Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Až na krev (There Will Be Blood)

Vynikající tip, už jsem viděl dvakrát

3 barvy bílá je dnes na čt2

Asi nevydržím, ale mám ve videotéce všechny tři barvy, které se mi pletou (modrá, červená, bílá) ale Kieslowski je prostě good.
Odesláno

díky tohle mám rád. jestli jsi ještě nevidělženu v černém tak to musíš. že bude tak dobrej horor s redcliffem bych nečekal. hraje výborně a dlouho jsem se tak nebál pokud vůbec někdy.

Tak jsem si konečně našel čas a právě ženu v černém dokoukal a můžu potvrdit, že je to parádní kousek, i Harrymu opravdu ta role pěkně sekla :smile_anim: Jsem normálně připosranej jít teď do sklepa, ale mám tam vínko, takže musím :worried_anim:

Odesláno

Tak jsem si konečně našel čas a právě ženu v černém dokoukal a můžu potvrdit, že je to parádní kousek, i Harrymu opravdu ta role pěkně sekla :smile_anim: Jsem normálně připosranej jít teď do sklepa, ale mám tam vínko, takže musím :worried_anim:

Už jsi se vrátil z toho sklepa ?????????????????,

Odesláno (upraveno)

Všera jsem četl recenzi a láká mě to. Možná zítra zajdu a poreferuju.

recenze

Edit: až teď sem si všimnul, že píšeš, že jsi četl recenzi, tak pro jiné zájemce to tu nechám:)

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

Už zde sice byl před časem vzpomenut, ale já se k němu dostal teprve nyní: CASHBACK. Příjemně pomalu plynoucí film po kterém nebudete mít večer obavu vyjít na ulici.

fajn film se správnou porcí anglického humoru a nahatých dorostenek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...