Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vcera vecer na ct2 film "Hon"

Co si tomu rikal?

Odesláno

Tento seversky styl filmu se mne moc libi.

Fascinujici pribeh s uzasnou emocni atmosferou.

Pokud se podobny styl nekomu libi, tak doporucuji filmy Larse von Triera. Jeho film Antikrist je opravdove umelecke dilo.

Bohuzel k tomuto tipu filmu musi clovek dozrat tak, jako ke koupi Rolexek.

Odesláno

hoši ještě to nemám celý dokoukaný takže díky tobě i mrazíkovi, už to čeká v řadě.

jinak je to starý ale pro mě jeden z nej sci-fi z blízké budoucnosti  Potomci lidí. Včera mě to potešilo a nalazen na tuhle vlnu dám i 28 dní/týdnů poté

Odesláno

Pokud se podobny styl nekomu libi, tak doporucuji filmy Larse von Triera. Jeho film Antikrist je opravdove umelecke dilo.

Souhlasim, take se mi tento druh filmu libi.

Odesláno

No. Hon je super film se skvělým Mikkelsonem, zatímco Antikrist je sracka, kterou natočil nemocnej člověk. Pozn. K Rolexkam jsem dozral :/)
Odesláno

No. Hon je super film se skvělým Mikkelsonem, zatímco Antikrist je sracka, kterou natočil nemocnej člověk. Pozn. K Rolexkam jsem dozral :/)

No, nemocnej, sám to nazval "2 grams of coke and a bottle of vodka a day" :D

Odesláno

Přes víkend Kapitán Emerika: občanská válka

Dost mě to bavilo, vtipnej byl Spajdrmen. Scarlet to zase slušelo :-)

Rogue One, taky to nebylo špatný, prostě Hvězdný války. 

Akorát nechápu proč to měli potřebu natočit. Asi aby vyplnili vatu mezi 7. a 8. dílem SW

Odesláno

Dal jsem na zdejsi doporuceni a podival se na Konference ve Wannsee. Pak jsem si pustil i tu starou verzi z 84. roku. Tema hodne silne, ale po filmove strance mi prislo, ze to dost kulha. Kdyz uz takovy zanr, tak 12 rozzlobenych muzu je minimalne o tridu jinde.

Odesláno

To sem to dopad... Sedím sám v kině (Moja se odmítla účastnit) . Čekám na Star wars a sem tu zaručeně nejstarší...

Pak dej vědět jestli to stalo za to :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

To sem to dopad... Sedím sám v kině (Moja se odmítla účastnit) . Čekám na Star wars a sem tu zaručeně nejstarší...

Snad nějakýho holomka neprerazis za hlasitý zvejkani popkajici kukuřice. Já chtěl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...