IzTaPa Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Zero Dark Thirty idealni na dlouhy vecer, stoji za to ho videt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Dnes koncert herecký dvou Edwardů - Kult hákového kříže http://www.csfd.cz/film/5069-kult-hakoveho-krize/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Na ČT 1 just now začalo: Je třeba dojebat Sekala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 vcera furious6, krasne odpocinkovy k vypnutymu mozku a dostala me nejdelsi runway ve znamem vesmiru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 http://www.csfd.cz/film/37882-tandem/ Film jsem sice nevidel ale filmy od Patrice Leconta za to vetsinou stoji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 rychle a zběsile mě odradilo už u jedničky a žádný další díly jsem neviděl a až teď mě kamarád dotáhl na RaZ 6 a je to lepší než expendables. prostě přitaženej za vlasy akčňák ale super zábava a akce až až. honička homemade obrněnou formulí, něčím větším než hummer a tankem.... doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Jsem ohromen. http://www.csfd.cz/film/5307-norimbersky-proces/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Já jsem si včera asi podesáté dal v televizi "about Schmidt" To je taková pecka ten uprděný důchodce v podání Jacka Nicholsona...Pro mě jeho životní role tohleto. A taky mě bavil poslední díl Mad Men (S06E08 - Crash) vyspídovaná celá kancelář reklamní agentury - fakt dobrý...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 az ted v nedeli jsem zkouknul 'Dikator' a musim rict, ze Sascha nezklamal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 pusher-taky jsem to ted videl na HBO.Jako Sasa je fakt hustej:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 az ted v nedeli jsem zkouknul 'Dikator' a musim rict, ze Sascha nezklamal. a pust si to v anglictine a budes mít jednou tolik vtipu. ten dabing zabije pul vtipu bohuzel. je to moje nej komedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 dneska mé oblíbené skifi s Ripleyovou... http://www.csfd.cz/film/8265-vetrelec/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 franc. film Nízkonákladovka. 8) To šme še pobavili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 VOLNÝ PÁDteď na Fandovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Hangover III. Docela zklamani, je z toho pomerne tuctovy akcni film. Zadna kocovina se nekona. Oproti jednicce a dvojce je to slaby odvar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 http://www.csfd.cz/film/331002-sound-city/ Ak máte radšej analóg ako digital, a môžete i Davea Grohla, odporúčam... ....Mantra. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 http://www.csfd.cz/film/316992-jmeno/ "Dommage que Rolex ne soit pas un prénom." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Bullet to the Head (Jedna mezi oči (WTH!)) ČSFD Od filmu jsem po chladných recenzích moc nečekal, o to víc jsem byl překvapený, že to zase takový průšvih není. Ústřední nesourodá dvojka zabiják / policajt mi dost evokovala Killera, originální název filmu Bullet to the Head zase jiný Wooův film.I když jsou základní dějové kameny průhledné jako dýnko u pětek a ani herecké výkony vedlejších postav nejsou žádná veledíla, Sly film spolehlivě utáhne a dává zavzpomínat na B-movies, ve kterých jsme ho v osmdesátkách milovali. Mně osobně film příjemně utíkal a i když jsem jeho sledování musel přerušit, zase jsem se k jeho pokračování rád vrátil.Rozhodně se nekonalo pokukování po ovadači nebo hodinách, ba ani po chronomagu, a to už něco znamená :-)Za mě 75% (slabší 4*z5) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Tak u tohoto mini filmíku jsem se nasmál víc, než u celého IronMana3! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 Včera jsem narazil na Tulák z širých plání (High Plains Drifter) a nebylo to vůbec špatný... je to ten typ filmu, který asi chce vidět ještě pak jednou, aby člověk pochopil a všiml si všeho co tam bylo schovaný, ale přestože to byl teprve druhý režisérký počin v Eastwoodově kariéře, vypadá to že laťka byla vysoko od samého začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se