Traveller Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Traveller: samozřejmě to byla p...l, nic mi po tom není, a film se mi taky líbil a ještě víc hourvisiony na Džoržově ruce V pohodě - netvrdím, že justin.tv někdy v procesu neprovětrám , nakonec budovat kapitalismus někdy fakt unaví. Celý film jsem hledal místo, kde bych to stopnul a mrknul na ty hodinky, ale nezadařilo se mi. Budu to muset projet ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 tak se mrkni na příspěvek 762 v tomto vlákně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 tak se mrkni na příspěvek 762 v tomto vlákně... Supr - to jsem nějak misnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 (upraveno) EXPERIMENT Nějak sem si vzpomněl..je to poněkud starší film, pár let. Podle skutečné události v Německu v 70.letech. Ve zkratce o tom, jak se z normálních lidí ve "funkci" postupně stávaj pitomci. Film třídy 1A edit: v originále Das Experiment, myslim že rok 2001 Upraveno 24. března 2010 uživatelem Helex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananero Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Přidám známou klasiku: "Mrtvý muž" s Johnny Deppem. Jedná se o černobílý film, na který se hodně různí názor diváků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 naposled co jsem videl a zamlouvalo se mi to bylo Smrt čeka všude toto je posledny film,co som videl a je to fakt pecka !!! Kto ma aspon trochu rad vojenske filmy,tak toto musi vidiet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Určitě koukněte na Dr. Horrible's Sing-Along Blog. Maximálně doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 (upraveno) toto je posledny film,co som videl a je to fakt pecka !!! Kto ma aspon trochu rad vojenske filmy,tak toto musi vidiet Na tento film jsem koukal nedávno a mnoho mi neoslovil... Ale vidět to chce. Jinak vždy rád koukám na ,,Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem", často ho dávají an HBO a HBO2, shodou okolností právě teď Upraveno 25. března 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal85 Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 28 dní poté Možná jste to už viděli. Někomu ten film může připadat jako laciný brak. Mně se ale líbil a trochu mi dějem připomíná knížku Den trifidů (J. Wyndham), kterou mám moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Včera jsem,pod vlivem knihy "Smrt je mým řemeslem" zkouknul znovu Schindlerův seznam....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 právě v trafikách levné DVD s klasickou scifi SOLARIS. Samozřejmě to sovětské zpracování od Tarkovského. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Jeremiah Johnson 1972 r: Sydney Pollack h: Robert Redford jeden z mých nejoblíbenějších... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 právě v trafikách levné DVD s klasickou scifi SOLARIS. Samozřejmě to sovětské zpracování od Tarkovského. Nekecej! To mi uniklo. Už nějakou dobu jsem to sháněl. Ale bral bych ještě i tu americkou verzi od Soderbergha, která mi přišla docela zdařilá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Včera jsem,pod vlivem knihy "Smrt je mým řemeslem" zkouknul znovu Schindlerův seznam....... Po dočtení si měl také takový divný pocit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 dneska na kůlu o pool 11 životní role Jacka Nicholsona ještě předtím Twelve monkeys dneska je kůl docela kůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Nekecej! To mi uniklo. Už nějakou dobu jsem to sháněl. Ale bral bych ještě i tu americkou verzi od Soderbergha, která mi přišla docela zdařilá. Ta nová je v poho, origoš neznám..vzdělání doplním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 dneska na kůlu o pool 11 životní role Jacka Nicholsona ještě předtím Twelve monkeys dneska je kůl docela kůl Nicholsonova filmografie vydá na životní role pro celou generaci herců!!! Ale Shining je bomba veliká!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Já si dnes večer na podpoření nálady dávám Rambo III. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Toho mam rad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2010 Na Markíze zrovna běží Mr.Brooks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se