Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Sfouknul jsem na jeden zátah 6. sérku Homeland a imo dobrý. Já prostě nedokážu čekat na další díly, seriály mam jako natažený filmy.

Bylo to - vzhledem k zápletce téměř výhradně na půdě USA - jiný než předchozí série, ne horší, rozhodně ne lepší než třeba podle mě nejlepší čtyřka, ale mě se to líbilo. Snad jediný co, tak mě nasrali, jak to nakonec dopadlo s mým oblíbencem Quinem ; škoda ho kluka. No a Carrie taky mohla mít aspoň jeden záchvat bipolární rozpolcenosti, byla na můj vkus až moc vyrovnaná, raději sem jí měl když byla krapánek v hajzlu :D

Jinak zmiňovaný Midnattsol vypadá hodně slušně, děkuju za tip!

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se těším :-) Chápu to dobře, že je to zároveň Prometheus druhý díl?

Tak teď už jen doufat, že tam zas odborný biolog nezačne hladit alienskou verzi hadů po hlavě... :frusty:

Stejnej level naprostýho hovadství bohužel nedávno v Life http://www.csfd.cz/film/430060-zivot/prehled/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Válečné můžu a tak jsem dnes viděl film "Zimní válka".

Čekal jsem všechno, ale takovou tragédii ne.

Dialogy o ničem, trasovací střely dodělané velice amatérsky počítačem. Spousta zvukových efektů střelby, ale bez střelců. A ty rádoby "výbuchy" těžšího kalibru, to bylo až směšný.

Hudba byla asi převzata z nějaké počítačové hry z 80. let.

Ke konci filmu vedou kluci zelení nějakou debatu u železniční tratě, kde se nachází starší domek a zeď tam má krásně popsanou sprejem - nějaká stupidní značka grafiťáka.

To už jsem nevydržel a ukončil mé trápení. 

Vy jste to někdo dal až do konce ????

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odkaz ke komentáři

Tak to mi bylo jasný od začátku...A v tom vágusovi kurátorovi jsi Ewana poznal? ;)

Mě štve, že Bosche sjíždím v originále a v tišších pasážích, kde se mluví rychle, se jazykově nechytám. Jinak Harry mluví srozumitelně. Budu vděčný za SZ se zdrojem s vloženýma titulema (titule zvlášť mi nefungují). 

No, nepoznal :D ... ale aspoň mi byl povědomej :) Ten pracháč mě fakt překvapil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...