Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 V 6. 9. 2015 v 21:00, tano napsal: Jasne, uz jsem doma:). Mas recht.pohoda.... KFLspineshankFocus - lahky, zabavny film a celkom ma pobavilo ( a je krasna!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 vim, ze to tu uz zaznelo, ale musim rict, ze Narcos je teda fakt jizda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 celkom zabavne! http://www.csfd.cz/film/311871-pot-a-krev/ ( a pan Monk v necakanej ulohe ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 mam rozkoukaný tohle (sem u toho skoro usnul, ale filmem to nebylo)Mortdecaia je to takový přiblble příjemný pokoukání. Pustil sem si to s tim že to bude ultra sr.ačka (podle hodnocení), ale zatim mi přišel od Depa horší Rumovej deník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 (upraveno) Celkem zajímavý počin z produkce HBO Europe - STÍNY (Umbre). Má to jen 8 dílů (první série), ale věřím, že další budou následovat (zřejmě jako další série). Zajímavý exkurz do života bukurešťského taxikáře, co se po večerech nevěnuje výhradně taxikařině, ale tak nějak melouchaří pro místní mafii. :-) Upraveno 8. září 2015 uživatelem HondzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Jedu Narcos, ale musím toho zkouknout více, abych si udělal obrázek... BTW, tohle je lahůdka pro fajnšmekry... Filmový mashup od AMDSFILMS, který spojil na jedné párty Terminátora, Tonyho Montanu ze Zjizvené tváře, Toma Cruise z Collateralu, Bladea, Masku, Johna Travoltu z Horečky sobotní noci, Carlita Briganteho, RoboCopa, Dartha Vadera, Michaela Jacksona a další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 tak to si dam do planu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) ... známe to všichni ... v tv obvykle nic, co by se dálo zvládnout bez úhony na psychice a když už se člověk prokliká na nějakej ten film, je to blbý jak hašený vápno nebo Kluk, co vzal něco babičce.A někdy jako Kluk, co vzal něco babičce naloženej do necek s hašeným vápnem. A pak přijde sakra vhod' dílo, kde se nevedou smrtelně vážný řeči o záchraně lidstva nebo totální endoprotéze kyčelního kloubu pacienta Dobiáše. Takže včera večer, asi po 10tý, krásná a bohužel i znepokojující Baraka - Odysea Zeměhttp://www.csfd.cz/film/36434-baraka-odysea-zeme/ Upraveno 11. září 2015 uživatelem Sarka Farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 mam to na disku, super vec, hlavne na velky obrazmal som este kedysi na VHStiez uz par krat som to kupoval ( darujem, rozdam,....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 určitě, tenhle kousek si zaslouží rozhodně full HD (mám full BD rip a pořádný plátno, velká škoda, že mě to minulo v kinech, to musí bejt epickej zážitek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 V 11. 9. 2015 v 14:23, Sarka Farka napsal: určitě, tenhle kousek si zaslouží rozhodně full HD (mám full BD rip a pořádný plátno, velká škoda, že mě to minulo v kinech, to musí bejt epickej zážitek !ja som to videl len doma na projektor, ani neviem, ci to bolo v kine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 V 11. 9. 2015 v 18:40, maxigabrielg napsal: ja som to videl len doma na projektor, ani neviem, ci to bolo v kineBaraka v kine bola ale tak dvadsat rokov dozadu alebo kolko. Aj ked qatsi trilogia mi sadla viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 V 11. 9. 2015 v 18:46, ivan_989 napsal: Baraka v kine bola ale tak dvadsat rokov dozadu alebo kolko. Aj ked qatsi trilogia mi sadla viac.je to mozne, nezachytil som to.ale potesi aj dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Včera jsme byli v kině na Gangster Ka a dávám 5,5 z 10. Nešli tam moc do hloubky.Kmotr Mrázek byl teda lepší, ale možná je to Vetchým... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 V 14. 9. 2015 v 14:36, VintageLover napsal: Včera jsme byli v kině na Gangster Ka a dávám 5,5 z 10. Nešli tam moc do hloubky.Kmotr Mrázek byl teda lepší, ale možná je to Vetchým...souhlas. navíc pro toho kdo nečetl kmentu to muže vyznít nesrozumitelně. už je ale natočenej druhej díl co dělal radim v jar a podle ukázek to bude lepší. doufejme.ale ne že bych to nedoporučil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Tak tak. Přidám sem ještě poměrně povedený rozhovor.http://video.aktualne.cz/dvtv/cermak-krejcir-jako-tygr-nikdy-nevite-kdy-vas-sezere/r~2eedbf24562711e5b605002590604f2e/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 (upraveno) Ten Mashup, to je naprostá bomba! Díky. Made my day. Sent from my MI 3W using Tapatalk Upraveno 14. září 2015 uživatelem vladacr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 V 14. 9. 2015 v 14:36, VintageLover napsal: Včera jsme byli v kině na Gangster Ka a dávám 5,5 z 10. Nešli tam moc do hloubky.Kmotr Mrázek byl teda lepší, ale možná je to Vetchým...to tě někdo pozval? Nechce se mi věřit že by na to někdo šel a platil vstupný. Tim myslim 90% český produkce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Byl to nápad mojí drahé, ale já to chtěl taky vidět.No co, už jsem viděl v kině horší věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 pokud by snad nahodou nekdo neznal (a tomu moc neverim), tak vcera jsem si zopakoval genialne natocenou a samozrejme i sehranou kriminalkuHeat - Al Pacino na strane zakona, Rober De Niro jako sef profesionalnich lupicu, hra na cetniky a policajty nebyla nikdy natocena lip ! (+ par scen z filmu se dalo "zahrat" v GTA 4 a GTA 5) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se