Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V úterý jsem viděl válečný film 1944 ten bych hodnotil tak 4* a včera Wolyn, tam bych dal 5* neskutečně natočený drama, kdy jsem poslední hodinu snad ani nedýchal. A další výborný válečný film je Pod pískem ten se mi taky moc líbil a hodnotím tak 4* :-)

Odesláno

Marty35: mam to stejne :)

Odesláno (upraveno)

vcera jsem zasel se synkem mrknout na Salazarovu pomstu..

... a ac jsem se celkem tesil, odchazel jsem z kina lehce rozespaly.. :)

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

V úterý jsem viděl válečný film 1944 ten bych hodnotil tak 4* a včera Wolyn, tam bych dal 5* neskutečně natočený drama, kdy jsem poslední hodinu snad ani nedýchal. A další výborný válečný film je Pod pískem ten se mi taky moc líbil a hodnotím tak 4* :-)

U te Wolyne sem se chvilema ani nechytal kdo je s kym proti komu, postavy se tam objevovaly a mizely aniz se predstavily, takze sem mel velke problemy rozeznat kdo je kdo (kdo je milenec, kdo manzel, kdo je nove prichozi apod. asi jeste umocnene to bylo tim ze tam hrali me naprosto neznami herci). Ja obvykle tyto problemy s filmy nemivam, ale dival sem se na to s pritulkou a tam mi potvrdila, ze ma stejny problem.

Jinak jak byla svatebni hostina na zacatku nuda o to intenzivnejsi byl konec filmu 

Odesláno

Odstraněno

Nevim, jestli to patri primo sem, ale na youtube najde clovek neuveritelne veci. Asi bych nedokazal presne rict, jak jsem se k tomuhle dokumentu dostal, ale faktemje, ze jsem ho zhledl. Prijde mi velmi silny, tak kdybyste snad nekdo mel zajem:

Je to o jednom z vezeni pro nejtezsi zlocince v Rusku. Nutna znalost rustiny nebo anglictiny. Mluvi pouze vezni a dozorci (rusky samozrejme) s anglickymi titulky. Co mohu nekvalifikovane soudit, tak preklad je asi docela dobry.

Odesláno

Dnes jsem kouknul Trainspoting T2 a naprostá spokojenost, perfektně natočený pokračování, pro mě kultovního filmu. Robert Carlyle, Ewen Bremner a Ewan McGregor za 1* ostatní pro mě trochu slabší ale i tak to byla paráda včetně skvělé hudby. Celkově bych to hodnotil tak 90% vřele doporučuju.

Odesláno

Uz je venku dalsi serie House of Cards. Vcera jsem na to zacal koukat a jenom je skoda, ze uz si vubec nepamatuju co se v tech minulych dilech stalo :)

Odesláno

John Wick 2

dost sem se na to tesil, a sem trochu zklamanej.

Nesvar poslednich let u akcnich filmu, ze prestrelka/bitka je zbytecne dlouha. Pak se mi zdalo jako ze pri tech bitkach si promejsli kazdej uder/chvat, bylo to zabrzdeny/zpomaleny.

Takovejch 65% bych tomu dal

Odesláno

Souhlas. Dal jsem JW 2 o víkendu, tak se na to těšil, ale nakonec mě to docela zklamalo. Neni to vyloženě špatný, ale spád a úroveň jedničky to v mých očích ani omylem nedosáhlo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...