Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Tak dnes jsem byl na http://www.csfd.cz/film/370681-co-jsme-komu-udelali/ a musim rict, zevi kdyz je to slabší, než Netotknutelni, tak jen o fous, ale je to stejný typ humoru a opravdu hodně se to povedlo! Za me 90% a komu se libili Nedotknutelni, tak tohle je povinnost, hodne příjemná povinnost:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera v kině Interstellar. Musím říct, že jsem byl příjemně překvapený a líbilo se to i mé drahé polovičce, doslova ji to vzalo.

Není to sci-fi v pravém slova smyslu, takže je otázkou, jestli se z toho stane legenda. Nicméně, hodinky ve filmu hrají důležitou roli, a to mě potěšilo. :)

Odkaz ke komentáři

Souhlas s VintageLover, Interstellar má potenciál zaujmout i ženy - přítelkyni se to taky líbilo, hlavně proto, že je to postaveno jako drama s povedeným soundtrackem. Kultovní sci-fi to asi nikdy nebude, protože to z pohledu dnešní astrofyziky Nolan totálně zabil asi ve třetí minutě "nejbližší hvězdou vzdálenou tisíc světelných let", kdy to byl pouze začátek podobných perliček. Přijde mi to jako promarněná šance desetiletí, protože to mohl natočit minimálně stejně zajímavě, a přitom se držet dnešních hranic poznání, jako bonus pak mohl přidat svoji vizi dosud nepoznaného (tak si představuji scifi), po 30 letech zpětně by to mohlo být zajímavé, tak je to ale blbost již dnes. No a jako vlastní gól pak působí asi 20 minutový "dokument", kde Nolan vše vysvětluje "vědecky". Škoda, forma zpracování výborná, herci taky, drama jak by smet, jen to scifi žádné.Edit: malém jsem zapomněl na ty Hamiltony, je tam opravdu pár pěkných záběrů, ty co nosil Matthew jsem našel za 600ojro, pěkná cena za moderní pilotky.

Upraveno uživatelem stosi
Odkaz ke komentáři

Vcera Most na CT2.

Ta komisarka je teda husta postava. Takovej Sheldon Cooper s kozama, takovej asocialni clovek :-)

Úplně nejlíp natočený Aspergerův syndrom co jsem kdy ve filmu nebo TV viděl...

http://cs.wikipedia.org/wiki/Asperger%C5%AFv_syndrom

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři

Uz to tu padlo, jsem odkoukal Nejhledanejsi muz.. velmi silnej film. Pro nekoho muze byt dej nudny, ale na duhou stranu rekl bych velmi realny. Phillip se rozloucil velmi slusnou, ne-li excelentni zanrovkou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...