Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Film Remember Me - spíš než já, ten fil chtěla vidět manželka.Já jsem k tomu přistupoval trochu vlažně a nečekal jsem žádné zázraky.

Ovšem musím říct, že mě film hodně překvapil a hodně se mi líbil. Závěr mě dostal zcela !!!

Doporučuji - skvělý Robert Pattison a překvapivý Pierce"James Bond"Brosnan...

Heat (Nelítostný souboj), super "krimi" v čele s De Nirem a Al Pacinem a dalšími skvělými herci!

Souhlasím, jeden z mých oblíbených filmů!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna teď začíná na COOL film Ravenous (dost pitomě přeloženej jako Žer, nebo umři). Stojí za vidění. Tenhle film trošku klame tělem, ale je to celkem zábavná podívaná podkreslená fantastickou muzikou Michaela Nymana a především Damona Albarna (Blur).

Odkaz ke komentáři

není to film,ale nechce se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno.Před chvíli skončil čt2 moc pěkný dokument o Lysé Hoře,kdyby jej chtěl někdo vidět,může se podívat v těchto místech.

Nevím, zda nebylo, ale Unthinkable je super a Kick-A s s ještě lepší.

:D zrovna si pouštím

,parádní film s úžasným soundtrackem.
Odkaz ke komentáři

Nevím, zda nebylo, ale Unthinkable je super a Kick-A s s ještě lepší.

Člověče s Kick-Ass naprosto souhlasím. Už dlouho jsem se tak dobře nepobavil a nestačil jsem koukat nad tím, jak režisér dokázal skloubit comicsmovie, akčňárnu, komedii, romantiku, dětskej film a velmi brutální skoroslasher dohromady. :D Fakt paráda!

Ale Ubthinkable mně přišlo jako dost velká hňupina s monotónním, mdlým výkonem S. L. Jacksona.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Ale Ubthinkable mně přišlo jako dost velká hňupina s monotónním, mdlým výkonem S. L. Jacksona.

No on tam moc nezazářil, ale celkově to bylo slušný psycho. Člověk musí odhlídnout od nádechu laciný propagandy a zbytek je prostě úplně jinej, než čekáš od podobnýho filmu. Řekněme, že jsem se párkrát fakt slušně zasmál (šokem) a párkrát polknul nasucho (šokem). Podruhý to vidět asi nemusim, ale jinak u mě dobrý :)
Odkaz ke komentáři

V posledni dobe se mi libily tri filmy, rekneme, ne uplne "mainstreamove" produkce.

Prvni byl film Bronson o Michaelovi Petersonovi, pribeh nejvice nasilneho vezne v Britanii. Velice zajimavy pocin, lehce pripominajici Clockwork Orange.

Druhy film je neco na odlehceni, Frequently Asked Questions About Time Travel s Chrisem O'Dowdem, alias Royem ze serialu IT Crowd v jedne z hlavnich roli. Zabavna zalezitost o cestovani casem skrz casovou poruchu na hospodskych zachodcich.

Posledni zalezitost je Valhalla Rising (doporucuju nedivat se na csfd, protoze tam ten kreten, ktery psal shrnuti obsahu, praskne celou zapletku). Je to drsna vikingarna, rezirovana autorem scenare ke zde uz zminenemu filmu Bronson.

100 % stredovek, 0 % bullsh*t. Pro ty, kteri oceni temnou atmosferu severske sagy se strhujicim audiovizualnim zpracovanim a snesou nejakou tu hlavu na kulu a sekeru v hrudnim kosi, to bude vynikajici filmovy zazitek. Uz z ohlasu prastenych americkych teenageru na imdb, kteri film hodnoti jako booooriiiing, lze odhadnout, ze to bude neco trochu jineho nez bezna hollywoodska rezacka na mece a sekery vcetne obligatni svatby na konci nebo podobne ohraneho happyendu ve stylu snimku Pathfinder. Nedivim se, ze americani se nudi, protoze film neni strihany posledni dobou popularni, roztekane klipovou metodou, prizpusobenou masam schopnym udrzet pozornost asi pul vteriny. Cekejte delsi zabery, velmi vytvarne kvalitni, doplnene vhodnou zvukovou kulisou. Vse lehce okorenene precizni praci se sekerou. Necekejte, jak to dopadne, u tohoto filmu je cilem samotna cesta.

No podivejte se sami -

. Upraveno uživatelem hufnor
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...