Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja pokracuju v severske kinematigrafii a dal jsem si Adamova Jablka, ktera byla doporucena par stranek zpet. Je to zase severske maso. Libi se mi, ze oni se s tim neparou. Film ma asi hodinu dvacet, zadne natahovani. Prvnich dvacet minut clovek ceka co z toho bude a pak se to rozjede. Doporucuju!

Odesláno

Paralelně s Vinylem z povinnosti sjíždím 6. sérii Walking Dead, ale Vinyl je fakt vyšší level. Richie je bůh.

Vinyl si drží laťku. Pátý díl opravdu velká paráda, jen tak dál :)

Odesláno (upraveno)

To rozhodně je...mám ale blok, oprostit se od toho, že jsme bydleli za rohem, a tuhle zastávku jsme používali každý den.

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

To rozhodně je...mám ale blok, oprostit se od toho, že jsme bydleli za rohem, a tuhle zastávku jsme používali každý den.

Tak ja jsem taky bydlel 5 let na Strossu, ale prave proto me to zajima :-)

Odesláno

Neco pro priznivce Vinylu:

c214575af9e9b9f7f0bd1d204854d4b7.jpg

d03974d0770060ec2043e91273895737.jpg

Marketing tech serialu je tu zvladnuty dobre. Skoda, ze u nas neni taky neco takoveho. Treba suvenyr shop pro Ordinaci v ruzove zahrade

Odesláno

...Treba suvenyr shop pro Ordinaci v ruzove zahrade

Jen to ne prosím! Stačí, že jsem předevčírem dostal od drahé ženy (milujují, ale TV-vkus má strašnej) přednášku na téma: kdy je premiéra, opakování nové, opakování staré, opakování opakovaného předešlý den v premiéře, atd.  :death:  Sem zjistil, že se dá v rámci TV v podstatě "žít jen na Ordinaci". Mazec.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...