bobi Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Tak nebul,nebuď měkej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Dukla, hodně dobře udělané a silný příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Tiez sme to pozerali. Dobre spracovane. Musel som si k tomu nieco precitat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Prvni pulku Dukly mam za sebou, druhou si dam zitra, tak uvidim. Ale ta ?ostravstina? mi rve usi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 (upraveno) Za mě jako rodilého ostravaka: Dukla61 mě rozebrala na prvočinitele!!Na kecy o přízvuku seru, vždycky jsme byli tavící kotlík, fáral gizs od nás, čech, synek z moravy, slovák, maďar aji polok. Issová nejvíc, silná baba!! Česká televize dík! Upraveno 3. června 2018 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Jak Issovou a Langmajera nemusim, tak tady neskutečná pecka. Stejně jako Hes, kterej byl dobrej už v Pustině. Nakolik mluvili pro ostravaky přirozeně nevim, mně to jako švédovi znělo realisticky.Možná mohla bejt delší pasáž týkající se samotné katastrofy, ale prostě ČT super, po Metanolu další skvěle natočená serie z Moravy, Snad se vydají touto cestou a na kokotiny ve stylu Trapný padesátky rychle zapomenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Za mě jako rodilého ostravaka: Dukla61 mě rozebrala na prvočinitele!!Na kecy o přízvuku seru, vždycky jsme byli tavící kotlík, fáral gizs od nás, čech, synek z moravy, slovák, maďar aji polok. Issová nejvíc, silná baba!! Česká televize dík! Přesně tak. Aji já, co to měl z domu do ďury padesát metrů...tak prohlašuju, že to bylo very good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Bylo to skvělé udělané. Myslím, že od filmu nešlo očekávat více. Film prostě nemůže ani teoreticky přenést celou magnitudu té tragédie a syrovost reality. Drželi se ale skoro oficiální verze a udělali maximum. Necítil jsem se ani minutu trapně a to se mi u českého filmu nestalo už dlouho. A to jsem z toho kraje a havířské rodiny byly součást mého světa. Pět hvězdiček bez debat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Pro synka z Doubravy povinna zaležitost. Bylo to skvělé, Issová na Oskara, řadoví havíři dokonalí, sexbomba Izabela Firlová dokonalá.Kdybych tomu měl jednu maličkost vytknout, tak to je Taclík. Ten mi tam moc neseděl do jedné z hlavních rolí. Ale jinak bravo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Tak jsem to dorazil. Minimálně o třídu líp udělané než Metanol, spíš o dvě. Rozhodně jedna z nejlepších věcí ČT.Stryk byl havíř, faral leta. Aji tam na něho cosik spadlo, polamany fest, ale přežil, srostl a faral znova. A velká část rodiny co mám v Polsku, rubala zase tam.Ostravsky přízvuk tam být musí, jasne. Bez něho by to bylo na chuja. A naučit se ho za týden/měsíc/rok nejde, tomu tež rozumim. Ale prostě to slyším, jak jim to do té huby nepatří, mě zabij Hustovlas!A už držim pysk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Pro synka z Doubravy povinna zaležitost. Bylo to skvělé, Issová na Oskara, řadoví havíři dokonalí, sexbomba Izabela Firlová dokonalá.Kdybych tomu měl jednu maličkost vytknout, tak to je Taclík. Ten mi tam moc neseděl do jedné z hlavních rolí. Ale jinak bravo! Kua, tys žral uhlí s Komendirem...Skoro soused, já jsem z JIndřišky, přes haldu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Panorama věží Doubravy, AZ (Lazy) mě provázelo celým dětstvím. Když jsem ještě bydlel na štverce v panelaku, z 21 rodin jsem byli jediní, kde fotr nebyl v ďuře, bo robil na VOKD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Fajne to bylo synci, fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Bylo to dobře natočeno můj strejda faral v Karviné od školy až po důchodu a měl silu jako medvěd :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 https://www.csfd.cz/film/410534-ready-player-one-hra-zacina/prehled/ No. V zasade dobre. Aj ked je tam citit snahu aby to bol film pre celu rodinu. Aj ked niektore pasaze si clovek ktory nevidel Shining nevychutna a cely film skratka neni pre celu rodinu. Kazdemu tam bude nieco chybat alebo nepochopi nejaky odkaz. Radsej sa mohlo troska viac pritlacit na pilu a spravit to trosicka viac pre dospelych a geekov a celkovo by to bolo aj s popkulturnymi odkazmi super. Mozno 3D kino da celemu filmu dalsi rozmer, ale to neviem posudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Viděli jste někdo novýho Motýlka? Podle traileru to nevypadá zle, i když kouzelník s nůžkama udělá dobrej trailer i na Inženýrskou odyseu. https://www.youtube.com/watch?v=xqj7XOv9mC8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Ufff, ja sem otevrenej vsemu a remaky mam rad, ale tady se mi nechce verit, ze by ten original nekdo nekdy prekonal. Ale dám si to, o tom zadna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Panorama věží Doubravy, AZ (Lazy) mě provázelo celým dětstvím. Když jsem ještě bydlel na štverce v panelaku, z 21 rodin jsem byli jediní, kde fotr nebyl v ďuře, bo robil na VOKD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Mirka spot on! https://kultura.zpravy.idnes.cz/dukla-61-komentar-02z-/filmvideo.aspx?c=A180605_095327_filmvideo_ts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Tvl, my z Prahé tem lopatám natocime film vo tom, jak se tam hrabou ve sluji a voni budou este kritizovat, ze to neni lingvisticky dokonalé, když sami tam mluvi, jak hotentoti. Neuveritelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se