utrejch Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 A tak mimochodem, o málokterém filmu se tady takto diskutuje, to taky něco znamená!!!! Malo kerej film je taky takle prehypovanej ... kdyby kolem toho nebyl takovej povyk, tak na nej zajdu, reknu hm dobre, a to je vsechno ... ale kdyz se mi nekdo snazi nakukat, ze to je naky prelomovy film, genialni dilo, zkratka majstrstick, tak se musim ohradit ... Zrovna jsem dokoukal na Obvyklé podezřelé (asi popatnáctý) a je to prostě geniální film... Navíc to obsazení, to je fakt lahůdka! Vcera jsem si snim udelal hezky vecer, dekuji za tip ... myslim, ze jsem ho videl uz nekdy davno pred lety, ale vubec nic jsem si nepamatoval, takze to bylo jako poprve a to je dycky dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Malo kerej film je taky takle prehypovanej ... kdyby kolem toho nebyl takovej povyk, tak na nej zajdu, reknu hm dobre, a to je vsechno ... ale kdyz se mi nekdo snazi nakukat, ze to je naky prelomovy film, genialni dilo, zkratka majstrstick, tak se musim ohradit ... ...Přesně tak. Ani já nikde nenapsal, že to je špatný film (hodnotil jsem ho na 60-70%), jen prostě nenaplnil (moje) očekávání, která vzbudil ten humbuk kolem. Ale na deštivé nedělní odpoledne s rodinkou a popkornem je to vlastně ideální film... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 Souhlasim s tajemnym panem Z. Film jsem videl ale , ze by me to nejak zvedalo ze zidle.. Spis si myslim , ze z te myslenky slo vytriskat vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 No, možná jste si vyložili tu mou větu "A tak mimochodem, o málokterém filmu se tady takto diskutuje, to taky něco znamená!!!!" jako, že tímto chci ten film vynést do oblak.nee, tak jsem to nemyslel, chtěl jsem tím říct jen všeobecně známou věc a to, že každá reklama je reklama. a Utrejch vlastně na to odpověděl - bylo kolem toho filmu hodně humbuku, keců atd., takže mnoho lidí právě kvůli tomu na to jde. A to je ono, ten film musí mít něco do sebe, at už pozitivního či negativního, proto vzbuzuje tolik dohadů. Za mě - byl jsem na tom, viděl jsem, jsem více méně spokojený.ToŤ vše. O přelomu, bombastickém filmu nemluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko6 Odesláno 4. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2010 mne sa pacia filmy aj s gerardom butlerom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Wrestler " Mickey Rourke je fascinující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 me ne. Chybi mi hracky a Brosnanova uhlazenost. A kdyz v letadle prohlasil, ze mu je jedno, jak to martini s vodkou, tak u me definitivne klesl Soude podle nazoru budu asi v mensine, kdyz reknu, ze se mi bondovky s Craigem vazne libi. A to jsem je videl az letos! Dlouho jsem si totiz rikal, ze agent jejiho velicenstva, co vypada jak ukrajinskej mafian, nebude to pravy. Ale pak jsem zkoukl Cassino i QoS a musel jsem otocit. Hracky mi vubec nechybi, naopak mi strasne lezly na nervy voloviny jako navijak v bondovkach a tak. Soucasna uroven jeho "gadgetu" mi naprosto vyhovuje (protoze ty udelatka jsou uz docela realisticky) i se mi libi, ze to Bond musi tak nejak vic oddrit sam. Jo a (coz uz s oblibenosti filmovych Bondu nema nic do cineni) narozdil od PO se mi nelibi ani klasicky bondovky (jsem to ale heretik). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Temné vzpomínky. Pěkný film. V hlavní roli Daniel Craig s Planet Ocean na ruce. Tak tenhle film se hodně líbí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 5. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2010 Soude podle nazoru budu asi v mensine, kdyz reknu, ze se mi bondovky s Craigem vazne libi. A to jsem je videl az letos! Dlouho jsem si totiz rikal, ze agent jejiho velicenstva, co vypada jak ukrajinskej mafian, nebude to pravy. Ale pak jsem zkoukl Cassino i QoS a musel jsem otocit. Hracky mi vubec nechybi, naopak mi strasne lezly na nervy voloviny jako navijak v bondovkach a tak. Soucasna uroven jeho "gadgetu" mi naprosto vyhovuje (protoze ty udelatka jsou uz docela realisticky) i se mi libi, ze to Bond musi tak nejak vic oddrit sam. Jo a (coz uz s oblibenosti filmovych Bondu nema nic do cineni) narozdil od PO se mi nelibi ani klasicky bondovky (jsem to ale heretik). Musím s Tebou souhlasit ve všem, cos napsal! Byl jsem doslova nešťastný, když jsem se dozvěděl, že D.Craig bude nový Bond. Bondovky mám od vždycky rád a Brosnan byl pro mě nejlepší představitel. Conneryho dobu jsem nezažil, on je skvělý,ale nepřilnul mi jako Brosnan. Takže Craig - ehm, nebylo to to pravé... Nicméně, musím stejně jako ty přiznat, že mi teď vyhovuje nejvíce ze všech Bondů!! QoS patří mezi mé oblíbené filmy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 včera na dvojce želvy mohou létat hodně silný kafe, zvlášť v kontrastu s předcházejícimi Manželskými etudami, kde paní v roce 2002, na mateřský dovolený, muž pracuje v zastavárně a mají krasnej byt s nájmem za 15 000, dvě auta, zdravý dítě na dovolený byli v dominikánský republice, ale všechno stjí za starýho kozla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 dneska na primě Tenká červená linie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 dneska na primě Tenká červená linie na to raději koukat nebudu - 8x prostě nedohoním :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2010 na to raději koukat nebudu - 8x prostě nedohoním trénuj synku trénuj, za dlouhých zimních večerů to dáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Dnes jsem po několika letech kouknul na Magnolii a zase mě to přišlo dobré! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Wrestler " Mickey Rourke je fascinující výbornej film!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Temné vzpomínky. Pěkný film. V hlavní roli Daniel Craig s Planet Ocean na ruce. Díky za tenhle tip. Film jsem nějak minul, ale příjemně mě překvapil. Navíc jsem opět (po Ghost Writer) viděl něco s mou oblíbenkyní Olivií Williams. Mimochodem u filmu Muž ve stínu jsem měl zase po čase starej dobrej pocit, že jsem v kině. Rozumějte já byl v kině, ale jde o tu pozitivní patinu starejch dobrejch filmařskejch časů. Prostě Polanski jak ho mám rád, hutná filmová atmosféra (i když se ve filmu vlastně nic zásadního neděje ), jedna úžasná scéna a celkově moje spokojenost s tímhle kouskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jacquelin de Mailly Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 Švédský historický film Templář Arn (podle románu Jana Gillou). V ČR pouze na DVD, ovšem lahůdka, která se líbí i dámám. Doporučuji na projektor a s dobrým ozvučením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Včera jsem viděl další z Čínských velkofilmů....Bodyguards and assasins......pěkně udělané,hrají tam hvězdy tohohle žánru- vážně prima film,nenudil jsem se. malá recenze ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Já jsem byl včera na Kajínkovi a velice příjemně překvapil. asi možná proto, že jsem od něj nic moc nečekal... narozdíl od Inception Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 Také se chystám. Celkem se těším .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se