Marfael Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Tak dnes jsem byl na http://www.csfd.cz/film/370681-co-jsme-komu-udelali/ a musim rict, zevi kdyz je to slabší, než Netotknutelni, tak jen o fous, ale je to stejný typ humoru a opravdu hodně se to povedlo! Za me 90% a komu se libili Nedotknutelni, tak tohle je povinnost, hodne příjemná povinnost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Ten Boardwalk me mrzi. Byl to muj oblibeny serial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 od 15.listopadu budou dávat seriál Most(Bron/Broen) na Čt2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Už na to mám naprogramované nahrávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 sem se zamiloval do pidrmanovy... ..obcas kriminalka andel, ted jsem skouknul dil "zradce" z nevinnych lzi.. je proste dokonala...Taky jsem ve fanklubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 od 15.listopadu budou dávat seriál Most(Bron/Broen) na Čt2Právě teď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Včera v kině Interstellar. Musím říct, že jsem byl příjemně překvapený a líbilo se to i mé drahé polovičce, doslova ji to vzalo.Není to sci-fi v pravém slova smyslu, takže je otázkou, jestli se z toho stane legenda. Nicméně, hodinky ve filmu hrají důležitou roli, a to mě potěšilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Právě teď!Díky za tip - bylo to parádní, dokonce i manželka vydržela a nevytuhla u TV jako vždy. Program na sobotní večery zajištěn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Tichá bolest na jedničce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 (upraveno) Souhlas s VintageLover, Interstellar má potenciál zaujmout i ženy - přítelkyni se to taky líbilo, hlavně proto, že je to postaveno jako drama s povedeným soundtrackem. Kultovní sci-fi to asi nikdy nebude, protože to z pohledu dnešní astrofyziky Nolan totálně zabil asi ve třetí minutě "nejbližší hvězdou vzdálenou tisíc světelných let", kdy to byl pouze začátek podobných perliček. Přijde mi to jako promarněná šance desetiletí, protože to mohl natočit minimálně stejně zajímavě, a přitom se držet dnešních hranic poznání, jako bonus pak mohl přidat svoji vizi dosud nepoznaného (tak si představuji scifi), po 30 letech zpětně by to mohlo být zajímavé, tak je to ale blbost již dnes. No a jako vlastní gól pak působí asi 20 minutový "dokument", kde Nolan vše vysvětluje "vědecky". Škoda, forma zpracování výborná, herci taky, drama jak by smet, jen to scifi žádné.Edit: malém jsem zapomněl na ty Hamiltony, je tam opravdu pár pěkných záběrů, ty co nosil Matthew jsem našel za 600ojro, pěkná cena za moderní pilotky. Upraveno 16. listopadu 2014 uživatelem stosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Vcera Most na CT2. Ta komisarka je teda husta postava. Takovej Sheldon Cooper s kozama, takovej asocialni clovek :-)A dneska Interstellar, jako kultovku to nepovazuju, ale bavilo me to. Junior v brise, podle jeho reakci, bude bud kosmonaut, nebo bude bojovat proti raketoplanum :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 (upraveno) Vcera Most na CT2.Ta komisarka je teda husta postava. Takovej Sheldon Cooper s kozama, takovej asocialni clovek :-)Úplně nejlíp natočený Aspergerův syndrom co jsem kdy ve filmu nebo TV viděl... http://cs.wikipedia.org/wiki/Asperger%C5%AFv_syndrom Upraveno 16. listopadu 2014 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Miluju Sagu Noren :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 A to je podle mě první série jen slabší odvar od druhé série, ale nepředbíhejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Naopak. Prvni je klasa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Budu si to muset zase pustit. Ja ted koukam na Elementary, serial o Sherlocku Holmesovi, Watsona hraje porad pekna Lucy Liu, je to docela povedene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Uz to tu padlo, jsem odkoukal Nejhledanejsi muz.. velmi silnej film. Pro nekoho muze byt dej nudny, ale na duhou stranu rekl bych velmi realny. Phillip se rozloucil velmi slusnou, ne-li excelentni zanrovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Aspirant na film podzimu.Nikdy bych neřek, že se mi bude tolik líbit film z roku 1956... http://www.csfd.cz/film/5403-zabijeni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Dnes Interstellar a.......zklamaní :-( Neni to spatny, ale od Nolana jsem čekal víc. Senzace roku se teda u me nekoná a product placement Hamiltonu a jedna z klíčových scén filmu byla tak trochu k smíchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Ct2 - Skřivánci na niti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se