Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

No, kdyz se pretaci uz i filmy, co byly B-ckovy hned v dobe vydani, a delaji se z nich serialy... nevim nevim! Jako tema je dobry, ale nestacilo to ani na poradny celovecerni film uz tenkrat... a to mam na "Pribeh sluzebnice" pritom takove hezke osobni vzpominky :) Nezpochybnuji ani pribeh, ani zpracovani... jen si rikam, jestli to dokaze unest serii, kdyz to bylo tak na hane pro jeden celovecerni film. Ale vypada to zajimave, davam si to do seznamu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ten origo film je strašný béčko a nic moc. Tohle vypadá jako naprostá pecka. A taky si to zaslouží, protože podle me je IT nejlepší horror, kterej sem kdy četl. Úplně jsem u toho tenkrát sral strachy :-) Těším se. A King bude v kinech jeste jednou a to Tajemna věž :-)

Odkaz ke komentáři

No ten origo film je strašný béčko a nic moc. Tohle vypadá jako naprostá pecka. A taky si to zaslouží, protože podle me je IT nejlepší horror, kterej sem kdy četl. Úplně jsem u toho tenkrát sral strachy :-) Těším se. A King bude v kinech jeste jednou a to Tajemna věž :-)

záleží kdy jsi origo viděl. Já asi ve 12 a na to že je to pro TV tak v té době pecka. Ž dnešního pohledu béčko jistě. Stejně jako v té době ta série hororu s knihou co najdou na chatě. Tenkrát pecka a dnes spíše mi to připadá jako parodie.
Odkaz ke komentáři

Me se libila od nej kniha Cujo

Odkaz ke komentáři

Alien: Covenant - možná spoiler, avšak umně zapracovaný

Pamatujete si takovej ten optimistickej výpravnej nádech z Promethea? Skupina vědců cestujících do neznáma, všichni nadšený tím, že jsou na cestě k neuvěřitelně vyspělý mimozemský rase a jsou celí říčný objevovat, zkoumat a zodpovídat Velký Otázky? Ten tón se v Prometheovi držel dobře polovinu, možná tři čtvrtiny filmu. Bylo to boží.

Covenant vás hned v úvodu přátelsky kopne do koulí. (Poznámka: fakt se podívejte na ten prolog s posádkou na TyTrubce)

To jen abyste si náhodou nezačali myslet, že máte vůbec tucha, co se stane. V průběhu vás ještě pro připomenutí párkrát nabere do žeber, pak pro legraci znásilní a úplně nakonec ještě kopne okovanou špičkou do zubů.

Všehovšudy není podle mýho tak vizuálně kulervoucí jako Prometheus (střihy z krajinnejch záběrů jsou na mě možná trochu rychlý), ale je mnohem akčnější a temnější. Splácněte prvního Vetřelce s Prometheem a vyjde tohle dílo.

Vůbec to nebyl špatnej film, někteří ale budou potřebovat plyšáka a flašku rumu.

Odkaz ke komentáři

Strážci Galaxie 2...měl sem trochu obavy než sem na to šel jelikož recenze nebyly úplně příznivé, ale kvalita z prvního dílu zůstala podle mě zachována. Humor obstarává opět drax, rocket a roztomilý malý groot (ulitba dětskému divákovi). Nebula je tam v podstatě zbytečná, překvapivě hodně prostoru dostal yondu (nechci spoilovat), kurt russell mě v roli boha taky baví. Komixové adaptace (zejména x-men a avengers) už mi lezou krkem, ale Strážci Galaxie mě svým humorem a nadhledem opět získali.

Odkaz ke komentáři

šehovšudy není podle mýho tak vizuálně kulervoucí jako Prometheus (střihy z krajinnejch záběrů jsou na mě možná trochu rychlý), ale je mnohem akčnější a temnější. Splácněte prvního Vetřelce s Prometheem a vyjde tohle dílo.

Vůbec to nebyl špatnej film, někteří ale budou potřebovat plyšáka a flašku rumu.

Bohuzel film pro me nedostal ocekavani a objevily se stejne chyby ve scenari jako minule. Postavy se chovaji stale jako dementi, mise za X miliard nema radne bezpecnosti protokoly, ochranka neochranuje a cely film (vc. hlavni postavy) odmita vice pracovat s dejovou linkou civilizace inzenyru. Akcni B slusny, ale serie Prometheus/Vetrelec se na nohy stale nepostavila. Uvidime v dalsich dilech, kam se to vyda...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...