Red Dwarf Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Něco tématického, když už jsme na tom Chronomagu... Ostrov pro 6000 budíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Poslední příspěvek ve vlákně o burgrech mně připomněl výbornej povídkovej film I nuovi mostri a v něm tuto scénu : http://www.youtube.com/watch?v=4eC2X8Dw0YI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Už jste někdo viděl film Alois Nebel? jo a celkem dobrý, i když dost lidí tvrdí ztráta času včera jsem byl na Lovci hlav a doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 dnes na Nově mé velmi oblíbené skifi I Am legend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 (upraveno) Viděl jsem docela dobrej (další) film z prostředí finančníků na Wall Street v čase krize: Margin Call. http://www.youtube.com/watch?v=Y2DqFRsPrns EDIT: a jeden snapshot pro jakubiska .) : Upraveno 12. listopadu 2011 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 (upraveno) V tomto filme hodinky neuvidíte ... ale je super Ano taktez doporucuji snimek In time Upraveno 14. listopadu 2011 uživatelem ttrstom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 to Pavča:Alois Nebel je, alespoň dle mého zcela subjektivního názoru, velmi dobrý film a jistě stojí za zhlédnutí. Vřele doporučuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 to Pavča: Alois Nebel je, alespoň dle mého zcela subjektivního názoru, velmi dobrý film a jistě stojí za zhlédnutí. Vřele doporučuji... No vidíš, právě jsem se vrátil z kina, Aloise Nebela jsem viděl a velmi velmi se mi to líbilo. Grafika nááádherná, prakticky každý "záběr" lahůdka, děj zajímavý, zvuk perfektní, také vřele doporučuji. P.S. trochu mě překvapil nečekaný (řekl bych unáhlený) závěr. Ale jinak opravdu paráda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Můžu doporučit film Limitless (Všemocný) (2011). Fakt zajímavé, a ani o hodinky není nouze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Limitless je fakt prijemnej, potvrzuju. Ja pridavam Crazy, stupid, love (u nas jako Blazniva, zatracena laska). Neduvera zpusobena nazvem rychle zmizela, je to vtipnej, celkem originalni film, zdaleka ne tolik sladak, jak by se dalo cekat. Happy end se samozrejme kona, ale nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Já byl v pondělí na tomhle - Ocelová pěst . Pokud máte doma malého kluka ( tak okolo osmi let a vejš ), běžte s ním na to. Bude se mu to líbit !!!! Až taková blbost to není....něco mezi Over the Top, Rockym, Transformers atdatd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Můžu doporučit film Limitless (Všemocný) (2011). Fakt zajímavé, a ani o hodinky není nouze Limitless je super, taky doporucuju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Včera som pozrel toto, aj keď to nie je novinka, tak horor z GB ma celkom potešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 dneska na čt1 Pouta , doporučuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Dneska mi kolega vrazil do ruky "Čtyři lvi.Doporučuji na odlehčený večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Asi to tu už někde je, ale dal jsem si dnes Broken Flowers od Jarmusche po mnoha letech, co jsem to viděl v kině, a je to furt naprostá pecka. Bill Murray už dávno není Ghostbuster a jeho výkony v Broken Flowers, ale i Life Aquatic nebo Lost in Translation jsou fenomenální...http://www.youtube.com/watch?v=c_TB7MkrGyc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Není to sice přímo film, ale zrovna jsem dokoukal 4. a 5. řadu 24 a hlavně ta pátá řada je teda naprosto špičková, určitě doporučuju. Fandům Jacka Bauera dvojnásob. + na funny oslavny video na youtube :-) A hodinkama se to celou sérií skoro hemží v řadách agentů nebo politiků, i když detailních záběrů je dost málo. Co se nosí Jack Bauer se mi přesně nepodařilo zjistit, zdálo se mi že jsem viděl G-shocky a pak nějaké tmavé analogové asi Traser nebo něco takového na černém velcro strapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Nevím ve které sérii, ale Bauer v ní nosil MTM Special Ops. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Asi to tu už někde je, ale dal jsem si dnes Broken Flowers od Jarmusche po mnoha letech, co jsem to viděl v kině, a je to furt naprostá pecka. Bill Murray už dávno není Ghostbuster a jeho výkony v Broken Flowers, ale i Life Aquatic nebo Lost in Translation jsou fenomenální... Pro mě je bohužel zrovna tenhle film jedním z nejslabších článků Jarmuschovy produkce. A Bill Murray to nezachrání. Ale souhlasím, že v Life Aquatic je dobrej. A pokud bych měl jmenovat další film, v kterým je více než zaznamenatelnej, tak to bude určitě Groundhog Day. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek23 Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Právě teď jsem si připomněl můj oblíbený! Na nově dávají Vítejte v džungli! Také doporučuji! Akční hraje Dwayne Johnson a Sean William Scott! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se