Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Traveller: samozřejmě to byla p...l, nic mi po tom není, a film se mi taky líbil a ještě víc hourvisiony na Džoržově ruce :)

V pohodě - netvrdím, že justin.tv někdy v procesu neprovětrám :whistling:, nakonec budovat kapitalismus někdy fakt unaví. :helpsmilie:

Celý film jsem hledal místo, kde bych to stopnul a mrknul na ty hodinky, ale nezadařilo se mi. Budu to muset projet ještě jednou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

EXPERIMENT

Nějak sem si vzpomněl..je to poněkud starší film, pár let. Podle skutečné události v Německu v 70.letech. Ve zkratce o tom, jak se z normálních lidí ve "funkci" postupně stávaj pitomci. Film třídy 1A ;)

edit: v originále Das Experiment, myslim že rok 2001

Upraveno uživatelem Helex
Odkaz ke komentáři

toto je posledny film,co som videl a je to fakt pecka !!! Kto ma aspon trochu rad vojenske filmy,tak toto musi vidiet :)

Na tento film jsem koukal nedávno a mnoho mi neoslovil... Ale vidět to chce. Jinak vždy rád koukám na ,,Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem", často ho dávají an HBO a HBO2, shodou okolností právě teď :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři

právě v trafikách levné DVD s klasickou scifi SOLARIS. Samozřejmě to sovětské zpracování od Tarkovského.

Nekecej! To mi uniklo. Už nějakou dobu jsem to sháněl. Ale bral bych ještě i tu americkou verzi od Soderbergha, která mi přišla docela zdařilá.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...