markwagner Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Jo, prave na to koukam. Jeste mam rad Profesionala...Profesionál je asi nejvíc uz jste někdo viděly ten alternativní konec ? Ja to nemůžu dohledat..Prikladam ilustrační foto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Alternativní? To myslíš takovou tu legrácku, co někdo sestříhal pro kamaráda, kterýmu bylo líto že na konci Blembonda zastřelí?https://www.youtube.com/watch?v=2JAqCDSa94k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Já jsem jako drsnej chlapík, ale Chi Mai mě vždycky úspěšně rozpláče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Teraz som dopozeral nemeckú produkciu - Der goldene Handschuhhttps://www.csfd.cz/film/657386-u-zlate-rukavice/prehled/Doporučujemmuzu taky doporucit, ale je to podivana pro silnejsi povahy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Alternativní? To myslíš takovou tu legrácku, co někdo sestříhal pro kamaráda, kterýmu bylo líto že na konci Blembonda zastřelí?[media]https://www.youtube.com/watch?v=2JAqCDSa94k[/media]Alternativní co byla určena pro US trh , kdy odletí ( YouTube verze ne) ale diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Spoiler: Georges Lautner natočil dvě verze finální scény. V té známé u nás je Belmondova postava zastřelena před nástupem do vrtulníku. Druhá verze je taková, že Belmondo do vrtulníku nastoupí a odletí vstříc lepším zítřkům. Originální francouzský sestřih však obsahuje verzi se smrtí hlavního hrdiny. Režisér se pro ní rozhodl po domluvě se scénáristou a Belmondem a to i navzdory producentům, kteří vyžadovali šťastnější závěr. Prosadili si ho tak, alespoň do verze určené pro uvedení v Americe. (DaViD´82) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Právě koukám na ČT2 na 1. díl Princip slasti a zatím zajímavý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Právě koukám na ČT2 na 1. díl Princip slasti a zatím zajímavý.... Ja som to pozeral na ČT1 Uz sa tesim na buduci pondelok. Zatial dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Nevim no. Rozjezd zatim dost pomalej, tak uvidime. Pilotni dil by mel bejt dechberouci, aby ukazal, v jakem duchu to cele bude a zatim teda nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Ten Princip slasti, za me taky zatim zadna hitparada. Postavy poldu jsou divny, hlavne ta polska zenska, ta me pije krev. Snad se to rozjede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 El Camino, aka Breaking Bad sequel. Jesse Pinkman dostává konečně dost prostoru, a stojí to za to. Pro fandy seroše určitě must-see. https://www.csfd.cz/film/761676-el-camino-film-podle-serialu-pernikovy-tata/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Peaky Blinders a Mr. SNOOP...! Loveit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Peaky Blinders a Mr. SNOOP...! Loveit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 (upraveno) Ten Princip slasti, za me taky zatim zadna hitparada. Postavy poldu jsou divny, hlavne ta polska zenska, ta me pije krev. Snad se to rozjede. Nevim no. Rozjezd zatim dost pomalej, tak uvidime. Pilotni dil by mel bejt dechberouci, aby ukazal, v jakem duchu to cele bude a zatim teda nic moc. Já jsem nevím přesně v kterém čase po začátku u toho zdřímnul a pak už jsem to do konce moc nepobral, takže z toho mám akorát chaos v hlavě - na začátku v loďce mrtvola ženské a potom po Evropě v kufrech aut části těl ....Možná se to v posledním díle vše vysvětlí . Upraveno 15. října 2019 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Skoro bych rekl ze to je nejaky pokus o Most (ne ten ?dycky?). No uvidime, zatim koukam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 lajna II. serie.. hodně baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Moc hezký dokument ČT. Jednou skautem-navždy skautem. Úplně mi to udělalo radost. https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11089212548-jednou-skautem-navzdy-skautem/21756226656 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Moc hezký dokument ČT. Jednou skautem-navždy skautem. Úplně mi to udělalo radost.https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11089212548-jednou-skautem-navzdy-skautem/21756226656Pecka...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 (upraveno) John Wick 3 ....blbostU Zlaté rukavice ...... dobrý ještě,že měl ty stromečky Upraveno 18. října 2019 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se