Maxmillian Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Tak konecne koukam na Alien Covenant a neco tak zoufalyho jsem dlouho nevidel. Ty postavy/herci jsou tak nesympaticky, ze jim vsem preju co nejkrutejsi smrt uz od zacatku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Tak konecne koukam na Alien Covenant a neco tak zoufalyho jsem dlouho nevidel. Ty postavy/herci jsou tak nesympaticky, ze jim vsem preju co nejkrutejsi smrt uz od zacatku. A to prej bude ještě jeden díl, kterej to všechno jeřtě víc vysvětlí.No nevim.Covenant mě taky sklamal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Tak konecne koukam na Alien Covenant a neco tak zoufalyho jsem dlouho nevidel. Ty postavy/herci jsou tak nesympaticky, ze jim vsem preju co nejkrutejsi smrt uz od zacatku.Tak ono to začlo už tím Prometheem,tady to jen v nastoleném stylu pokračuje ,já to dal v sobotu .... včera jsem dal https://www.csfd.cz/film/155042-svet-podle-daliborka/prehled/ bohužel ani jako dokument ,ani jako film to nevyznělo ,ani jednomu se nadá moc věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Tak konecne koukam na Alien Covenant a neco tak zoufalyho jsem dlouho nevidel. Ty postavy/herci jsou tak nesympaticky, ze jim vsem preju co nejkrutejsi smrt uz od zacatku.Krásně si to napsal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 (upraveno) Možná už to tu bylo ale po každém dile sedm 5 minut a cumimČerné zrcadlo (2011), 89%http://www.csfd.cz/film/214772 Upraveno 9. září 2017 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 A za chvíli bude nová řada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 (upraveno) https://www.csfd.cz/film/348243-ukryt-v-zoo/prehled/ Smutný,ale dobrý. Upraveno 9. září 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 dneska jsem zvedavej na tohle https://www.csfd.cz/film/439813-pripad-sloane/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 to je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 videls to? me tyhle konverzacni filmy dost bavi, tak se tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 jj, je to super film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 viděl a fakt se mi to moc líbilo. Takový to drama bez akce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 A za chvíli bude nová řada.Tak na to se moc těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Nebyl jste někdo už na novým "To"? Dnes chceme s mladou vyrazit, tak pokud je to opravdu tak dobrý jak říkají recenze (82%) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Je To dobrý. Lekacek až moc až to přestane lekat ale dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Tak to asi nebude popkorn, ať nám nezaskočí Dík těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Nebyl jste někdo už na novým "To"? Dnes chceme s mladou vyrazit, tak pokud je to opravdu tak dobrý jak říkají recenze (82%)Je to podobny jako stranger things ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Miss Sloane se mi líbila, ale pět minut po skončení jsem se (bohužel) trochu zamyslel nad obsahem, a uvědomil jsem si, že je to pěkná kravina. Takže za mě podívat jo, ale opakování ani náhodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Narcos - 3. série (The Cali Carter). U mě dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Tak jsme včera večer šli a z "To" jsem byl fakt nadšený. Skoro bych na to šel dnes znovu. Původní televizní verzi si moc nepamatuju, ale vím, že mě zas tak nenadchla. Tohle pro mě byla totální paráda. Skarsgard perfektní, dětská banda ještě lepší. Je fakt, že občas když se budovala atmosféra a brejloun to zase rozbil nějakou vtipnou hláškou (která, ale byla fakt vtipná). tak už mě to přišlo moc často.. je fakt, že lekaček je tam taky skoro až moc...ale jinak fakt perfektní! Jak říkám, dal bych to podruhý. Ale asi si dnes zajdem na nějakou akčňárnu. Barry Seal nebo Loganovi parťáci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se