mrazik Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 vy hadi jsme mi zatajili Firefly http://www.csfd.cz/film/69797-firefly/prehled/ lepší než Westword a škoda že jen 14 dílů. pro fanošky Sci-fi povinnostViděl jsi i závěrečný film Serenity? Už to nemá tu jiskru, ale i tak pobaví. Jen bych si ho přál mít v originál znění.
montemar Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 skvela oddechovka http://www.csfd.cz/film/348619-hraci/prehled/
tano Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Vcera vecer na ct2 film "Hon"Co si tomu rikal?
Jaroslav69 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Tento seversky styl filmu se mne moc libi.Fascinujici pribeh s uzasnou emocni atmosferou.Pokud se podobny styl nekomu libi, tak doporucuji filmy Larse von Triera. Jeho film Antikrist je opravdove umelecke dilo.Bohuzel k tomuto tipu filmu musi clovek dozrat tak, jako ke koupi Rolexek.
Návštěvník Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 vy hadi jsme mi zatajili Firefly http://www.csfd.cz/film/69797-firefly/prehled/lepší než Westword a škoda že jen 14 dílů. pro fanošky Sci-fi povinnostJa to tu nedavmo hazel Serenity je povinost, dava celemu pribehu konec a vysvetleni.
SCIFI Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 hoši ještě to nemám celý dokoukaný takže díky tobě i mrazíkovi, už to čeká v řadě. jinak je to starý ale pro mě jeden z nej sci-fi z blízké budoucnosti Potomci lidí. Včera mě to potešilo a nalazen na tuhle vlnu dám i 28 dní/týdnů poté
tano Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Tento seversky styl filmu se mne moc libi.Fascinujici pribeh s uzasnou emocni atmosferou.Pokud se podobny styl nekomu libi, tak doporucuji filmy Larse von Triera. Jeho film Antikrist je opravdove umelecke dilo.Bohuzel k tomuto tipu filmu musi clovek dozrat tak, jako ke koupi Rolexek. Souhlasim, take se mi tento druh filmu libi.
Duke650 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Dnes jsem na Amazon Prime čistě náhodou narazil na seriál The Man In The High Castle, viděl jsem jen úvodní díl, ale určitě si dám pár dalších, vypadá to na dobře rozehranou partiihttp://www.csfd.cz/film/403167-the-man-in-the-high-castle/prehled/
Frantik Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Tento seversky styl filmu se mne moc libi.Fascinujici pribeh s uzasnou emocni atmosferou.Pokud se podobny styl nekomu libi, tak doporucuji filmy Larse von Triera. Jeho film Antikrist je opravdove umelecke dilo.Bohuzel k tomuto tipu filmu musi clovek dozrat tak, jako ke koupi Rolexek.No. Hon je super film se skvělým Mikkelsonem, zatímco Antikrist je sracka, kterou natočil nemocnej člověk. Pozn. K Rolexkam jsem dozral :/)
KFL Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Jestli to tu bylo, tak sorry, ale sjel jsem na Amazonu serial Goliath s BB Thortonem a bezvadny!
Klotzman Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Dnes jsem na Amazon Prime čistě náhodou narazil na seriál The Man In The High Castle, viděl jsem jen úvodní díl, ale určitě si dám pár dalších, vypadá to na dobře rozehranou partiihttp://www.csfd.cz/film/403167-the-man-in-the-high-castle/prehled/Mě se to teda nelíbilo, přetrpěl jsem tři díly a šlus. Nic se tam neděje.
Viktor Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 No. Hon je super film se skvělým Mikkelsonem, zatímco Antikrist je sracka, kterou natočil nemocnej člověk. Pozn. K Rolexkam jsem dozral :/) No, nemocnej, sám to nazval "2 grams of coke and a bottle of vodka a day"
Frantik Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 No, nemocnej, sám to nazval "2 grams of coke and a bottle of vodka a day" Nebo tak :-)
MJ. Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Přes víkend Kapitán Emerika: občanská válkaDost mě to bavilo, vtipnej byl Spajdrmen. Scarlet to zase slušelo :-) Rogue One, taky to nebylo špatný, prostě Hvězdný války. Akorát nechápu proč to měli potřebu natočit. Asi aby vyplnili vatu mezi 7. a 8. dílem SW
Baldic Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Dal jsem na zdejsi doporuceni a podival se na Konference ve Wannsee. Pak jsem si pustil i tu starou verzi z 84. roku. Tema hodne silne, ale po filmove strance mi prislo, ze to dost kulha. Kdyz uz takovy zanr, tak 12 rozzlobenych muzu je minimalne o tridu jinde.
mAra_ Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 To sem to dopad... Sedím sám v kině (Moja se odmítla účastnit) . Čekám na Star wars a sem tu zaručeně nejstarší...
kupko Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 To sem to dopad... Sedím sám v kině (Moja se odmítla účastnit) . Čekám na Star wars a sem tu zaručeně nejstarší...Pak dej vědět jestli to stalo za to :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Zlý Jabko Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 To sem to dopad... Sedím sám v kině (Moja se odmítla účastnit) . Čekám na Star wars a sem tu zaručeně nejstarší...Snad nějakýho holomka neprerazis za hlasitý zvejkani popkajici kukuřice. Já chtěl.
Viktor Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Radost a velký obavy současně - Blade Runner 2049
Wagoneer Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Viktore, tak na tohle jsem jako fanda zvědav.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se