Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

To je ta chyba. Cekate od bondovek neco jineho nez jsou a pak tady ctu ty hodnoceni zcela mimo. Nemuzu jinak.

Lidi cekaji od bondovek moc, protoze si craigovske bondovky zacaly hrat na neco vic, nez byly v minulosti. Tedy jednoduchou akcni zabavu, ktera se nebere prilis vazne. Misto toho se Bond zmenil na klon Bourna.

U mne stale jasne vede Connery nasledovany Moorem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Reklama je dobra do te doby, nez vam dojde, ze je to na Reanult a ze Spacey by v tom nejel ani na nákup :-) A tak jde cela uveritelnost do pr...... :-)

Hlavně je to o tom že Kevin SPACEy řídí Renault ESPACE :D Jinak reklama nestojí za nic.

Upraveno uživatelem Roland Sands
Odkaz ke komentáři

V te reklame je odkaz na 3 jeho filmy a posledni je house of cards. Evidentne toceno u prvni serie.

A mohl bys napsat které? Já jsem viděl akorát Obvyklé podezřelé a K-pax. Momentálně se dívám na HoC a velice mě to překvapilo. 5 dílů a zatím se neztrácím v ději a postavách. Zaujal mě velice pragmatický vztah Francise a Clair.

F se vrátí ráno domů.

C: Byla to ta reportérka?

F: Ano

C: A byla to jednorázovka nebo to vidíš na delší dobu?

F: Ještě nevím

C: A bude nám k něčemu?

Odesláno z mého VF-895N pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Já se teď vrátil ze Star Wars a byl jsem spokojenej. Bylo tam napětí, spousta vtipu, spousta akce. Já jsem dostal co jsem chtěl. Jedinou výtku bych měl k tomu, že je to prakticky remake 4. dílu. To už mohli ten 4-6. díl přetočit zrovna. Takhle v tom nekovaným Star Wars divákům udělali ještě větší bordel. Na druhou stranu je výhoda, že pokud někdo neviděl žádný SW film tak i tenhle film užije a většinu pochopí. 

Odkaz ke komentáři

Byl jsem na nich v neděli a lehké zklamání. Hlavní role okatě politicky korektní - černoch a žena, dějově nic moc, jen příprava na další díl s okopírováním toho, co už bylo. Komplikované rodinné propletence a v podstatě nejhorší záporáci. Chvílemi jsem čekal, kdy na ně vyběhne Harry Potter. Tomu, kdo se chce seznámit s SW, bych doporučil jiný díl. No, ale fanoušků je dost a na pokračování přijdou zase, včetně mě, takže to dál posype.

Jo a ještě musím dodat, jak naznal kamarád, na to, že měla hlavní roli, tak měla malý kozy. :-)

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři

Byl jsem na nich v neděli a lehké zklamání. Hlavní role okatě politicky korektní - černoch a žena, dějově nic moc, jen příprava na další díl s okopírováním toho, co už bylo. Komplikované rodinné propletence a v podstatě nejhorší záporáci. Chvílemi jsem čekal, kdy na ně vyběhne Harry Potter. Tomu, kdo se chce seznámit s SW, bych doporučil jiný díl. No, ale fanoušků je dost a na pokračování přijdou zase, včetně mě, takže to dál posype.

Jo a ještě musím dodat, jak naznal kamarád, na to, že měla hlavní roli, tak měla malý kozy. :-)

Zas to ber tak, že je to taková scifi pohádka i pro dětské diváky. Takže tam nikdy nebudou lítat cecky a hektolitry krve, ač by se nám to tak libilo :-) 

Odkaz ke komentáři

Já se teď vrátil ze Star Wars a byl jsem spokojenej. Bylo tam napětí, spousta vtipu, spousta akce. Já jsem dostal co jsem chtěl. Jedinou výtku bych měl k tomu, že je to prakticky remake 4. dílu. To už mohli ten 4-6. díl přetočit zrovna. Takhle v tom nekovaným Star Wars divákům udělali ještě větší bordel. Na druhou stranu je výhoda, že pokud někdo neviděl žádný SW film tak i tenhle film užije a většinu pochopí. 

Probíral sem to s bratrem, kterej byl stejně zklamanej jako já.

Nakonec sme došli k názoru že to je restart SW, kdy v podstatě neni nutný znát ty předchozí díly. Disney použilo model kterej se osvědčil a trochu upravený to pustili ven, spolu s mega kampaní která do kin dostala i lidi který by na to asi jinak nešli.

Trochu nechápu ty povzdechy nad nějakou politickou korektností. Jakej je problém že 2 z hlavních postav jsou holčina a černoch? To jako bude teďka každej film, kde bude holka/černoch v hlavní roli, brán jako trapnej politicky korektní?

Překáží to tomu příběhu?

Odkaz ke komentáři

Trochu nechápu ty povzdechy nad nějakou politickou korektností. Jakej je problém že 2 z hlavních postav jsou holčina a černoch? To jako bude teďka každej film, kde bude holka/černoch v hlavní roli, brán jako trapnej politicky korektní?

Překáží to tomu příběhu?

Nepřekáží. Ale stejně tak to mohli odehrát dva běloši a na ději by se taky nic nezměnilo. Osobně mi to přišlo moc prvoplánové.

Odkaz ke komentáři

Nepřekáží. Ale stejně tak to mohli odehrát dva běloši a na ději by se taky nic nezměnilo. Osobně mi to přišlo moc prvoplánové.

Tak proc o tom mluvime? Osobne mi stesky o barve a pohlavi prijdou vzdycky smesne ... nevim v com by dva belosi byli lepsi 

Jinak ja se na to podival podruhe, tentokrat i s titulkama, takze jsem tomu vic rozumnel ;-) A libilo se mi to vic, je to dobre zvladnuty restart, nove postavy jsou lepsi nez ty puvodni, uprimne receno predstavitele Luka a Leai nebyli zadni super umelci a vzdycky me tam trochu iritovali. Ze zaporak neni cernobilej je nakonec taky plus, umoznuje to postave se vyvijet at uz jakymkoli smerem ... Nostalgie tam bylo teda hodne ale dalo se to vstrebat. Takze za me nakonec vyborne a myslim si, ze to je po episode V nejlepsi dil. A hlavni hrdinka cool, kdybych byl o dvacet az deset let mladsi, tak bych se do ni zamiloval ;-)

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...