SCIFI Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Pcho díky za vyčerpávající recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 (upraveno) Pcho díky za vyčerpávající recenzi.Recenze: http://www.fffilm.name/2016/08/recenze-smrt-ve-tme-dont-breathe-80.html?m=1 Osobne jsem nevidel, ale dle ukazek to nemusi byt marny. Upraveno 31. srpna 2016 uživatelem Pcho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananero Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Kdo by měl chuť na příjemný film z prostředí Nového Zélandu s kvalitním výkonem dětské herečky, tak doporučuji snímek Pán velryb (Whale rider). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Právě jsem viděl dobrý film - Pád Londýna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luciasek Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Ahoj, nám se líbil v poslední době 10 Cloverfield Lane (kvůli Johnu Goodmanovi), z českých Osmy s Trojanem, koukáme se hodně na cestovatelské seriály, doporučuju vše se žlutými trabanty, poslední film Trabantem do posledního dechu nás trochu zklamal, snad to teď na ČT spraví seriál. Z ostatních seriálů Orphan Black (kvůli Tatianě Maslany), svérázný Longmire, a teď už čekáme jen na novou řadu Červeného trpaslíka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Já koukal na Gridlocked a stálo to za prd, ztráta času - nedoporučuju.A taky jsem koukal na svěrákovský animovaný kraťas Narostl mu hřebínek a to bylo dobrý - doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Narcos S02 je venku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Narcos S02 je venku :-)Když si zaplatím Netflix tady v česku tak si to můžu přehrát? Někde jsem četl že je ten výběr seriálů pro ČR omezenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Když si zaplatím Netflix tady v česku tak si to můžu přehrát? Někde jsem četl že je ten výběr seriálů pro ČR omezenej. https://www.finder.com/cz/netflix-tv-shows ... teoreticky ano. Zkus trial a uvidis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2016 https://www.finder.com/cz/netflix-tv-shows ... teoreticky ano. Zkus trial a uvidis.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Viděl jsem dobrej film Blood Father /Ve jménu krve/. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Dnes jsem videl Smrt ve Tme ( Dont breathe) a bylo to moc dobry. Super zanrovka a originalni napad...pokud mozno tak to chce videt v kine, protoze ten film je o atmosfere a napeti...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Dnes jsem videl Smrt ve Tme ( Dont breathe) a bylo to moc dobry. Super zanrovka a originalni napad...pokud mozno tak to chce videt v kine, protoze ten film je o atmosfere a napeti...:-) Chystám se na to. Mám rád horory a rád se u filmu bojím, jen mám trochu strach, abych v kině nenarazil na kokoty, kteří to budou komentovat, nebo pubescentní holky, který tam budou vřískat a smát se u toho. Něco podobného jsem zažil v kině na Kruhu, a totálně to zabilo veškerou atmosféru filmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Chystám se na to. Mám rád horory a rád se u filmu bojím, jen mám trochu strach, abych v kině nenarazil na kokoty, kteří to budou komentovat, nebo pubescentní holky, který tam budou vřískat a smát se u toho. Něco podobného jsem zažil v kině na Kruhu, a totálně to zabilo veškerou atmosféru filmu.Covece to znam, ale uz se mi to pomerne dlouhonestalo. Tak snad budes mit stesti, urcite to stoji za zkousku, doma u tv to nebude mit takovou stavu. Prinejhorsim je okrikni, to mi obvykle zabralo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Dnes jsem videl Smrt ve Tme ( Dont breathe) a bylo to moc dobry. Super zanrovka a originalni napad...pokud mozno tak to chce videt v kine, protoze ten film je o atmosfere a napeti...:-)Chystám se na to zítra. Jen jeden dotaz. není to spíš psycho thriler než horor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Chystám se na to zítra. Jen jeden dotaz. není to spíš psycho thriler než horor?Urcite, horrorem bych to nenazval. Je tam par mensich lekacek ale primarne je to o napeti. Je to cisty survival :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 5. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2016 Nemate nekdo titulky na posledni dil Jedna noc (s01e08), popr. tento dil i s titulky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Pustil jsem si film Payback: Straight Up, coz je v podstate rezisersky sestrih filmu Odplata s Melem Gibsem http://www.csfd.cz/film/230120-payback-straight-up/prehled/ Jelikoz mam puvodni film z roku 1998 hodne rad, tak jsem byl zvedavy i na tenhle. Je ovsem hodne zkraceny s uplne jinym alternativnim koncem. Navic mi prisel malo noir a jeste k tomu mi chybela hudba Jamese Browna. A i ten konec ma puvodni Odplata vic propracovany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Novej Startrek - exploze, honicka, exploze, obri exploze, honicka, exploze, jakoževtip, honicka, konec. Ale na efekt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.951 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Nemate nekdo titulky na posledni dil Jedna noc (s01e08), popr. tento dil i s titulky? http://www.titulky.com/The-Night-Of-S01E08-275508.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se