Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Zrovna jsem se vratil z battleship a predcilo to vsechna ma ocekvani ... vrele doporucuju, velmi zabavne ;-)

Slovy klasika :"Film jsem bohužel viděl..."

Myslel jsem si, že filmy od Emmericha nelze překonat - mýliti se je ovšem lidské. Filmy od Baye jsou pak ve srovnání s Battleship přímo umělecká díla. Nejen že se nesmí nad dějem přemýšlet, ale raději ho ani nevnímat. Jen sledovat povedené triky a poslouchat AC/DC.

Jenom nechápu to vysoké hodnocení na ČSFD (69%).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k počtu hodnocení na čsfd je jejich vypovídající hodnota, jako kdyby hodnotil průměrný divák se zájmem o feedback. Reflektuje to vkus průměrného diváka a pokud máte netradiční vkus na filmy, tak se od vašeho názoru může dosti lišit. Vždycky si můžete vyhledat hodnocení vašeho oblíbeného kritika a soudit filmy podle jeho názoru. Já osobně někdy srovnávám hodnocení filmu na čsfd s imdb, a nezřídka se hodnocení liší o desítky procent. Akorát si nejsem jist, zda vkus amerického diváka je tomu mému blíže

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k počtu hodnocení na čsfd je jejich vypovídající hodnota, jako kdyby hodnotil průměrný divák se zájmem o feedback. Reflektuje to vkus průměrného diváka a pokud máte netradiční vkus na filmy, tak se od vašeho názoru může dosti lišit. Vždycky si můžete vyhledat hodnocení vašeho oblíbeného kritika a soudit filmy podle jeho názoru. Já osobně někdy srovnávám hodnocení filmu na čsfd s imdb, a nezřídka se hodnocení liší o desítky procent. Akorát si nejsem jist, zda vkus amerického diváka je tomu mému blíže

To já se nechám často ovlivnit Frantou Fukou a Filmem o páté
Odkaz ke komentáři

Slovy klasika :"Film jsem bohužel viděl..."

Myslel jsem si, že filmy od Emmericha nelze překonat - mýliti se je ovšem lidské. Filmy od Baye jsou pak ve srovnání s Battleship přímo umělecká díla. Nejen že se nesmí nad dějem přemýšlet, ale raději ho ani nevnímat. Jen sledovat povedené triky a poslouchat AC/DC.

Jenom nechápu to vysoké hodnocení na ČSFD (69%).

No vidis a ja si zas myslim, ze to ma malo ;-)

Battleship sem si uzil (napriklad) mnohem vice nez avengers ...

Odkaz ke komentáři

Já jsem od Battleship nic nad rámec předpokládaného neočekával a taky jsem ani nic nedostal. Prostě příběh nula a celkem slušná efektová smažba v surroundu. Takovej trochu ambivalentní pocit. Nemyslím tím přímo "guilty pleasure", ale spíš jako když vás v zorbovací kouli hoděj do ostnatýho drátu. Podruhý už jim nenaletím, ale votrávenej jsem nebyl.

Odkaz ke komentáři

Muži v černím 3 (Men in Black III).

Naprosto pohodová akční sci-fi komedie. :speak_cool: Uvolněná retro atmosféra, dobré hlášky a přiměřená míra akce a triků. Ideální letní komedie, kde mžete mozek nechat doma.

Zhlédnutí jedničky nebo dvojky není podmínkou, i když jejich znalost (hlavně MiB I) vás rychleji vtáhne do světa této sci-fi a umožní vychutnat některé nenápadné gagy (i vizuální).

Tak jak bylo v předešlých dílech zvykem, seznam mimozemšťanů mezi celebritami showbyznysu rozšířila další jména - Lady Gaga, Tim Burton a Mick Jagger. Jedna z hlavních postav Josh Brolin mě naprosto uchvátil, jak dokonale zvládnul mimiku a gesta Tommyho Lee Jonese.

Opět doporučuji film v původním znění (v Praze se vysílá s titulky 2D i 3D verze).

Kromě filmu nás rádia válcují i doprovodným songem Pitbulla ?Back In Time?. Kdo chce, tak se hudebním klipem může naladit na atmosféru filmu už teď.

http://www.youtube.com/watch?v=28tOorGq8Hs

Odkaz ke komentáři

Muži v černím 3 (Men in Black III).

Opět doporučuji film v původním znění (v Praze se vysílá s titulky 2D i 3D verze).

A viděl jsi to ve 3D? mám takovej pocit, že 3D je spíš na barevný a kreslený filmy i když U2 v IMAXu byla absolutně neskutečná bomba

MiB a Batman jsou jasny premiery na letošní rok

Odkaz ke komentáři

Ve čtvrtek jdu na premiéru Promethea, na hodnocení kašlu, neskutečně se těším. Pak si sdělíme zážitky.

No, já si asi nebudu číst ani vaše reakce tady. Do doby, než to uvidím. Není v tom nic pohrdavýho, ale na ten film půjdu tak jako tak, takže je zbytečný se nějak štelovat předem. Ovšem samozřejmě doufám, že budeš spokojenej. :smile_anim:

Ty jo, to jsou tak dobrý hadry, že se Anne zařadí po bok latexový Kate z Underworld a bude příčinou mých polucí...

Tak nějak jsem to bandi myslel. :D
Odkaz ke komentáři

A viděl jsi to ve 3D? mám takovej pocit, že 3D je spíš na barevný a kreslený filmy i když U2 v IMAXu byla absolutně neskutečná bomba

V tomto případě 2D. Pravda je taková, že v celém filmu jsou jen dvě velké scény, které jsou laděné na maximální 3D efekt. Takže tento film je ve 2D naprostov pohodě. :smile_anim:

A 3D s titulkama dávají asi jen v IMAXu. A to už je na tento film trochu "overkill", plus rozdíl v ceně za vstupenku. :sad01_anim: To Prometheus s velkolepými scenériemi bude k mega plátnu bude pasovat lépe. :smile_anim:

Upraveno uživatelem Petr_P
Odkaz ke komentáři

ja mam strach jit na MiB III - min emzaku, vic mezilidskejch vztahu + retro - nevim, nevim...

Toho se bojím taky, scéna z jedničky jak mu v tom krámě ustřelí hlavu a emzák kňučí, že ho bolí jak roste, no úžasný:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

ja mam strach jit na MiB III - min emzaku, vic mezilidskejch vztahu + retro - nevim, nevim...

Toho se bojím taky, scéna z jedničky jak mu v tom krámě ustřelí hlavu a emzák kňučí, že ho bolí jak roste, no úžasný:smile_anim:

Strach bych neměl. Všeho je tam s mírou přesně tak, aby to byla oddechová komedie a nemuselo se moc přemýšlet. Toho retra tam zas tolik není (ostatně kvádra mužů v černém vypadají stále stejně). A naopak, retro je zdrojem pro různé vtípky, když se člověk z 21. století vrátí o pár desítek let do minulosti. Ale je to tak akorát přiměřeně, to není nosné téma.

Stejně tak, to že ubylo výraznějších vedlejších postav, je jen ku prospěchu tempa a lehkosti filmu. Děj se sice točí okolo ústřední dvojice agentů (ovšem v podání tří herců), té ale ?nahrává? charismatický hlavní padouch. Toho hraje k nepoznání maskovaný Jamaine Clement (u nás trochu známý z kultovního "novozelándského" seriálu The Flight of the Concords). Hlavně jeho "zlodušské" hlasové kreace je podle mě škoda zabít českým dabingem.

Ve srovnání s MiB I a možní i MiB II je tam dokonce eMZáků více. Jen jsou mnohem více upozaděni do příběhu a nejsou tak prvoplánově středem akce, aby se okatě předváděly trikové nebo maskérské kreace (a přesto je jich tam hodně, jak se na se na současný trikový film patří). Hlavní scény mezi mimozemšťany se koncentrují na hlavního zlosyna. Přesto je tam dost humorných scének s emzáky. A dokonce je tam jedna scéna, kde hlava mimozemšťana hraje klíčovou roli v jedné dlouhé, vtipem sršící scéně.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...