Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

http://www.csfd.cz/film/279519-jeden-musi-z-kola-ven/ starosvetsky spionazni film, libilo se mi to. Dlouho jsem nevidel garryho oldmana v nejake normalni roli ...

Velmi zajímavý film pro mě, přítelka mi řekla "doma mi vysvětlíš o co šlo" :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

The Rum Diary - perfektna ozranska komedia

Sherlock Holmes, The Game of Shadows - vyborny zazitok, bavil som sa, rovnocenne voci 1. dielu, je to samostatny film, ziadne prizivnictvo na 1. diely

The Descendants - mizerna blbost, film dobry max. na transatlanticky let, inac hrozna nuda, radsej sa 2h sparat v nose a robit z toho mini 'snehuliakov'...

Odkaz ke komentáři

Asi se to sem úplně nehodí, ale týká se to filmu, tak to napíšu. Viděl jsem film Odcházení a je to totální katastrofa. Hůř zpracovaný film jsem snad neviděl. Autor evidentně zapomněl, že film se natáčí jinak, než jak se dělá divadelní hra. Přehrávání herců, dlouhé monology jako z divadla, nudné pozadí a scény, myšlenka filmu někde zakopaná v těch dlouhých monolozích. Jediné co mě pobavilo byly ujeté kostýmy. Ale jinak je ten film odpad

Odkaz ke komentáři

Asi se to sem úplně nehodí, ale týká se to filmu, tak to napíšu. Viděl jsem film Odcházení a je to totální katastrofa. Hůř zpracovaný film jsem snad neviděl. Autor evidentně zapomněl, že film se natáčí jinak, než jak se dělá divadelní hra. Přehrávání herců, dlouhé monology jako z divadla, nudné pozadí a scény, myšlenka filmu někde zakopaná v těch dlouhých monolozích. Jediné co mě pobavilo byly ujeté kostýmy. Ale jinak je ten film odpad

souhlas. ale vsadím se, že filmová akademie to bude při předávání českých lvů vidět úplně jinak.

Odkaz ke komentáři

Ja myslim, ze hodi ... kdyz nekdo ma tu odvahu tu ostatnim doporucovat napr. Jack and Jill, tak pak je v poradku uvest to na spravnou miru ....
Odkaz ke komentáři

Letos nejlepsi film, co jsem videl, byl Jmenuji se Khan. Pripomene Vam to Hoffmanovo herectvi v Rain Manovi (a ja si klidne troufnu rict, ze tady je zobrazeni te choroby minimalne srovnatelny). Je to dojemnej film a dobre zobrazuje zmenu v mysleni masovejch americanu po 9/11. Sice konci trosku bollywoodovsky (a.k.a. hollywoodovsky), ale rozhodne vam ho to nezkazi, protoze prvnich 80% je naprosto uzasnejch.

Odkaz ke komentáři

Letos nejlepsi film, co jsem videl, byl Jmenuji se Khan. Pripomene Vam to Hoffmanovo herectvi v Rain Manovi (a ja si klidne troufnu rict, ze tady je zobrazeni te choroby minimalne srovnatelny). Je to dojemnej film a dobre zobrazuje zmenu v mysleni masovejch americanu po 9/11. Sice konci trosku bollywoodovsky (a.k.a. hollywoodovsky), ale rozhodne vam ho to nezkazi, protoze prvnich 80% je naprosto uzasnejch.

vynikající film. bollywood moc nemusim, třeba milionář z chatrče se mi vůbec nelíbí, ale tohle je fakt dobrý.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...