Klotzman Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Včera jsem dal The Call Up a jako oddychovka dobrý, na nízké hodnocení neberte ohled, v komentářích to většinou chválí, solidní béčko. https://www.youtube.com/watch?v=A0VoDi_fvTI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 prave jsem dokoukal prvni serii gomorry.. hodne dobry, uz se tesim na druhou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 http://www.titulky.com/The-Night-Of-S01E08-275508.htmDíky. Musel jsem se tam zaregistrovat, ale nakonec to šlo stáhnout. Tak dnes večer uvidím, zda budou titule pasovat k tomu dílu co jsem stáhnul z Hellspy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Tak jsem byl včera na Sully a musím říct, že se mi to líbilo, Eastwooda a Hankse mám rád, takže prakticky ani nešlo šlápnout vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Ja dnes zkusim toto, jeste jsem to nevidel. Jde to od 21:50 hodin na ct2. http://www.csfd.cz/film/211208-mnichov/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Ja dnes zkusim toto, jeste jsem to nevidel. Jde to od 21:50 hodin na ct2. http://www.csfd.cz/film/211208-mnichov/prehled/ To je naprosto perfektní film!! nemůžu věřit, že už je to 11 let, co jsem na něm byl v kině.... škoda, že to bude asi dabing ale zas na dvojce bez reklam, to potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 To je naprosto perfektní film!! nemůžu věřit, že už je to 11 let, co jsem na něm byl v kině.... škoda, že to bude asi dabing ale zas na dvojce bez reklam, to potěší.Ano diky, budu koukat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Teď na CT2 Profesionál s Belmondem, vidím to poněkolikátý a i když se vždy zaměřím na pasáž, kdy si natahuje hodinky a dává na ruku, tak nikdy nedokážu určit, co to za hodinky je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Suby :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Dík, já to trochu tušil, ale jistej jsem si nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Dokoukal jsem 3. serku Vikingu a je to pecka. Už 1. série nasadila vysokou latku a pak se to série od série jenom zlepsovalo. V mých očích už to porazilo i Hru o truny. Kdo jste neviděl, tak doporučuji. A nejlepší na tom všem je, ze to je volně inspirované skutečnými událostmi, takže se člověk kromě úžasné zábavy trochu dovzdela v historii ranneho středověku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Dokoukal jsem 3. serku Vikingu a je to pecka. Už 1. série nasadila vysokou latku a pak se to série od série jenom zlepsovalo. V mých očích už to porazilo i Hru o truny. Kdo jste neviděl, tak doporučuji. A nejlepší na tom všem je, ze to je volně inspirované skutečnými událostmi, takže se člověk kromě úžasné zábavy trochu dovzdela v historii ranneho středověku.Počkej, naznačuješ snad že Hry o trůny nejsou podle skutečných historických událostí? Jsi mi teď kompletně zničil zážitek ze sledování Jinak Vikingové za mě taky OK, ale někdy je tam moc kecání a moc nevěřím že v té době ženský měly vůbec možnost do něčeho kecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 3 série Vikings super, čtvrtá uz ztrácí dech. Ale to se vždy dá čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 sem v půlce Night of.zatim dobrý. ikdyž trochu nechápu co tam ten mladej vyvádí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luciasek Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Ahoj, máme za sebou první řadu Expanse, zpočátku vás mate hodně dějových linií, ale konec nečekaný a překvapivý, pro milovníky Battlestar Galactica a Firefly stojí rozhodně za zkouknutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Hodně dobrý, napínavý film teď na Dajtu. http://www.csfd.cz/film/291493-non-stop/prehled/ Doufám, že to bude mít dobrý konec a nebude z toho nějaká srajda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 A pilot ve filmu má tyto pilotky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Já teď dokoukal Orel Eddie a je to velmi příjemný film podle skutečné události Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 (upraveno) Včera toto . A docela dobrý. Čtyři herci, žádný triky a napínavý jak malý gaťky na velký řiti.edit: k tomu jako bonus levá džejn Upraveno 13. září 2016 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 čt art dnes po devátý. Sorrentino - Následky lásky. film neřve to, co chce vyjádřit, ale přesně a postupně to dávkuje. dokonalý. takže se včas pohodlně usaďte a nenechte se vyrušovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se