AndyAaron Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 CT2 ted - ProfesionalNa Profesionala jsem chtel koukat, super film. Ale nakonec to vyhrali na AMC Rivalove
African Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 Teď jsem dokoukal Trestance a moc se mi to líbilo :-) https://www.csfd.cz/film/108934-trestanec/prehled/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baldic Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 To fakt? Ja se na to koukal pred par dny a nepamatuju se, kdy jsem videl naposled vetsi blbost. Vzdyt ten film postrada uplne vsechno, ale uplne nejvic logiku.
African Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 To fakt? Ja se na to koukal pred par dny a nepamatuju se, kdy jsem videl naposled vetsi blbost. Vzdyt ten film postrada uplne vsechno, ale uplne nejvic logiku.Mě se líbí styl, taková ta syrovost toho celého filmu. A logika filmu? Vidím ji tam, ale ta je postranní, důležitější je zde pointa celého filmu a ta je tady :-) Ale samozřejmě co se filmu týká, sto chutí..... No, já nemám poslední dobou moc času, ale zaujal, zajímavá myšlenka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 Už se tady psalo o filmu Nikdys nebyl? Drsný, ale dobrý. https://www.csfd.cz/film/452089-nikdys-nebyl/prehled/
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 Včera som dal totok: Das schweigende KlassenzimmerNenápadný dobrý filmík...To byl dobrej film, dík za tip.
marosh Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 (upraveno) Nevím, jestli někdo tady dával toť to:https://www.csfd.cz/film/575731-yellowstone/prehled/Dá sa...Kovbojka, no. Upraveno 2. října 2018 uživatelem marosh
Frantik Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 seriál NarcosDiky za tip, to jsem neznal.
marosh Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Diky za tip, to jsem neznal. Já taky ne. O čem to asi bude?
Hasňa Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 I zavilých narkolepticích, kteří behem zločinu mazaně usínají a tím matou policejní důstojníky.
slabak Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Sicario:Najemny vrahSicario II: Soldado
tikzot Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Sberatel prispevku( teda polibku) pardoon
slabak Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 To bylo na me? Pokud ano, at to modi klidne smaznou...
sibirnaya Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Aspon dej ty svoje moudra do jednoho prispevku, a ne kazdej canc zvlast. A pouzivej funkci hledat, nad Narcos se tu honi uz pekne dlouho..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se