guzmic Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 Tak po přečtení Červeného kapitána od Dominika Dána, jsem se vypravil do kina na stejnojmenný film.Kniha se mi moc líbila, film už je trošku horší.Za Bratislavu a ČSR roku 1992 dávám 1*Oba dva detektivové hrají taky fajn a děj má slušný spád. Celkově ale hodnotím i film dobře, je tam 7 báwo v automatu, honička, agenti STB, střílení plno krve a nasranej policajt. :-D Takže celkově 75%
MJ. Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 tak sem na zdejší doporučení zkouknul Suburru. Bavilo, moc. Teda až na finále se samurajem, to bylo slabší
Tomas_2002 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 vcera jsem dal http://www.csfd.cz/film/406786-trabantem-do-posledniho-dechu/prehled/.. bavilo! Tak jsem na tom byl včera taky. Humor, napětí, poznávání ... moc se mi to líbilo. Za mě byl nejlepší ten Marek ze Slovenska. Jak se vždycky podíval na tu krásnou krajinu, kýváním hlavy a úsměvem pochválil, a na konci prohlásil, že to stejně není "krajšie ako Bystrica" :D Jen by mě zajímalo, jak dlouho po návratu si Přibáň našel jinou ženskou Navrhovat pauzu ve vztahu během šestiměsíční expedice uprostřed Austrálie je nápad hodný opravdu bystré přítelkyně
montemar Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 mne se libilo, jak se s trabikama vrhli na tu silenou cestu z udusanyho cervenyho pisku, ani cedule "only 4wd". je nevzrusila.. .. jinak, sice se tvari jako takovi lidovi cestovatele, ale rozpocet maj asi slusnej.. viz treba zabery na celou vypravu z vrtulniku, atd..
tano Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Tak po přečtení Červeného kapitána od Dominika Dána, jsem se vypravil do kina na stejnojmenný film.Kniha se mi moc líbila, film už je trošku horší.Za Bratislavu a ČSR roku 1992 dávám 1*Oba dva detektivové hrají taky fajn a děj má slušný spád. Celkově ale hodnotím i film dobře, je tam 7 báwo v automatu, honička, agenti STB, střílení plno krve a nasranej policajt. :-D Takže celkově 75%Dik za info, take bych to rad skouknul po precteni knihy.
AndyAaron Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 tohle vypadá dost zajímavě Tohle vypada hodne dobre. Hardy jede! Libi se mi, ze nebere jen role hezounku a prvoplanovejch bouchacu. V tomhle a v Revenantu vypada vazne hnusne :-) Tesim se.
Tomas_2002 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 mne se libilo, jak se s trabikama vrhli na tu silenou cestu z udusanyho cervenyho pisku, ani cedule "only 4wd". je nevzrusila.... jinak, sice se tvari jako takovi lidovi cestovatele, ale rozpocet maj asi slusnej.. viz treba zabery na celou vypravu z vrtulniku, atd.. To jsou podle mě záběry z dronu. I ty časosběrný sekvence tam mají krásný. Obzvlášť ta hvězdná obloha...
Klotzman Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 mne se libilo, jak se s trabikama vrhli na tu silenou cestu z udusanyho cervenyho pisku, ani cedule "only 4wd". je nevzrusila.... jinak, sice se tvari jako takovi lidovi cestovatele, ale rozpocet maj asi slusnej.. viz treba zabery na celou vypravu z vrtulniku, atd..Tož to bude asi spíš z dronu
RedAce666 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 @montemar: Záběry jsou z dronu za pár (desítek) tisíc, ty vrtulníku Rozpočet měli několik milionů (Startovač, sponzoři), takže uplně lidovka to není, ale pořád je to v rámci expedičních dokumentů hodně low-cost.
Tomas_2002 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 (upraveno) @montemar: Záběry jsou z dronu za pár (desítek) tisíc, ty vrtulníku Rozpočet měli několik milionů (Startovač, sponzoři), takže uplně lidovka to není, ale pořád je to v rámci expedičních dokumentů hodně low-cost. Jako ten rozpočet bude děsivej. Jen 2x transfer toho žlutého cirkusu 500.000,- Kč, letenky tak 500.000,- Kč (10 lidí tam a zpět), 6 měsíců tam musí z něčeho žít a celých 6 měsíců platí minimálně 2 fotografy.... Docela by mě zajímala ekonomika takového projektu, včetně nákladů za střih a zpracování videa oproti výdělkům z přednášek a prodeje filmu do kin a televize .... Na druhou stranu mě překvapilo, že právě závěr této expedice pokazila částka za přepravu z Indonésie do Malajsie. Těch 250.000 Kč jsem čekal, že v 10 lidech celkem v pohodě poskládají .... Upraveno 21. března 2016 uživatelem Tomas_2002
Daemonultimate Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Tak po přečtení Červeného kapitána od Dominika Dána, jsem se vypravil do kina na stejnojmenný film.Kniha se mi moc líbila, film už je trošku horší.Za Bratislavu a ČSR roku 1992 dávám 1*Oba dva detektivové hrají taky fajn a děj má slušný spád. Celkově ale hodnotím i film dobře, je tam 7 báwo v automatu, honička, agenti STB, střílení plno krve a nasranej policajt. :-D Takže celkově 75%Díky, dám to taky.
montemar Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 To jsou podle mě záběry z dronu. I ty časosběrný sekvence tam mají krásný. Obzvlášť ta hvězdná obloha... no jo, kaju se, dron me nenapadl.. .. jo, ta zrychlena obloha je super. kamera je vubec dobra, i strih..
SCIFI Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Nemáte někdo odkaz na Lilehamer S02E07. Tenhle díl mi nějak chybí a nevím kde ho vzít a je to napínavý :-)
Klotzman Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Nemáte někdo odkaz na Lilehamer S02E07. Tenhle díl mi nějak chybí a nevím kde ho vzít a je to napínavý :-)https://fastshare.cz/?term=lilyhammer+s02e07&search=
SCIFI Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Díky moc. Já znal jen ulozto a hellspy.
Liqid Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Jelikož je dnes Keynote, tak jsem včera koukal na Steve Jobs. Velká paráda, nahlédnutí do zákulisí a perfektní Fassbender.
Marty73 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 (upraveno) Jo jo, taky se mi to líbilo, obzvlášť ve srovnání s tou předešlou hrůzoverzí. Fass je teď v kurzu a jde mu to dobře. Sent from iPhone Upraveno 21. března 2016 uživatelem Marty73
Mari Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 To jsou podle mě záběry z dronu. I ty časosběrný sekvence tam mají krásný. Obzvlášť ta hvězdná obloha...Někde jsem četl, že díky Přibáňovi a spol. šly ceny trabantů do nechutných výšin Ale abych nebyl OT, zjistil jsem, že je venku asi 8 dílů Lucifera. Stojí to za to? Je to srovnatelné s pilotem?
SCIFI Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Jedem clen mi doporucil a nahral Sons of anarchy. Nemam rad motorky ani filmy o nich ale tohle je pecka. Serial o motorkarskym klubu kterej slape jak hodinky. Ma to tempo ktery bych prirovnal k Homelandu. Spousty zvratu a oblibit si postavy je asi tak dobry jak v GoT. Za me je to jeden z nej serialu. Prezident klubu nosi Day daty ve full ze zlatym cifrem i kamenama a kupodivu mu sedi jak prdel na hrnec. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se