Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Sem zkouknul ten Bird Box https://www.csfd.cz/film/578298-bird-box/komentare/ a slusny :-) Sandra prekvapila a atmosfera taky fajn.

Viděl jsem, dokoukal jsem to, ale docela rozpačitej...Mě na Sandře, kterou mám celej život moc rád dost zamrzelo, že se nechala zblbnout jako Dáša Veškrnová a další pipky a začíná po těch plastikách vypadat trochu jako das majkl džexsn. 

Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dali jsme včera dva díly, zatím dobrý. Hned úvodní skladba mě docela nakopla. Měl jsem ji v 80' letech na desce od Z. Michnový a Petra Kalandry (Marsyas). Zatím jsem stáhnul jen první 4 díly v cz dabingu a další musím pohledat. Nenašel jsem další ani s vloženými titulky. Nic jinýho si v TV pustit neumím.

My koukáme přes HBO-GO, s titulkama je tam už víc dílů. Žena si platí Voyo a trápí mě doma Ulicí apod. :D tak já zřídil HBO-GO abysme koukali na něco spolu. Za 129 Kč za měsíc a první zdarma není co řešit.

Odesláno z mého MotoG3 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Johny65
Odkaz ke komentáři

Dali jsme včera dva díly, zatím dobrý. Hned úvodní skladba mě docela nakopla. Měl jsem ji v 80' letech na desce od Z. Michnový a Petra Kalandry (Marsyas). Zatím jsem stáhnul jen první 4 díly v cz dabingu a další musím pohledat. Nenašel jsem další ani s vloženými titulky. Nic jinýho si v TV pustit neumím. 

ten druhej odkaz je serial online)

Odkaz ke komentáři

Hele to YOU se rozjede do něčeho zajímavýho? Mám za sebou druhej díl, ten chlap mě akorát tak sere a ta herečka, co neumí hrát mně přijde slizká a jinak se tam nic neděje.

Dej tomu šanci , ale chlápek tě bude srát asi do konce.....

Odkaz ke komentáři

Peppermint. Revenge řežba ve stylu Ctihodný občan, jen místo Gerarda Butlera tu kosí Jen Garner. Žádná velká věda, ale mě tendle kill-them-all styl prostě baví. A bavilo i v tomhle podání. Navíc Jen zraje jako víno.

https://www.csfd.cz/film/548798-peppermint-andel-pomsty/prehled/

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Peppermint. Revenge řežba ve stylu Ctihodný občan, jen místo Gerarda Butlera tu kosí Jen Garner. Žádná velká věda, ale mě tendle kill-them-all styl prostě baví. A bavilo i v tomhle podání. Navíc Jen zraje jako víno.

https://www.csfd.cz/film/548798-peppermint-andel-pomsty/prehled/

fakt? Ja vetsinou dam na:

verbal *

I zkušený rutinér Péťa Morel prostě nenadělá nic, pokud dostane do rukou smradlavou řídkou hnědou hmotu, urputně vytlačenou někým s dokonalým smyslem pro patlání zbytečných nudných omletých klišovitých kokotin bez jakékoliv invence. Ta mu pak prostě mlaskavě proteče mezi prsty, ať se snaží sebevíc, a výsledným produktem jsou přiblblé trampoty podrážděné dojnice, co si takhle rovnou od plotny pomstychtivě odskočí na intenzivní mindža kurz, načež s permanentním PMS za pomocí nově nabytého bojového umění krav trága a kompletního arzenálu gumových modelů divných pušek od Hasbra nudně a unyle do posledního animálního pokerovance vyhladí kolumbijský drogový kartel. Pak někdo to hovno rozmíchá s mátovou drtí, dá tomu nálepku ?Od tvůrců Tejkn?, a on se vždycky najde nějaký ten debil, co se na to podívá v naději, že zase jednou konečně kvalitativně půjde o skvělé a nepřekonatelné první nasazení taťky Nýsna. Nešlo. Je to přesně na úrovni Taťka Nýsn 2: Zmrtvýchsraní a Taťka Nýsn 3: Vraťseužkurvadohrobu. Možná dokonce i horší.

Odkaz ke komentáři

https://www.csfd.cz/film/601122-upgrade/prehled/

neni to uplně špatné - pro lidi, kteří sledují podobné filmy a čtou hodně je to jasné už od 10minuty ...ale i přes to jednou vidět určitě

pro ostatní to bude dobré ;)

Odkaz ke komentáři

fakt? Ja vetsinou dam na:

verbal *

I zkušený rutinér Péťa Morel ...

Já teda beru verbalovo hodnocení z (větší) části spíš jako prvek pobavení, resp. formy, než obsahu.

Mě se to fakt - v rámci žánru - docela líbilo. Tejkn sem viděl jen první, takže nedokážu zhodnotit. Když Nýsna a co jsem viděl, pak bych to srovnal na podobnou laťku asi jako Cizinec ve vlaku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...