Maxmillian Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Jo, Westworld je ukrutne nudnej. Vcera jsem koukal na posledni dil a uz ani nepamatuju o cem to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) Vy mě serete. Já se na to tak těšil Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 (upraveno) Kudla... já taky :/ Jinak jsem po večerech na hotelu dokoukal S01+S02 Tyrant. Neni to zlý a neni to žádná pecka kterou bych si pustil znova. Některý díly byly naprosto jalový (a zbytečný) a vývoj/obrat myšlení postav byl občas otázkou jednoho-dvou dílů, ale koukat se na to dalo a telenovelou bych to nakonec úplně nenazval. Nicméně kvalit Homelandu to (pro mě) nedosahuje ani houno. Upraveno 1. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Zkuste Designated Survivor nebo mozna nebude spatnej Shooter, ale to je celkem ohrana historka. A Chance taky nevypada uplne zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Kudla... já taky :/ Jinak jsem po večerech na hotelu dokoukal S01+S02 Tyrant. Neni to zlý a neni to žádná pecka kterou bych si pustil znova. Některý díly byly naprosto jalový (a zbytečný) a vývoj/obrat myšlení postav byl občas otázkou jednoho-dvou dílů, ale koukat se na to dalo a telenovelou bych to nakonec úplně nenazval. Nicméně kvalit Homelandu to (pro mě) nedosahuje ani houno. o tom žádná,Homeland kvalit to nedosahuje,ale na jedno podívání vcelku ok....jen si nepouštěj 3.sérii,bohužel ta to poslala k šípku totálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Dokoukal jsem 2. serii Zlocin. Parada, moc se mi to libilo. Uz jedu v 3. serii a zacala jako fakt huste. Pustina: po 5. dilech, musim konstatovat, ze se to slusne rozjelo. Jen vice takovy projektu z nasich lesu a haju. Vykon pana Duska je excelentni!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Dokoukal jsem 2. serii Zlocin. Parada, moc se mi to libilo. Uz jedu v 3. serii a zacala jako fakt huste. Pustina: po 5. dilech, musim konstatovat, ze se to slusne rozjelo. Jen vice takovy projektu z nasich lesu a haju. Vykon pana Duska je excelentni!!u Zločinu jde kvalita nahoru s každou sérií,takže budeš spokojenej to mi věř já dal včera posledního Bourna http://www.csfd.cz/film/401427-jason-bourne/prehled/ a na jedno podívání dobré,je to pořád dokola,ale funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 spineshank: jj, ten Bourn vypada dobre. Vyzkousim ho, az bude cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 koncim s westworldem. neskutecna nuda... Já vydržel tři díly :-) Docela mě to mrzelo, protože podle ukázek jsem se na to opravdu těšil. To je snad první seriál z produkce HBO co fakt beru jako propadák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 A Vyšehrad znáte? Zatím teda jen dva díly, ale vypadá to slušně. http://www.obbod.com/cs/snimky/vysehrad/ http://www.obbod.com/cs/snimky/vysehrad-2-dil/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) Westworld už dojedu, ze zvědavosti. Ale je pravda, že ten wow efekt z prvních dvou dílů už je pryč. Jako propadák mi to rozhodně nepřijde, ale očekávání holt byla větší. Každopádně úvodní znělka je po hudební i vizuální stránce dokonalá! Teď budu muset zalepit seriálovou díru po Mladém papežovi, vidím to na True Detective Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Mně přišel Westworld nudnej na začátku a od čtvrtého dílu se mi líbí čím dál víc. V příštím díle čekám, dle mojí teorie, hodně zajímavej zvrat. Jinak teď koukám už asi po páté na Band of Brothers. Tenhle seriál se mi asi nikdy neomrzí. A zítra bude s dětma Anděl páně 2. Fakt se těším. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Suicide Squad mi pripomnel ze Willa mam hodne rad, tak jsem si ted zopakoval "Focus" kde je i s Harley Quinn / Margot Robbie, nalil si k tomu Matusalem, a bylo to mooooc prijemne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) Jinak teď koukám už asi po páté na Band of Brothers.Jeste Pacific a Generation kill Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Jeste Pacific a Generation killPacific jsem dal 2x a Generation kill jsem nedokoukal. BoB je proste nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Mozna to tu je, ale za mne v psolednich letech "nej" serial z prostredi zpravodajskych sluzeb. Venku 2 serie, treti se uz nataci. Kloboucek :-) http://www.csfd.cz/film/24985-le-bureau-des-legendes/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Mozna to tu je, ale za mne v psolednich letech "nej" serial z prostredi zpravodajskych sluzeb. Venku 2 serie, treti se uz nataci. Kloboucek :-) http://www.csfd.cz/film/24985-le-bureau-des-legendes/prehled/no konečně. Po dlouhé době něco co tady neproběhlo. Na to se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Chlapi nevíte zda na DVD Dvanáct rozhněvaných mužů, které letos vydal Magic box, je původní dabing z 60.let s Högerem, Voskou, Záhorským apod. Vím, že na Blu-ray je, ale na DVD? Film bych chtěl dát jako dárek a ten dabing je důležitý. Díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Arrival: nesnasim filmy, ktery si hrajou na to jak nejsou buh vi jak hluboky a pritom to je plytky az hamba. Krom toho jsem u toho 2x usnul, takze to je navic jeste pekelne nudny. A Amy Adams je hrozne protivna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 Tak proc to davas do tipu na dobry film? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se