Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

to je hodně tvrdý - u mě to zanechalo takovej podobně divnej dojem jako komiks - a to byl asi záměr kterej se vydařil, celkem se mi to líbilo

Tvrdej názor to možná je, ale já se s ním ztotožňuju. Já ten komiks znám od doby jeho vzniku a prostě se nemůžu zbavit dojmu, že film si dokázal z komiksu vzít akorát atmosféru. Prostě ta krásně pomalá poetika, která držela krok s frekvencí 9 obrázků na stránku, ztrácí v 30 snímcích za vteřinu dramaticky dech.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s..e pes... do kina se nepohrnu, počkám tedy až to bude na divku! :smile_anim:

Dobře děláš, Tomášu. :) Ale jak jsem psal... je fajn, že mimo Neckáře se znovuobjevila i kapela Umakart, kteří jsou mimochodem železničářskou tématikou posedlí. :)

Brněnský drak

Odkaz ke komentáři

Tak zhlédnuto Finanční krize/Inside Job. Super dokument ohledně finanční krize, dostatečně jednoduchý pro pochopení i bez znalostí fungování finančních trhů,srozumitelně vysvětlené včetně poukázání na konkrétní viníky. Smutné je, že přestože spousta investičních a konzultantských firem se dopouštěla minimálně podvodů na klientech, nikdo nic nevyšetřoval a bankéři z toho vyšli akorát s miliardovýma bonusama.

Dokument navíc ukazuje, že spousta předních amerických ekonomů z věhlasných univerzit učí studenty doktrínu vše ovládajích mezinárodních korporací, hlásají deregulaci a píšou pozitivní PR články o investičních bankách a zároven jsou ti stejní profesoři potichu a neveřejně na jejich výplatních páskách a inkasují od nich ročně miliony dolarů za "přednášení" a konference kterých se účastní.

Tak mám z toho fungování světa zase nějakou depku, navíc když to člověk spojí a ještě si k tomu přečte zajímavý článek/rozhovor od Lukáše Kovandy - Amerika vlastní i Česko, říká Reaganův reformátor (Paul Craig Roberts)

Odkaz ke komentáři

Cameron se ukázal s filmem Sanctum" Docela jsem ho hltal od začátku do konce, paráda"

Juknul jsem na to a musim rict,ze celkem nuda. Hrozne predvidatelnej dej, tmava scena (putovani tmavou norou) Podobny film obema dilum Padu do tmy, s tim rozdilem, ze tam to aspon ozivuji podzemni bytosti.
Odkaz ke komentáři

Včera u mě zabodoval Johny English, perfektní komedie bez slabých stránek. Scéna s pronásledováním asiata po střeše mě naprosto dostala. Asi nejlepší, co jsem tento rok v kině viděl a upřímně jsem se u toho bavil. Jo a počkejte si na konec titulek, Johny bude vařit. :smile_anim:

Upraveno uživatelem SEMRY
Odkaz ke komentáři

Včera u mě zabodoval Johny English, perfektní komedie bez slabých stránek. Scéna s pronásledováním asiata po střeše mě naprosto dostala. Asi nejlepší, co jsem tento rok v kině viděl a upřímně jsem se u toho bavil. Jo a počkejte si na konec titulek, Johny bude vařit. :smile_anim:

Tak díky za nechtěný tip! Kouknu a napíšu moje pocity! :D

Odkaz ke komentáři

Pánové, nepamatuji si, zda jsem tip na tento film objevil zde, či někde jinde. Tak prosím omluvte případnou duplikaci. Nicméně opravdu doporučuji film Pozemšťan(Man from the Earth). Je to velmi hezký odpočinkový film na nedělní večer, jako jsem měl právě nyní já. Dobrou noc

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...