Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Tak konecne koukam na Alien Covenant a neco tak zoufalyho jsem dlouho nevidel. Ty postavy/herci jsou tak nesympaticky, ze jim vsem preju co nejkrutejsi smrt uz od zacatku.

A to prej bude ještě jeden díl, kterej to všechno jeřtě víc vysvětlí.No nevim.Covenant mě taky sklamal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak konecne koukam na Alien Covenant a neco tak zoufalyho jsem dlouho nevidel. Ty postavy/herci jsou tak nesympaticky, ze jim vsem preju co nejkrutejsi smrt uz od zacatku.

Tak ono to začlo už tím Prometheem,tady to jen v nastoleném stylu  pokračuje ,já to dal v sobotu ....

včera jsem dal https://www.csfd.cz/film/155042-svet-podle-daliborka/prehled/  bohužel ani jako dokument ,ani jako film to nevyznělo ,ani jednomu se nadá moc  věřit 

Odkaz ke komentáři

Tak jsme včera večer šli a z "To" jsem byl fakt nadšený. Skoro bych na to šel dnes znovu. Původní televizní verzi si moc nepamatuju, ale vím, že mě zas tak nenadchla. Tohle pro mě byla totální paráda. Skarsgard perfektní, dětská banda ještě lepší. Je fakt, že občas když se budovala atmosféra a brejloun to zase rozbil nějakou vtipnou hláškou (která, ale byla fakt vtipná). tak už mě to přišlo moc často.. je fakt, že lekaček je tam taky skoro až moc...ale jinak fakt perfektní!

Jak říkám, dal bych to podruhý. Ale asi si dnes zajdem na nějakou akčňárnu. Barry Seal nebo Loganovi parťáci?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...