Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jsem včera prubnul první díl iZombie možná by to mohlo nebýt úplně špatný. Doktorka se nakazí zombie virem a páč si toho nikdo nevšimne, jde dělat na patologii aby mohla svačit mozky a pak vidí útržky z života těch snědenejch a pomáhá policajtům chytat vrahouny. 

Dost mi to připomíná Lucifera. Kde on pomáhá při vyšetřování.

ale tohle je slušná konstrukce " možná by to mohlo nebýt úplně špatný."  :lol2:

no a už se to blíží

čarodějka bude asi zase čarovat

https://www.youtube.com/watch?v=CuH3tJPiP-U

Upraveno uživatelem MJ.
Odesláno (upraveno)

no a už se to blíží

čarodějka bude asi zase čarovat

už se těšim :)

Upraveno uživatelem pebe
Odesláno

Ja mam s Game of thrones problém, ze uz to pojede vlastním životem a nebude se to "fixovat" na knihu. At uz je Martin jakejkoli, tak on to vymyslel a ten napad, postavy, atmosféra a dej jsou genialni. Uz poslední serie se nekde dost odklonila a bylo to znat - a dle mého negativne. A hlavne, myslim, ze ma Martin uz zaver v hlave, zatímco tvurci serialu ho budou muset pozměnit. Atd. atd. Proste jsem z toho rozpacitej.

Odesláno

Ja mam s Game of thrones problém

čet sem, že jim řek kam to on směřuje. Takže bych čekal že pojedou svojí trasou ale ve výsledku se tam potkaj.... samozřejmě sem těch několik sérií občas utrousil že takle to přece nebylo, nebo tohle byla jiná postava, ale jinak mi ten rozdíl nevadí.

Odesláno

Me to vadi, protože zatím všechny rozdily, co jsem videl, byly k horšímu :-( Ja mam ty knizky dost rád! Viz. poslední serie a nesmyslna bitva s Chodci ve vesnici, absence Lady Stoneheard, apod. A scenaristi to budou ještě donekonečna natahovat, aby to vydojili uplne na max. Ale doufam, no, páč první 3 série jsem jel bez dechu a nadsenej :-)

Odesláno

Me jen vadi Daneryes, ta jeji dejiva linka je nudna a na ni osobne mam alergii. Jinak se tesim.

Ze je to jine nez knizka kvituju s v povdekem, kdyz bych uz se rozhodl ty tluste knizky cist, tak muzu, protoze to je jine a ten pribeh neznam ...

Odesláno (upraveno)

Me to vadi, protože zatím všechny rozdily, co jsem videl, byly k horšímu

Ale tak treba zamena zrziny Starkojc misto ty jeji kamosky, a jeji romantika s Boltnem juniorem....... :-)

Ja mam treba rad Briane, a ta v knize.... jak to rict, no trochu zacala ztracet dech :-D

Lady Stoneheart mi byla nesympaticka uz predtim, tak mi ani neva ze s ni dal nepocitaj.

Upraveno uživatelem MJ.
Odesláno

Já se tedy na nové díly seriálu podívám až poté,  co vyjde nová kniha. Bohužel mám trochu dojem, že kniha už je dávno napsaná, ale HBO si vydupalo svou verzi příběhu a tak to ten tlustej kuřbuřt normálně prodal ... 

Odesláno (upraveno)

Ha ha, to jsem oboje viděl před lety na Festivalu otrlého diváka, ještě před transformací u nás na Flédě. Vtipné filmy. Což mi připomíná, že právě festival probíhá...

http://www.otrlydivak.cz/index.html

EDIT: na starém webu, v záložce program, je hodně inspirace z minulých ročníků

http://www.otrlydivak.cz/staryweb/index.php?prgrok=2005&stranka=3&misto=vse

Upraveno uživatelem azeppelin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...