benesjan87 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Nevím, zdali se to tu už nezmiňovalo, ale doporučuju Stranger Things. Je to takový sci-fi fantasy seriál pro celou rodinu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Diky moc. To tu jeste nikdo nezminoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 (upraveno) Dneska zaclo The Boys. Trochu doufam, ze to bude lepsi, nez vsechny ty nudny Marvelovky... Jo a jeste Orange is the new Black S07. A kdo mel rad Jessicu ze Suits, tak muze zkusit Pearson. A kdo ma rad uchylarny, tak Year of the Rabbit. http://www.youtube.com/watch?v=UWV9tGXIqPs Upraveno 26. července 2019 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Rusové točí vlastní seriál Černobyl..... :-) https://tv.idnes.cz/spolecnost/trailer-rusko-cernobyl-serial-kultura-svet.V190726_112550_idnestv_jaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 (upraveno) Komu se líbil Ray Donovan, tak může zkusit Stíny z produkce HBO. Mě se to docela líbí. Hodně mi to připomíná Raye Donovana. Akorát s tím rozdílem, že hlavní postava nebydlí na předměstí L.A., ale na předměstí Bukurešti. Chodí v teplákovce místo v kvádru. Místo Mercedesu jezdí v Dacii a místo práce pro židovské právníky, pracuje pro rumunské lichváře... :-)). Pro zajímavost dle Wiki - It is the first HBO Europe original series to be broadcast in the United States. Upraveno 26. července 2019 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Právě teď na primě.https://www.youtube.com/watch?v=ctgf5uxBQW8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 tahle scéna se neomrzí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 (upraveno) Komu se líbil Ray Donovan, tak může zkusit Stíny z produkce HBO. Mě se to docela líbí. Hodně mi to připomíná Raye Donovana. Akorát s tím rozdílem, že hlavní postava nebydlí na předměstí L.A., ale na předměstí Bukurešti. Chodí v teplákovce místo v kvádru. Místo Mercedesu jezdí v Dacii a místo práce pro židovské právníky, pracuje pro rumunské lichváře... :-)). Pro zajímavost dle Wiki - It is the first HBO Europe original series to be broadcast in the United States. Tak seriál to bezesporu je - je to u toho napsaný a má to díly... Ale jinak to moc děje, neřkuli napínavosti nepobralo. Koukat se na to určitě dá a klidně i napřeskáčku - to je fuk. Aspoň člověk vidí, jak to vymejšlej Rumunové.To Odhalení bylo dobrý, možná trošku dlouhý. Ale stejně - kam na ty tipy furt kdo chodíte? Upraveno 27. července 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 (upraveno) Doporučuji První člověk pro majitele moonwatchů povinný film o Neilu Armstrongovi. Zvláštní, když si člověk uvědomí, že se prošel v tak neuvěřitelné dálce po Měsíci, a přitom tady u nás v Brně vůbec nikdy nebyl ;-) Upraveno 28. července 2019 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Na Brno v NASA nestačil rozpočet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 ...nestačil rozpočet na zrcátka, korále a kapesní nůž s malovanou střenkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Tak jsem včera dokoukal Stranger Things 3 a musím naopak říct, že tahle série mě bavila asi nejvíc. Jen ten konec byl trochu zvláštní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Po trech dilech treti serie Strangers Things se musim hodne premahat abych se k tomu jeste vratil a dokoukal to:(Pod tohle se můžu podepsat.Dal jsem šestý a jsem zralý na lobotomii . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Pod tohle se můžu podepsat.Dal jsem šestý a jsem zralý na lobotomii . Nakonec sem to dokoukal ale bolelo to hodne.Palec nahoru jen za Neverending Story Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Před pár dny jsem na dvojce chytil Margin Call, drama mapující události před krizí v 2008. Za mě dobrý. https://www.csfd.cz/film/278448-den-pred-krizi/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Nekdo tady nedávno doporučoval seriál Happy, druhou sérii.Tak jsem dal tu první https://www.csfd.cz/film/559508-happy/komentare/.....a ty kraaavo. Komplet všichni autoři, producenti a herci smazili kila koksu a heraku, pac seriál vo detektivovi, kterej vidí modrého jednorožce a masakruje při tom grázly, se jen tak nevidi.Nemohl jsem to vypnout a super jsem se bavil :-) Jen jsem měl chut si taky neco zobnout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Nekdo tady nedávno doporučoval seriál Happy, druhou sérii.Tak jsem dal tu první https://www.csfd.cz/film/559508-happy/komentare/.....a ty kraaavo. Komplet všichni autoři, producenti a herci smazili kila koksu a heraku, pac seriál vo detektivovi, kterej vidí modrého jednorožce a masakruje při tom grázly, se jen tak nevidi.Nemohl jsem to vypnout a super jsem se bavil :-) Jen jsem měl chut si taky neco zobnout :-)Mně stačilo půl hodiny a místo toho bych rači koukal dvanáct hodin do zdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Nekdo tady nedávno doporučoval seriál Happy, druhou sérii.Tak jsem dal tu první https://www.csfd.cz/film/559508-happy/komentare/.....a ty kraaavo. Komplet všichni autoři, producenti a herci smazili kila koksu a heraku, pac seriál vo detektivovi, kterej vidí modrého jednorožce a masakruje při tom grázly, se jen tak nevidi.Nemohl jsem to vypnout a super jsem se bavil :-) Jen jsem měl chut si taky neco zobnout :-)První série byla luxusní :-) Musím kouknout na tu druhou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Mně stačilo půl hodiny a místo toho bych rači koukal dvanáct hodin do zdi.No a to je prave vono :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Ted na Nova Cinema Full Metal Jacket ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se