Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

On je borec, ale ja se vcitoval do tech rodicu v Praze; oci mam jak angorak. Musim si nalit celuloid, nebo neusnu.

Ja do tohodle byl zapalenej pred pul rokem a pak jsem toho musel nechat,budil jsem se uprostred noci a v hlave mi frcely plynovy komory.A prave nejhorsi je,ze clovek si to predstavuje na svych detech.Uz jsem chtel jet kolikrat do Osvetimi a pak se na to radsi vzdycky vykaslu,vubec nevim jestli bych to tam dal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On je borec, ale ja se vcitoval do tech rodicu v Praze; oci mam jak angorak. Musim si nalit celuloid, nebo neusnu.

Ja do tohodle byl zapalenej pred pul rokem a pak jsem toho musel nechat,budil jsem se uprostred noci a v hlave mi frcely plynovy komory.A prave nejhorsi je,ze clovek si to predstavuje na svych detech.Uz jsem chtel jet kolikrat do Osvetimi a pak se na to radsi vzdycky vykaslu,vubec nevim jestli bych to tam dal.

Odkaz ke komentáři

Já byl jako děcko v Buchenwaldu a pamatuju si z toho hlavně všudypřítomné cedulky "Achtung Typhus". Vězeňský baráky byly většinou zbořený, zůstaly jen jakési půdorysy a v každým rohu tahle cedule. Vysvětlovali nám, že ty tyfové bacily jsou i po těch letech pořád aktivní. Děsně jsem se bál, že to chytnu.

Odkaz ke komentáři

Winton je PAN ČLOVĚK , ten půjde do nebe

přesně tak a stále nechápu, že ještě nedostal Nobleovu cenu :frusty:

Jack Bauer is back! Dneska u snidane ctvrta episoda, do vecera bych to nevydrzel :) Ale je to peklo se na to divat takhle po jednom dilu, nevim jestli nebudu muset pro zachovani dusevniho zdravi prestat a pockat az se to cele odvysila a bude to na netflixu :)

takže je to dobrý?

Já to průběžně stahuju, až to bude celý, tak to zčouhnu najednou.

Čekat na každý díl bych taky nepřežil.

Odkaz ke komentáři

Jsem včera zkouknul Dabba/The Lunchbox/Cizí oběd a docela dobrý. Celkem se tam nic neděje a přitom těch 100 minut uteče jako nic. Ten obědovej posílací systém by mě teda zajímal - nechápu. A žít bych tam nechtěl ani za zlatý prase.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Na to se vyser. Nejezdi tam. Já někdy jezdím kolem a stačí mi vidět ostnaté dráty a vyvýšené stražní stanoviště v těch plotech a udělá se mi špatně a třepou se mi ruce na volantu.

Odkaz ke komentáři

Normandie

Tisíce vojáků, parašutistů, letců, námořníků na obzoru. Proč právě tam, z kterých všech zemí a s jakými ztrátami. A s jakým podílem československých vojáků

Zajimavy povidani

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10150778447-historie-cs/214452801400020-6-6-1944-normandie/video/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...