Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

V 20. 11. 2015 v 8:28, Frantik napsal:

Trochu z jineho soudku, ale vcera na CT2 davali toto http://www.csfd.cz/film/134498-matrix-ab/komentare/

Bavil jsem se kralovsky  :lol2:

to si pustim dneska, viděl sem na to upoutávky když se to propíralo v médiích. Andrejko je prej naštvanej.

Minulej tejden dávali v rámci toho žurnálu dokument o porodech... taky výživný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co premiérem, v téhle zemi může být klidně prezidentem. Pojem Berlusconizace mi v jeho případě nepřipadá odtržený od reality. Apoliticky jsem naštvaný na Frantika, jsem nedospinkaný z tvého knižního tipu. Dobrý to je. :)

Odkaz ke komentáři

V 20. 11. 2015 v 10:27, azeppelin napsal:

Co premiérem, v téhle zemi může být klidně prezidentem. Pojem Berlusconizace mi v jeho případě nepřipadá odtržený od reality. Apoliticky jsem naštvaný na Frantika, jsem nedospinkaný z tvého knižního tipu. Dobrý to je. :)

Hele jako prezident by vubec nevadil, tam moc neškodí. 

Jinak knizka je super - uz jedu druhou a prvni tretina taky rachot :-)

Odkaz ke komentáři

jako babiše mam rad asi jako zemaka ale ten "dokument" je na urovni blesku. pár zhrzenejch zadluženejch odpurcu a třešnička na dortu byla "proslýchá se že babiš řekl to a to" škoda že někdo nenatočí něco seriozního s tím aby se mohl vyjádřit. blesk nečtu ale koukání na tohle je to stejný.

jinak jsem byl na Sicario nájemný vrah a je to super ALE přesně tomuhle se říká nevyužít potenciál. stačilo by kdyby tam hrálo o jednu jedinou herečku míň a vynechali plky o tom že smrdí a bylo to 10/10. tak i tak je to dobrej film ale pořád se těším že z prostředí kartelů natočí něco co by trochu realitu ukazovalo bez těch romantickejch řečí. 

třeba hlídka byla super a kdo viděl breaking bad tak něktrý díly taky.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dokoukal komplet seriál Mamon - musím říct, že se mi to dost líbilo (nevíte kde sehnat norskou předlohu?). Ač zasazeno do našich končin, mělo to nádech severské krimi - pro mne určitě nejlepší CZ krimi série. Opět se potvrdilo, že HBO u nás seriály umí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...