Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Válka světů mi nějak nesedla, nevím proč. Den nezávislosti není nechtěnou parodií ale stoprocentní parodií úplně na plný pecky. Jen to není taková ta parodie "haha teď se smějte protože je to strášně vtipný". Když jsem to poprvé viděl, tak jsem si říkal, na co já to tady proboha čumím. A najednou mi to došlo a pak už jsem se jenom náramně bavil. Vždyť v tom jsou snad všecky existující filmový klišé! Je to tak ukrutně americký že by na to snad američan nestačil. To prostě nemůže být myšlený vážně, zkrátka němec Emmerich natočil parodii na Ameriku.

No, když tomu věříš, co bych ti to vymlouval. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na matrixu je krasne videt, jak film muze straslive zestarnout. U dne nezavislosti se bavim po kazdem shlednuti vic a vic, ackoliv jsem to jako vetsina po prvnim shlednuti odsoudil ... matrix uz v zivote nechci videt.

dalsi vyborny scifi snimek: Hvezdna pechota.

to nemozes mysliet vazne.. ved su to oboje absolutne srackove filmy. bezduche strielacky pre male deti. to "bezduche" zdoraznujem. ked si pomyslim o com bola heinleinova kniha a co za stoku z toho ten holandsky magor vyrobil.. na zaplakanie

mne bol matrix najprv na smiech /jednotka, ostatne su mi na smiech dodnes/, potom s odstupom casu som uznal ze v case vzniku to nebol uplne zly pokus.

Odkaz ke komentáři

v poslednej dobe som znova videl krasny film od Michalkova, Unaveni slnkom

Posted Image

vzhladom na dej som si pustil aj Cekistu, co bol zial, z mojho pohladu velmi jednoduchy az unavny film a rozhodne by som mu nedal viac ako 20%

ale zas, bol poucny. Myslim, ze mnoho ludi nevie o prvej Leninovej tajnej sluzbe.

Posted Image

No a do tretice KRASNY POZITIVNY filmik, ktory si nenechajte ujst!

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem se konečně kouknul na film Fast Food Nation, na kterej jsem se chystal tak 4 roky. Ale nakonec nic moc. Dávám to sem spíš pro lidi, kteří nemají rádi fast food, protože tenhle film jeho obraz rozhodně nevylepší, pak pro ty, kteří nemají rádi velkovýrobny polotovarů, masokombináty a velkochovy dobytka. A taky pro vegetariány nebo pro ty, kteří se jimi chtějí stát. :)

No a kdo má rád herce jako Patricia Arquette, Ethan Hawke, Greg Kinnear, Kris Kristofferson, Bruce Willis, atd., tak se taky může kouknout.

P.S. zapomněl jsem na milovníky Avril Lavigne. :)

EDIT: ještě jsem zapomněl na odpůrce zneužívání ilegálních pracovníků...

http://www.youtube.com/watch?v=Q5hA3PN0uic

Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři

Nedavno to bezelo na ct2, mi se to libilo, tusim, ze jsem to i sem psal

Já se taky nenudil. Spíš jsem jenom nepochopil, co jsem si měl z toho filmu odnést. Nemělo to naléhavost Moorova dokumentárního přístupu a filmová kostra se zase tak nějak rozdrolila. Podle mě tak trochu zbytečnej film. Škoda.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...