Návštěvník LukeD Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 (upraveno) OssoBuco: Jen k tomu poslednímu. Na režisérský střih Donnie Darko jsem nic pozitivního nečetl ani na ČSFD (stačí si projít komentáře, kde spousta lidí doporučuje se na něj v žádném případě nedívat, pokud si člověk nechce zkazit dojem z původní verze), ani nikde jinde. Namátkou cituji celkem zajímavý článek o Director's Cut v Čilichili: Kultovní úspěch debutu přivedl režiséra Richarda Kellyho na myšlenku, že by mohl vydat svou vlastní zamýšlenou verzi, a ukázalo se to jako chyba. Jednak nakrknul fanoušky tím, že nahradil úvodní písničku ?The Killing Moon? ucajdaným songem ?Never Tear Us Apart? od INXS. Hlavně ale dodané scény ubraly ujetému fantasy příběhu na tajemné haluznosti. http://cilichili.cz/2014/5-matky/fenomen/konec-dobry-vsechno-spatne/ Rejža měl prostě v plánu všem vysvětlit, jak to vlastně ve skutečnosti myslel, a celou mysterióznost filmu tím prý dokonale zabil... Upraveno 29. září 2015 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Tak jsem teď dokoukal San Andreas. I přes ten sladkej americkej konec to pro mě byl snad nejlepší katastrofickej film. Jinak mě ty sopky a zemětřesení neberou, ale na tohle se docela dalo dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Tak prý James Bond bude zrzek.http://www.kinobox.cz/clanek/10841-hlavni-kandidat-na-noveho-bonda-podle-poslednich-zprav-damian-lewis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Ukázka titulní písně pro Spectre https://twitter.com/samsmithworld/status/645919970400993280 Soupnu sem zpatky Bonda. Tady je trosku vic k te titulni pisni. Da se uz koupit na iTunes, ale nepoustel jsem se do toho. Popravde z tech par dalsich tonu nic extra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Původně, že se jen podívám jestli sedí titulky a že půjdu spát...Teď jsem se dodíval. http://www.csfd.cz/film/348540-lvi-srdce/prehled/ Výborný film. Včera jsem to dal, díky za tip - dobrý film! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Tak prý James Bond bude zrzek.http://www.kinobox.cz/clanek/10841-hlavni-kandidat-na-noveho-bonda-podle-poslednich-zprav-damian-lewista varianta s Bekhemem byl asi nějakej povedenej ftípek na kterej novináři skočili ne? Nikdo soudnej to nemohl myslet výžně.Ale Hardyho bych si tam uměl představit asi víc než zrzíka. Pokračoval by v tý nastavený linii Craiga coby agresivního agenta co se s tim nemaže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 ta varianta s Bekhemem byl asi nějakej povedenej ftípek na kterej novináři skočili ne? Nikdo soudnej to nemohl myslet výžně.Ale Hardyho bych si tam uměl představit asi víc než zrzíka. Pokračoval by v tý nastavený linii Craiga coby agresivního agenta co se s tim nemaže.Souhlas, Hardy by byl super tvrdak a Lewis s tim svym zakernym ksichtem taky ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Já mám teda Lewise rád, ale jako Bond by mi nesedl. A totéž platí pro Idrise Elbu, nic ve zlým ale tahat multikulti i do zavedených značek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Tak díky za spoiler, aspoň vím jak to dopadne ...a já se na to tak těšil....Co hergot nechápete na formulaci "tip na dobrý film" ....až budu chtít vědět jak to dopadne, tak se postavím před kino a zeptám se.Tak zrovna tohle mi teď někdo "udělal" na ČSFD . Takže kdo ještě neviděl Bosch a chystá se na to (mimochodem ještě jednou doporučuju) tak se vyhněte komentářům na ČSFD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Já mám teda Lewise rád, ale jako Bond by mi nesedl. A totéž platí pro Idrise Elbu, nic ve zlým ale tahat multikulti i do zavedených značek....jezis nestras, o tom snad nekdo vazne uvazoval ? :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 (upraveno) Souhlas, Hardy by byl super tvrdak a Lewis s tim svym zakernym ksichtem taky ok Jj, dokážu si je představit oba. Podání každýho z nich by samozřejmě bylo zcela jiný, ale oboje by mohl fungovat. Pokud by ho měl hrát někdo tmavší pleti, tak by recipročně mohl v nějakým historickým dramatu třeba černýho otroka hrát např. Tom Hanks nebo Brad Pitt ;-) Upraveno 30. září 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 vcelku bych si uměl na nového Bonda představit tohoto pána....vrátila by se s ním elegance z dřívějších kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 (upraveno) Clooney je skvelej, ale podle me uz na Bonda starej... Respektive alespon tak pusobi. Libil by se mi Clive Owen, ale ten uz je taky starej na Bonda, rekl bych.Hardy mi tam taky uplne nesedi, drsnej Bond ok, ale chtelo by to i davku elegance a sarmu. To po Maxovi v Hardym nejak nevidim...Zrzek ma smrnc a styl, v reklame na jaguar mi sedl, ale jako Bond? Jsem v tomhle trosku konzervativni a jakkoliv byl Craig v Casinu skvelej, tak jsem ho taky celkem dlouho rozdychaval... Edit: preklep Upraveno 30. září 2015 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Já mám teda Lewise rád, ale jako Bond by mi nesedl. A totéž platí pro Idrise Elbu, nic ve zlým ale tahat multikulti i do zavedených značek....jj, jako v tom vtipu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 vcelku bych si uměl na nového Bonda představit tohoto pána....vrátila by se s ním elegance z dřívějších kouskůsi ho neumim představit v nějaký rvačce. to by se vrátila parodie předchozích Bondů.Agenti nejsou žádný elegáni, sou to vrahouni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Clooney je skvelej, ale podle me uz na Bonda starej... Respektive alespon tak pusobi. Libil by se mi Clive Owen, ale ten uz je taky starej na Bonda, rekl bych.Hardy mi tam taky uplne nesedi, drsnej Bond ok, ale chtelo by to i davku elegance a sarmu. To po Maxovi v Hardym nejak nevidim...Zrzek ma smrnc a styl, v reklame na jaguar mi sedl, ale jako Bond? Jsem v tomhle trosku konzervativni a jakkoliv byl Craig v Casinu skvelej, tak jsem ho taky celkem dlouho rozdychaval... Edit: preklepPřesně tak. Clooney & Owen - oba jsou moji oblíbenci, ale oba jsou starší než Craig ( 54, 51, 47 roků) a hledat náhradu, resp. nástupce mezi staršími je IMHO nesmysl. Takže se bude muset hledat jinde. Jak jsem už psal, Hardymu i Zrzkovi klidně vystavím bianco šek, byť už každýho z jiných důvodů a s jinými očekáváními. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 (upraveno) jezis nestras, o tom snad nekdo vazne uvazoval ? :-oNo se mi zdá, že Elba byl v osudí už zároveň s Craigem... Když budeme předpokládat, že by to měl být Angličan, tak si dovedu představit třeba i Ruperta Penry - Jonese nebo nějakou jinou neokoukanou dršťku , když přivřu voko tak možná i Benedicta Cumberbatche Upraveno 30. září 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 (upraveno) No se mi zdá, že Elba byl v osudí už zároveň s Craigem... hele ještě nedávno mi to přišlo taky jako strašná svatokrádež, ale když se nad tim zamyslim tak je to v podstatě jedno jestli to je bělouš bělovič nebo černoch. Někde dokonce jako důkaz toho jaký kotrmelec v castingu bonda proběhl, zmiňovali že Craig je blonďák a předchůdci byli tmavovlásci. To je dechberoucí změna Upraveno 30. září 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 No se mi zdá, že Elba byl v osudí už zároveň s Craigem... Když budeme předpokládat, že by to měl být Angličan, tak si dovedu představit třeba i Ruperta Penry - Jonese nebo nějakou jinou neokoukanou dršťku , když přivřu voko tak možná i Benedicta CumberbatcheSakra! Cumberbatch by byl skvelej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 (upraveno) To MJ: Si vzpomínám, vadilo že má modrý voči. Ale stejně ti nevim, mně by Elba přišel jako by Ferdu mravence hrála včelka Mája. Upraveno 30. září 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se