Frantik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Trochu z jineho soudku, ale vcera na CT2 davali toto http://www.csfd.cz/film/134498-matrix-ab/komentare/Bavil jsem se kralovsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 V 20. 11. 2015 v 8:28, Frantik napsal: Trochu z jineho soudku, ale vcera na CT2 davali toto http://www.csfd.cz/film/134498-matrix-ab/komentare/Bavil jsem se kralovsky to si pustim dneska, viděl sem na to upoutávky když se to propíralo v médiích. Andrejko je prej naštvanej.Minulej tejden dávali v rámci toho žurnálu dokument o porodech... taky výživný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Jo, pouštěl jsem si to z archivu ČT. Ten konec je excelentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 S nejakym odstupem musim rict, ze se fakt trochu bojim, az tenhle chlap vyhraje pristi volby a stane se premierem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Co premiérem, v téhle zemi může být klidně prezidentem. Pojem Berlusconizace mi v jeho případě nepřipadá odtržený od reality. Apoliticky jsem naštvaný na Frantika, jsem nedospinkaný z tvého knižního tipu. Dobrý to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 V 20. 11. 2015 v 10:27, azeppelin napsal: Co premiérem, v téhle zemi může být klidně prezidentem. Pojem Berlusconizace mi v jeho případě nepřipadá odtržený od reality. Apoliticky jsem naštvaný na Frantika, jsem nedospinkaný z tvého knižního tipu. Dobrý to je. Hele jako prezident by vubec nevadil, tam moc neškodí. Jinak knizka je super - uz jedu druhou a prvni tretina taky rachot :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 jako babiše mam rad asi jako zemaka ale ten "dokument" je na urovni blesku. pár zhrzenejch zadluženejch odpurcu a třešnička na dortu byla "proslýchá se že babiš řekl to a to" škoda že někdo nenatočí něco seriozního s tím aby se mohl vyjádřit. blesk nečtu ale koukání na tohle je to stejný. jinak jsem byl na Sicario nájemný vrah a je to super ALE přesně tomuhle se říká nevyužít potenciál. stačilo by kdyby tam hrálo o jednu jedinou herečku míň a vynechali plky o tom že smrdí a bylo to 10/10. tak i tak je to dobrej film ale pořád se těším že z prostředí kartelů natočí něco co by trochu realitu ukazovalo bez těch romantickejch řečí. třeba hlídka byla super a kdo viděl breaking bad tak něktrý díly taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Boli ste uz na Black Mass? Celkom sa na to tesim, len recenzie su rozpacite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Teď jsem zkouknul to Burešovo videjko....no, nic nového pod sluncem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015112001na D-f i s krátkým a celkem trefným komentářem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 tak jsem videl pilot http://www.csfd.cz/film/370803-jessica-jones/prehled/ a bohuzel prestoze ctu komiksy, tak komiksove serialy mi nic nerikaji. Nic se v tom nedeje, hlavni postava nezajimava az nudna a vlastne ani nevim o cem to bylo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 http://www.csfd.cz/film/78938-you-me-and-the-apocalypse/komentare/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Neviděli jste někdo seriál The Man in the High Castle? http://www.novinky.cz/kultura/386968-nacisti-vladnou-americe-serial-ozivil-drazdivou-dystopii.htmlNámět vypadá hodně dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Mjo. Pilotni dil docela dobrej. Druhej dil me az zas tak moc nebavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Já už dal i třetí. A asi mrknu i na další, ale už od toho moc nečekám. Námět super, ale zbytek se začíná tak nějak hroutit. Uvidím, rád bych se pletl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Netflix vypustil celou serii Marvel's Jessica Jones s mou oblibenou hereckou Krysten Ritter. Zatim koukam na treti dil a porad me to bavi. Zkuste :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Tak jsem dokoukal komplet seriál Mamon - musím říct, že se mi to dost líbilo (nevíte kde sehnat norskou předlohu?). Ač zasazeno do našich končin, mělo to nádech severské krimi - pro mne určitě nejlepší CZ krimi série. Opět se potvrdilo, že HBO u nás seriály umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 (upraveno) Kde jsi sehnal šestý díl. Vždyť dneska má premiéru teprve pátý. Upraveno 22. listopadu 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 V 22. 11. 2015 v 19:29, Hasňa napsal: Kde jsi sehnal šestý díl. Vždyť dneska má premiéru teprve pátý.Aplikace HBO GO - byl tam už v půl šestý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Právě shlédnuta 1série seriálu Rush a co jsem četl tak asi i poslední. Příjemná oddychovka s nádechem Californication stylu. http://www.csfd.cz/film/378988-rush/komentare/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se