Maxmillian Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Midnattssol me taky celkem bavit, ale prislo mi teda naprosto uhozeny to, kvuli cemu se to vlastne cely stalo. Ted se chystam jeste na Genius. Zatim je venku jen prvni epizoda, ale jeste jsem nemel cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 (upraveno) Midnattssol - dobré to bylo. Viděl jste někdo Trapped ? Upraveno 28. dubna 2017 uživatelem Sergej Vasilijev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Jo, Trapped neni spatny. Bavilo me o neco vic, nez Midnattssol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 (upraveno) ok,dík edit:od 10.5 gomorra 3 Upraveno 28. dubna 2017 uživatelem Sergej Vasilijev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 (upraveno) Sfouknul jsem na jeden zátah 6. sérku Homeland a imo dobrý. Já prostě nedokážu čekat na další díly, seriály mam jako natažený filmy. Bylo to - vzhledem k zápletce téměř výhradně na půdě USA - jiný než předchozí série, ne horší, rozhodně ne lepší než třeba podle mě nejlepší čtyřka, ale mě se to líbilo. Snad jediný co, tak mě nasrali, jak to nakonec dopadlo s mým oblíbencem Quinem ; škoda ho kluka. No a Carrie taky mohla mít aspoň jeden záchvat bipolární rozpolcenosti, byla na můj vkus až moc vyrovnaná, raději sem jí měl když byla krapánek v hajzlu Jinak zmiňovaný Midnattsol vypadá hodně slušně, děkuju za tip! Upraveno 28. dubna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Teda pata serie Prison Break je zatim dost zoufale dementni. Myslim, ze to meli nechat mrtvy a radsi vrazit prachy do neceho jinyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 PB je i s nejakymi vyhradami muj oblibeny serial. Prvni a druha serie byly nad miru povedene. Ale kdyz jsem videl trailer na patou, tak mi vyhrkly slzy zoufalstvi do oci a nenasel jsem odvahu to zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Se těším :-) Chápu to dobře, že je to zároveň Prometheus druhý díl? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Se těším :-) Chápu to dobře, že je to zároveň Prometheus druhý díl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Ok, děkuji za odkaz :-) Super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Se těším :-) Chápu to dobře, že je to zároveň Prometheus druhý díl? Tak teď už jen doufat, že tam zas odborný biolog nezačne hladit alienskou verzi hadů po hlavě... Stejnej level naprostýho hovadství bohužel nedávno v Life http://www.csfd.cz/film/430060-zivot/prehled/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 prostej darwinismus, co ti vadi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Jestli má někdo rád válečné filmy, dnes jsem viděl a musím říci, že se líbil ... http://www.csfd.cz/film/408233-a-jitra-jsou-zde-ticha/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) Válečné můžu a tak jsem dnes viděl film "Zimní válka".Čekal jsem všechno, ale takovou tragédii ne.Dialogy o ničem, trasovací střely dodělané velice amatérsky počítačem. Spousta zvukových efektů střelby, ale bez střelců. A ty rádoby "výbuchy" těžšího kalibru, to bylo až směšný.Hudba byla asi převzata z nějaké počítačové hry z 80. let.Ke konci filmu vedou kluci zelení nějakou debatu u železniční tratě, kde se nachází starší domek a zeď tam má krásně popsanou sprejem - nějaká stupidní značka grafiťáka.To už jsem nevydržel a ukončil mé trápení. Vy jste to někdo dal až do konce ???? Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Step Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Tak to mi bylo jasný od začátku...A v tom vágusovi kurátorovi jsi Ewana poznal? Mě štve, že Bosche sjíždím v originále a v tišších pasážích, kde se mluví rychle, se jazykově nechytám. Jinak Harry mluví srozumitelně. Budu vděčný za SZ se zdrojem s vloženýma titulema (titule zvlášť mi nefungují). No, nepoznal ... ale aspoň mi byl povědomej Ten pracháč mě fakt překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Hůůů, pátá řada House of Cards! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Dneska zacina American Gods. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Hůůů, pátá řada House of Cards!Nějaký únik??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 az 31.05.2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Nějaký únik???kdepak, jen jsem napjatej jak kšandy! Odesláno z mého Tab2A7-10F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se