Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
  V 6. 9. 2015 v 21:00, tano napsal:

Jasne, uz jsem doma:). Mas recht.

pohoda....

KFL

spineshank

Focus - lahky, zabavny film a celkom ma pobavilo ( a je krasna!)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celkem zajímavý počin z produkce HBO Europe - STÍNY (Umbre). Má to jen 8 dílů (první série), ale věřím, že další budou následovat (zřejmě jako další série). Zajímavý exkurz do života bukurešťského taxikáře, co se po večerech nevěnuje výhradně taxikařině, ale tak nějak melouchaří pro místní mafii. :-) 

Upraveno uživatelem HondzaX
Odkaz ke komentáři

Jedu Narcos, ale musím toho zkouknout více, abych si udělal obrázek...

BTW, tohle je lahůdka pro fajnšmekry... :)

Filmový mashup od AMDSFILMS, který spojil na jedné párty Terminátora, Tonyho Montanu ze Zjizvené tváře, Toma Cruise z Collateralu, Bladea, Masku, Johna Travoltu z Horečky sobotní noci, Carlita Briganteho, RoboCopa, Dartha Vadera, Michaela Jacksona a další...

Odkaz ke komentáři

... známe to všichni ... v tv obvykle nic, co by se dálo zvládnout bez úhony na psychice a když už se člověk prokliká na nějakej ten film, je to blbý jak hašený vápno nebo Kluk, co vzal něco babičce.

A někdy jako Kluk, co vzal něco babičce naloženej do necek s hašeným vápnem.

A pak přijde sakra vhod' dílo, kde se nevedou smrtelně vážný řeči o záchraně lidstva nebo totální endoprotéze kyčelního kloubu pacienta Dobiáše.

Takže včera večer, asi po 10tý, krásná a bohužel i znepokojující Baraka - Odysea Země

http://www.csfd.cz/film/36434-baraka-odysea-zeme/

Upraveno uživatelem Sarka Farka
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg
  V 11. 9. 2015 v 14:23, Sarka Farka napsal:

určitě, tenhle kousek si zaslouží rozhodně full HD (mám full BD rip :) a pořádný plátno, velká škoda, že mě to minulo v kinech, to musí bejt epickej zážitek !

ja som to videl len doma na projektor, ani neviem, ci to bolo v kine

Odkaz ke komentáři

V 11. 9. 2015 v 18:40, maxigabrielg napsal:

ja som to videl len doma na projektor, ani neviem, ci to bolo v kine

Baraka v kine bola ale tak dvadsat rokov dozadu alebo kolko. Aj ked qatsi trilogia mi sadla viac.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg
  V 11. 9. 2015 v 18:46, ivan_989 napsal:

Baraka v kine bola ale tak dvadsat rokov dozadu alebo kolko. Aj ked qatsi trilogia mi sadla viac.

je to mozne, nezachytil som to.

ale potesi aj dnes.

Odkaz ke komentáři

V 14. 9. 2015 v 14:36, VintageLover napsal:

Včera jsme byli v kině na Gangster Ka a dávám 5,5 z 10. Nešli tam moc do hloubky.

Kmotr Mrázek byl teda lepší, ale možná je to Vetchým...

souhlas. navíc pro toho kdo nečetl kmentu to muže vyznít nesrozumitelně. už je ale natočenej druhej díl co dělal radim v jar a podle ukázek to bude lepší. doufejme.

ale ne že bych to nedoporučil.

Odkaz ke komentáři

V 14. 9. 2015 v 14:36, VintageLover napsal:

Včera jsme byli v kině na Gangster Ka a dávám 5,5 z 10. Nešli tam moc do hloubky.

Kmotr Mrázek byl teda lepší, ale možná je to Vetchým...

to tě někdo pozval? Nechce se mi věřit že by na to někdo šel a platil vstupný. Tim myslim 90% český produkce

Odkaz ke komentáři

pokud by snad nahodou nekdo neznal (a tomu moc neverim), tak vcera jsem si zopakoval genialne natocenou a samozrejme i sehranou kriminalku

Heat - Al Pacino na strane zakona, Rober De Niro jako sef profesionalnich lupicu, hra na cetniky a policajty nebyla nikdy natocena lip ! 

(+ par scen z filmu se dalo "zahrat" v GTA 4 a GTA 5)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...