Kalifx Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 to je hodně tvrdý - u mě to zanechalo takovej podobně divnej dojem jako komiks - a to byl asi záměr kterej se vydařil, celkem se mi to líbilo Tvrdej názor to možná je, ale já se s ním ztotožňuju. Já ten komiks znám od doby jeho vzniku a prostě se nemůžu zbavit dojmu, že film si dokázal z komiksu vzít akorát atmosféru. Prostě ta krásně pomalá poetika, která držela krok s frekvencí 9 obrázků na stránku, ztrácí v 30 snímcích za vteřinu dramaticky dech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 s..e pes... do kina se nepohrnu, počkám tedy až to bude na divku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 (upraveno) Kdo v mládí rád četl Veksláka od Frýborta, určitě se mu bude zamlouvat Czech Made Man. Není to žádné veledílo, ale celkem příjemná oddechovka. Byl jsem na to v kině a dneska jsem si dal opáčko doma. Budař válí Upraveno 10. října 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 s..e pes... do kina se nepohrnu, počkám tedy až to bude na divku! Dobře děláš, Tomášu. Ale jak jsem psal... je fajn, že mimo Neckáře se znovuobjevila i kapela Umakart, kteří jsou mimochodem železničářskou tématikou posedlí. Brněnský drak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Tak zhlédnuto Finanční krize/Inside Job. Super dokument ohledně finanční krize, dostatečně jednoduchý pro pochopení i bez znalostí fungování finančních trhů,srozumitelně vysvětlené včetně poukázání na konkrétní viníky. Smutné je, že přestože spousta investičních a konzultantských firem se dopouštěla minimálně podvodů na klientech, nikdo nic nevyšetřoval a bankéři z toho vyšli akorát s miliardovýma bonusama. Dokument navíc ukazuje, že spousta předních amerických ekonomů z věhlasných univerzit učí studenty doktrínu vše ovládajích mezinárodních korporací, hlásají deregulaci a píšou pozitivní PR články o investičních bankách a zároven jsou ti stejní profesoři potichu a neveřejně na jejich výplatních páskách a inkasují od nich ročně miliony dolarů za "přednášení" a konference kterých se účastní. Tak mám z toho fungování světa zase nějakou depku, navíc když to člověk spojí a ještě si k tomu přečte zajímavý článek/rozhovor od Lukáše Kovandy - Amerika vlastní i Česko, říká Reaganův reformátor (Paul Craig Roberts) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Za mě nejhorší co jsem kdy viděl, vyjma postavy účetního. jako odpocinkovej film byl vybornej..jak uz nekdo psal, takove volne pokracovani Ghost ridera. Pravda, postava ucetniho by tam ani nemusela byt,ale budiz. Jeste jsem ted zvedavej na Hon na carodejnice, taky s Cagem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Cameron se ukázal s filmem Sanctum" Docela jsem ho hltal od začátku do konce, paráda" Juknul jsem na to a musim rict,ze celkem nuda. Hrozne predvidatelnej dej, tmava scena (putovani tmavou norou) Podobny film obema dilum Padu do tmy, s tim rozdilem, ze tam to aspon ozivuji podzemni bytosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 triologie Pusher od rezisera Drivu - mne se libila jen 3, ale zas o to vic http://www.youtube.com/watch?v=jv-_o6PZytg&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2011 Film Drive bych já osobně označil za nejlepší filmový zážitek letošního ruku, dokonce si na to asi ještě zajdu do kina, tam to bude ještě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Tak jsem kouknul i na Drive Angry, a komentovat to raději nebudu. Prostě béčkovej biják. Ale zaujalo mě, že v tom fimu obyčejní policajti nosí Rolády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 (upraveno) Autoreiji a.k.a. Outrage Takeshi Kitano za mna, slusna oddychovka, neeuropsky neamericky a neokukany film, zabudol som spomenut, ze je to yakuzzovka.. Upraveno 14. října 2011 uživatelem 224477 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 ani ne tak film, jako spis serial...propadl jsem serialu Studio 60 velice povedenej serial ze zakulisi, jak se pripravuje patecni night show...http://www.csfd.cz/film/224371-studio-60/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 (upraveno) Včera u mě zabodoval Johny English, perfektní komedie bez slabých stránek. Scéna s pronásledováním asiata po střeše mě naprosto dostala. Asi nejlepší, co jsem tento rok v kině viděl a upřímně jsem se u toho bavil. Jo a počkejte si na konec titulek, Johny bude vařit. Upraveno 15. října 2011 uživatelem SEMRY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek23 Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Včera u mě zabodoval Johny English, perfektní komedie bez slabých stránek. Scéna s pronásledováním asiata po střeše mě naprosto dostala. Asi nejlepší, co jsem tento rok v kině viděl a upřímně jsem se u toho bavil. Jo a počkejte si na konec titulek, Johny bude vařit. Tak díky za nechtěný tip! Kouknu a napíšu moje pocity! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 johnny english reborn? viděl jsem před pár hodinami.... pro mne veelký zklamání... slabý scénář, koncem filmu jsem usínal... za mne 40%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Za sedum minut na nova cinema: sekretarka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 a asi za 20 min na barandove s Belmondem Profesional Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 riadna davka Britskeho humoru pre fandov. Ricky Gervais Stephen Merchant http://www.imdb.com/title/tt1702042/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Pánové, nepamatuji si, zda jsem tip na tento film objevil zde, či někde jinde. Tak prosím omluvte případnou duplikaci. Nicméně opravdu doporučuji film Pozemšťan(Man from the Earth). Je to velmi hezký odpočinkový film na nedělní večer, jako jsem měl právě nyní já. Dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 riadna davka Britskeho humoru pre fandov. Ricky Gervais Stephen Merchant http://www.imdb.com/title/tt1702042/Na vedlejší skále taky něco natočili, něco trochu černějšího... Pro mě jeden z nej filmů roku. The Guard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se