AndyAaron Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 @Maxel - byt ve stejnym pytlu jak Zmizik zas neni tak blby, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 (upraveno) Obecně ne. Taky ale záleží, co je to za pytel Do roku 2012 bylo superfajn bejt ve stejnym pytli s Lancem Armstrongem. A teď? ) Proč to píšu - zrovna koukam na dokument o celé té frašce, které se nakonec dá říct jeho kariéra. A celkem slušnej dokument. Armstronogova lež. Trefnej název. https://www.csfd.cz/film/350142-armstrongova-lez/prehled/ Upraveno 13. ledna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Hele Maxeli, ty seš taky tipař. Já si du radši pustit Cestu samuraje, za á po tý cestě du taky a za bé - to je revenge film. Ale jestli se to bude líbit Sibirnajoj, tak se už zabiju, sem taky jen člověk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Jestli myslíš Ghost Dogovu cestu samuraje, pak doufam že po týdle nejdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Milis taky vypada jak baset Jestli ma holuby, to nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Mezi hodnocenim maxela a verbala zas tak velky rozdil neni. V ramci zanru..Ja mel celou dobu pocit, ze jsem to uz videl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Milis taky vypada jak baset Jestli ma holuby, to nevim.Známej měl baseta a ten byl strašně línej a náladovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Díky za tip na Zlý časy v El Royale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 No, ale to zrovna zmizikoj dekovat nemuzes SCIFI, kabrioletacka dekuje, ja teda tez, vcera sme to jseli a bomba, pomalejsi rozjezd, ale pak celkem svih, pekny head- a jiny shoty, vobcas aji clovek neceka, kdo je vlastne co a koho zastreli, prima.z(denny) - souhlasimprinci - od ted te prestavam brat jako relevantniho filmovyho kritika, muzes si za to sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Tak Úsměvy smutných mužů. V létě jsem četl knížku a nelíbila se mi. Film je překvapivě docela dobrej, určitě lepší než předloha. A to je co říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Na zdejsi popud jsem si dal jak Tiche misto, tak Bird box a fakt nevim, co se mi libilo vic. Oboje super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 tiche misto v kine super, vcera v premiere v tv ... nic moc.. je fascinujici, jak atmosfera kina plus s kym tam clovek je dokaze divy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Bird box se teda tesim, dneska v planu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Bird box good, až na toho zombie Jacksona v hlavní roli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Vynikající je seriál McMafia. Skoro na úrovni kvalit Gomory nebo Babylonu Berlín. Navíc v McMafii dost často vystupuje Praha a zní Čeština :-). Už se těším na 2. sérii Četl jsem i knihu a ta se mi zas tak nelíbila. Na literaturu faktu mi přišla povrchní a na román nudná, ale seriálu dávám 9 z 10.Díky za tip. Příjemně koukatelná věc. Docela mě bavilo, že všechny postavy mluví ve svých zemích svým jazykem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Docela dobrý drama - bylo to docela dramatické. https://www.csfd.cz/film/321145-unos/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Calibre (2018), 71%http://www.csfd.cz/film/626675Dost realisticky... Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 To asi nebude o hodinkovym strojku, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Třetí sérka True Detective po dvou dílech dobrý! Vrací se to ke kořenům první, nepřekonatelné série. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny65 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Tak mám za sebou první sérii britského krimi seriálu Luther, druhá rozkoukaná série vypadá ještě líp, takže doporučuju a intro je výborný Odesláno z mého MotoG3 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se