféru.

Po 20 rokoch reakcia 🥳.

Ten tip na stavkovu kancelariu si nepamatam ze by som tam pridaval 🤔.

• Haha 1
Odesláno
V 20. 7. 2026 v 0:25, warann napsal:

Invalida je nahodou super. Zatmeni neznam, beru jako tip 👍

To jsem rád, doma na to se mnou někdo chvíli koukal a když jsem se smál nahlas, tak si odsedla a pak i odešla 😂.   

Odesláno

Nevím, jestli to tu už není (nenašel jsem). 

Najdu si tě (2026) | ČSFD.cz (netflix)

Klasickej nápad o nevinným odsouzeným, co zdrhne z vězení, aby našel spravedlnost a syna. Vypadá to totálně cheap, pár známejch obličejů, ale postavy úplně dementní, herecký výkony příšerný a děj? Dvacet zvratů v každým díle způsobí, že zhruba od třetí epizody se člověk už jenom směje. K tomu stylizace do mesický telenovely - při každým twistu už chybí jen dramatickej záběr na obličeje postav s nějakou temnou hudbou. Vůbec nechápu to hodnocení. Dokoukal jsem to jen proto, abych viděl, kam scénář zajde. 

4/10

Odesláno (upraveno)

Souhlas. Chovanec z nějakého ústavu s IQ tak 75 celou dobu směřuje někam, řekne asi 3 věty na úrovni, pak vyvolá nějakou bitku a tam dostane hned na drzku a shodou nejakejch náhod ne úplně a pak zase vodjede někam. Mohl z toho být jeden, na nedělní odpoledne, poměrně slušný film na 70 minut 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...