spineshank Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Začínám třetí díl, víceméně pořád stajný dojem,lepší už to nebude,horší snad taky ne....D
Marty35 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Já to včera dojel, poslední dva díly super. Nicméně nějak moc nepobírám ty přechody alternativnich světů, nebo jak to říct.. Bude třetí série?
sibirnaya Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 me bavi Lucifer, skoda, ze ted musime cekat na treti radu. a nacal sem Aquarius, ale zatim me to moc nechytlo..
organic Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Vykopejte se ze sraček, zlatou lopatou! Včerejší pátý díl Twinpeaks. Naprostá lahůdka. Scénu doktora ampa jsem si musel pustit několikrát
AndyAaron Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Lucifer je dobrej, ale popravde jsem cekal z toho nametu trosku vic nez jen reseni pomerne jednoduchych detektivnich pripadu. A po par dilech je i hodne predvidatelne jeho chovani. Dal bych mu peknych 60%.Pobavil me ale doporucovany Galavant. Prvni dily si clovek rika wtf a pak se do toho dostane a je to dobra taskarice
Zlý Jabko Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Galavant byl mou drahou polovičkou zepsut, ale já ho miluju. Trocha optimismu do života mi neuškodí.Vyvažuju to pátou řadou House of Cards a zatím dobrý (E03).Jsem taky na rozpacích, jestli dneska zajít na Wonder Woman, dvojku Strážců Galaxie nebo tu novou Mumii...
Návštěvník Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 (upraveno) K tomu man in the high castle, za mě naprosto skvělé. Ten děj a trochu paranoia, to je prostě typický Dick. Dlouho mě tak nic nechytlo. House of Cards sleduji už jen kvůli Spaceymu a další sérii už asi nedám. Twin peaks stáhnu, jsem te´d stejně chcíplý, tak nic jiného než seriál večer nedám... Edit: asi má smysl stáhnout i ty z roku 1990 co a dát to postupně ? Upraveno 7. června 2017 uživatelem vojta1
Maxel Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Galavant byl mou drahou polovičkou zepsut, ale já ho miluju. Trocha optimismu do života mi neuškodí.Vyvažuju to pátou řadou House of Cards a zatím dobrý (E03).Jsem taky na rozpacích, jestli dneska zajít na Wonder Woman, dvojku Strážců Galaxie nebo tu novou Mumii... Byl jsem včera a líbilo.
stosi Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Galavant byl mou drahou polovičkou zepsut, ale já ho miluju. Trocha optimismu do života mi neuškodí.Vyvažuju to pátou řadou House of Cards a zatím dobrý (E03).Jsem taky na rozpacích, jestli dneska zajít na Wonder Woman, dvojku Strážců Galaxie nebo tu novou Mumii...Galavant je geniální dílo a to muzikály nesnáším... Doufám v další série...
Závislák Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Za me teda paradni serial ?American Gods?. Trosku zvlastni ale chytlo me to. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
stosi Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Za me teda paradni serial ?American Gods?. Trosku zvlastni ale chytlo me to. Sent from my iPhone using Tapatalk ProSouhlas.. Kupodivu to celkem i na edna.cz zapadlo. Ještě teď jedu Génia https://www.csfd.cz/film/445237-genius/komentare/Projekt National geographic, a dělalo se na tom hlavně v Praze.Odbornou asistenci postkytli čeští vědci.K výročí obecné teorie relativy vznikl i skvělý cyklus přednášek,poslední přednáška z cyklu se věnovala tomu seriálu.
Lunochod Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Díky za zmínku o Twin Peaks ... koukám na to s otevřenou hubou, vůbec nevím o co tam jde a je to úplně boží.
Bobisky Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Někdo tady minule psal, že od května má být třetí série Gomorry. Hledal jsem, ale zatím bez výsledku. Nemáte někdo bližší info? Odesláno z mého SM-T555 pomocí Tapatalk
SCIFI Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 na tohle se hodně těším. skoro se mi chce zeptat jestli je to někdo místní https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/jak-kaze-adolf-exkluzivni-pohled-do-sveta-ceskeho-nacka-daliborka-32855
pebe Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 The Crown - CSFD není to vůbec akční, moc se tam toho vlastně ani neděje, ale vtáhlo mě to a sjel jsem celou sérii na dva zátahy. Pěkné kulisy, herecké výkony, no těším se na další sérii
tano Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Vcera jsem dal toto na doporuceni od kolegy, vubec me to nevzalo. https://www.csfd.cz/film/33842-ve-sparech-yakuzy/komentare/
Tondaa73 Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Ty bláho...tak já ten film mám rád moc....viděl jjsem ho tak 3x.Takeši Kitano...uáááááuuu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se