Kalifx Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Tohle bude buď největší propadák (navíc Hunt nikdy nebyl můj oblíbenec) nebo, pokud Howard udrží rytmus a únosnou míru patosu stejně jako u A13, to bude pro mě velkej zážitek. Pro ty, co už mě nějakej pátek znají a vědí, kterou dekádu mám v F1 nejraději, není třeba nic dodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Má to dobře našlápnuto, režiséra vybrali dobře a tak by to mělo být technicky do detailů autentické (byť bych asi radši viděl třeba Tonyho Scotta), Bruehla schválil a vedl sám Lauda a Hemsworth se podle trailerů zdá, že pochopil důležitost a snažil se . Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Má to dobře našlápnuto, režiséra vybrali dobře a tak by to mělo být technicky do detailů autentické (byť bych asi radši viděl třeba Tonyho Scotta), Bruehla schválil a vedl sám Lauda a Hemsworth se podle trailerů zdá, že pochopil důležitost a snažil se . Držím palce. Jestli myslíš toho Tonyho Scotta, co byl v přízni s Ridleym Scottem(bratr), tak ten už nic nenatočí. Je to přesně rok, co spáchal sebevraždu skokem z mostu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 ten film bude totalni bomba, ja tomu pevne verim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 vůbec nechápu jak mi to uniklo ale včera jsem koukal na Trans a jeden z nej thilerů letos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 videl-li uz nekdo elysium, ma cenu se na to hnat do kina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Elysium ani nestahovat) natož do kina)prvoplánová střílečka bez tajemna( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 tak to neni moc povzbudiva zprava, zvlaste pote, co uz jsem si booknul misto.. uvidime. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 Včera mi to pouštěla přítelkyně, a já se po prvním dílu ani moc nebránil a... mám říct bomba? Asi jo, bomba... hrozně jsem se bavil http://www.csfd.cz/film/300387-ja-padouch-2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 http://www.titulky.com/index.php?Fulltext=Bron%2FBroen V češtině to tam je do dílu 7,pomalu nahazuje další,slovenských je tam už všech deset. Jasně,že váháš Ve čtvrtek v noci na dvojce začíná druhá serie. treba si pozriet original, nie remake. Ak sa ti pacil Bron, toto sa ti bude este viac.http://www.csfd.cz/film/252824-vrazda/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 A zkuste taky Wallendera, to je pecka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2013 (upraveno) A zkuste taky Wallendera, to je pecka :-)Franto kua,kurt, je jak povinná četba,všechny tři serie Když zaslechnu title song Emily Barker tak slzím to strong:- já sem žádný remejk neviděl a ani vidět nebudu.Sweden,Danish a tam to okolí mě kulturně zasáhlo už dobách raného dospívání když sem našel doma ve skříni pod svetrama skvělý časák Color Climax,později pak Dogma 95, ale poprvé a naplno mě zasáhl samotný Lars von Trier svých šíleným seriálem Riget a bylo to. Upraveno 5. září 2013 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 @kamilb: ja som reagoval na ten Killing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Mě se teď líbilo toto: http://www.csfd.cz/film/234454-svetova-valka-z/ Čekal jsem od toho něco jiného, ale s výsledkem jsem byl spokojen. Nedávno jsem si říkal, zda někdy někdo zfilmuje největší herní pecku tohoto roku pro PlayStation 3 - "The Last of Us" a tohle mi přišlo jako z naprosto stejného soudku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Montemar: neboj se toho, pribeh je sice typicka komouska sracka typu chudi vs. Bohati, ale to ti nesmi zkazit dojem z dobre natoceny akcniho scifi, nudit se rozhodne nebudes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Dobrá odreagovačka s netypickou zápletkou http://www.csfd.cz/film/329503-ztracen-v-armenii/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Výborný film pro fanoušky Imamury. http://www.csfd.cz/film/86724-uhor/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Počuli ste už o českom filme z roku 2009 ako uloviť miliardára bol vraj zakázaný vysielať v televíziách lebo je to absolútna realita zo života a báli sa že by sa ľudia začali búriť. Toto som počul od cloveka ktory robi v mediach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Počuli ste už o českom filme z roku 2009 ako uloviť miliardára bol vraj zakázaný vysielať v televíziách lebo je to absolútna realita zo života a báli sa že by sa ľudia začali búriť. Toto som počul od cloveka ktory robi v mediach.Pokud film "Ulovit miliardáře" byl či je na Slovensku zakázaný, pak si gratuluj. Někdo moudrý rozhodnul ochránit duševní zdraví svých spoluobčanů. V TV ho vysílali několikrát, ale já jsem ho např. celý nebyl schopen dát. Podle mne jedna z totálních s...k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Počuli ste už o českom filme z roku 2009 ako uloviť miliardára bol vraj zakázaný vysielať v televíziách lebo je to absolútna realita zo života a báli sa že by sa ľudia začali búriť. Toto som počul od cloveka ktory robi v mediach. Jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl (i když podobně jako lucid jsem ho nebyl schopen dát celý, to bych už asi ležel přikurtovanej ve svěrací kazajce). Absolutní realita ze života? To už je lepší snad i Inženýrská odysea. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se