Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Viděl jsem docela dobrej (další) film z prostředí finančníků na Wall Street v čase krize: Margin Call.

http://www.youtube.com/watch?v=Y2DqFRsPrns

EDIT: a jeden snapshot pro jakubiska .) :

post-19967-010203200 1321127796.png

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Pavča:

Alois Nebel je, alespoň dle mého zcela subjektivního názoru, velmi dobrý film a jistě stojí za zhlédnutí.

Vřele doporučuji...

No vidíš, právě jsem se vrátil z kina, Aloise Nebela jsem viděl a velmi velmi se mi to líbilo. Grafika nááádherná, prakticky každý "záběr" lahůdka, děj zajímavý, zvuk perfektní, také vřele doporučuji.

P.S. trochu mě překvapil nečekaný (řekl bych unáhlený) závěr. Ale jinak opravdu paráda!!!

Odkaz ke komentáři

Asi to tu už někde je, ale dal jsem si dnes Broken Flowers od Jarmusche po mnoha letech, co jsem to viděl v kině, a je to furt naprostá pecka. Bill Murray už dávno není Ghostbuster a jeho výkony v Broken Flowers, ale i Life Aquatic nebo Lost in Translation jsou fenomenální...

http://www.youtube.com/watch?v=c_TB7MkrGyc

Odkaz ke komentáři

Není to sice přímo film, ale zrovna jsem dokoukal 4. a 5. řadu 24 a hlavně ta pátá řada je teda naprosto špičková, určitě doporučuju. Fandům Jacka Bauera dvojnásob. +

na funny oslavny video na youtube :-)

A hodinkama se to celou sérií skoro hemží v řadách agentů nebo politiků, i když detailních záběrů je dost málo. Co se nosí Jack Bauer se mi přesně nepodařilo zjistit, zdálo se mi že jsem viděl G-shocky a pak nějaké tmavé analogové asi Traser nebo něco takového na černém velcro strapu.

Odkaz ke komentáři

Asi to tu už někde je, ale dal jsem si dnes Broken Flowers od Jarmusche po mnoha letech, co jsem to viděl v kině, a je to furt naprostá pecka. Bill Murray už dávno není Ghostbuster a jeho výkony v Broken Flowers, ale i Life Aquatic nebo Lost in Translation jsou fenomenální...

Pro mě je bohužel zrovna tenhle film jedním z nejslabších článků Jarmuschovy produkce. A Bill Murray to nezachrání. Ale souhlasím, že v Life Aquatic je dobrej. A pokud bych měl jmenovat další film, v kterým je více než zaznamenatelnej, tak to bude určitě Groundhog Day.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...