organic Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Girl with the dragon tattoo. Ne že bych z toho byl úplně vodvařenej, ale byl jsem v kině, velké plátno, David Fincher, Hudba Trent Reznor, Atticus Ross, sladká Rooney Mara. Prima večer...Jo a narvaný kino, to jsem dlouho nezažil, při vstupném 179 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 Liam je kanonyr... "Tak poslouchej. Můžeš mi dceru vrátit a zapomenu na to. Nebudu vás hledat. Nebo ji nevrátíš. Já vás budu hledat. Potom vás najdu. A zabiju." "I have a very specific set of skills." Výborná hláška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2012 "I have a very specific set of skills." Výborná hláška "Skills that make me a nightmare for people like you." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 http://www.csfd.cz/film/279519-jeden-musi-z-kola-ven/ starosvetsky spionazni film, libilo se mi to. Dlouho jsem nevidel garryho oldmana v nejake normalni roli ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Dostal jsem tip na Speciální jednotku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Dostal jsem tip na Speciální jednotku . Tohle je mnohem lepší jednotka http://www.csfd.cz/film/234959-elitni-jednotka/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 http://www.csfd.cz/film/279519-jeden-musi-z-kola-ven/ starosvetsky spionazni film, libilo se mi to. Dlouho jsem nevidel garryho oldmana v nejake normalni roli ... Velmi zajímavý film pro mě, přítelka mi řekla "doma mi vysvětlíš o co šlo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Tohle je mnohem lepší jednotka http://www.csfd.cz/film/234959-elitni-jednotka/ To jsem taky viděl. Musím říct, že ta první se mi líbila víc...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 The Rum Diary - perfektna ozranska komedia Sherlock Holmes, The Game of Shadows - vyborny zazitok, bavil som sa, rovnocenne voci 1. dielu, je to samostatny film, ziadne prizivnictvo na 1. diely The Descendants - mizerna blbost, film dobry max. na transatlanticky let, inac hrozna nuda, radsej sa 2h sparat v nose a robit z toho mini 'snehuliakov'... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Asi se to sem úplně nehodí, ale týká se to filmu, tak to napíšu. Viděl jsem film Odcházení a je to totální katastrofa. Hůř zpracovaný film jsem snad neviděl. Autor evidentně zapomněl, že film se natáčí jinak, než jak se dělá divadelní hra. Přehrávání herců, dlouhé monology jako z divadla, nudné pozadí a scény, myšlenka filmu někde zakopaná v těch dlouhých monolozích. Jediné co mě pobavilo byly ujeté kostýmy. Ale jinak je ten film odpad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Asi se to sem úplně nehodí, ale týká se to filmu, tak to napíšu. Viděl jsem film Odcházení a je to totální katastrofa. Hůř zpracovaný film jsem snad neviděl. Autor evidentně zapomněl, že film se natáčí jinak, než jak se dělá divadelní hra. Přehrávání herců, dlouhé monology jako z divadla, nudné pozadí a scény, myšlenka filmu někde zakopaná v těch dlouhých monolozích. Jediné co mě pobavilo byly ujeté kostýmy. Ale jinak je ten film odpad souhlas. ale vsadím se, že filmová akademie to bude při předávání českých lvů vidět úplně jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Tohle je mnohem lepší jednotka http://www.csfd.cz/film/234959-elitni-jednotka/ nejlepsi jednotka je tato jednotka: http://www.csfd.cz/film/223729-jednotka-prilis-rychleho-nasazeni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Asi se to sem úplně nehodí, ale týká se to filmu, tak to napíšu. Viděl jsem film Odcházení a je to totální katastrofa. Hůř zpracovaný film jsem snad neviděl. Autor evidentně zapomněl, že film se natáčí jinak, než jak se dělá divadelní hra. Přehrávání herců, dlouhé monology jako z divadla, nudné pozadí a scény, myšlenka filmu někde zakopaná v těch dlouhých monolozích. Jediné co mě pobavilo byly ujeté kostýmy. Ale jinak je ten film odpad Ja myslim, ze hodi ... kdyz nekdo ma tu odvahu tu ostatnim doporucovat napr. Jack and Jill, tak pak je v poradku uvest to na spravnou miru .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 souhlas. ale vsadím se, že filmová akademie to bude při předávání českých lvů vidět úplně jinak. No co se divíš, zase klasické čecháčské vlezdoprdelkovství.................chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Letos nejlepsi film, co jsem videl, byl Jmenuji se Khan. Pripomene Vam to Hoffmanovo herectvi v Rain Manovi (a ja si klidne troufnu rict, ze tady je zobrazeni te choroby minimalne srovnatelny). Je to dojemnej film a dobre zobrazuje zmenu v mysleni masovejch americanu po 9/11. Sice konci trosku bollywoodovsky (a.k.a. hollywoodovsky), ale rozhodne vam ho to nezkazi, protoze prvnich 80% je naprosto uzasnejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Letos nejlepsi film, co jsem videl, byl Jmenuji se Khan. Pripomene Vam to Hoffmanovo herectvi v Rain Manovi (a ja si klidne troufnu rict, ze tady je zobrazeni te choroby minimalne srovnatelny). Je to dojemnej film a dobre zobrazuje zmenu v mysleni masovejch americanu po 9/11. Sice konci trosku bollywoodovsky (a.k.a. hollywoodovsky), ale rozhodne vam ho to nezkazi, protoze prvnich 80% je naprosto uzasnejch. vynikající film. bollywood moc nemusim, třeba milionář z chatrče se mi vůbec nelíbí, ale tohle je fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Prelet nad kukaccim hnizdem ted na ct2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Včera som pozrel nového Sherlocka Holmesa a akosi ma to nenadchlo. Zopár spomalených scén na efekt a chýbala tomu iskra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Prelet nad kukaccim hnizdem ted na ct2. Koukam na to, Jack je démon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Koukam na to, Jack je démon Jasně Jack je démon, ale geniální je Danny DeVito. P.S. A dabing je skvělý, bo se dělal v době, kdy se to dělalo zodpovědně. Upraveno 13. února 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se