Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Alternativní? To myslíš takovou tu legrácku, co někdo sestříhal pro kamaráda, kterýmu bylo líto že na konci Blembonda zastřelí?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2JAqCDSa94k[/media]

Alternativní co byla určena pro US trh , kdy odletí ( YouTube verze ne) ale diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spoiler: Georges Lautner natočil dvě verze finální scény. V té známé u nás je Belmondova postava zastřelena před nástupem do vrtulníku. Druhá verze je taková, že Belmondo do vrtulníku nastoupí a odletí vstříc lepším zítřkům. Originální francouzský sestřih však obsahuje verzi se smrtí hlavního hrdiny. Režisér se pro ní rozhodl po domluvě se scénáristou a Belmondem a to i navzdory producentům, kteří vyžadovali šťastnější závěr. Prosadili si ho tak, alespoň do verze určené pro uvedení v Americe. (DaViD´82)

Odkaz ke komentáři

Ten Princip slasti, za me taky zatim zadna hitparada. Postavy poldu jsou divny, hlavne ta polska zenska, ta me pije krev. Snad se to rozjede.

Odkaz ke komentáři

Ten Princip slasti, za me taky zatim zadna hitparada. Postavy poldu jsou divny, hlavne ta polska zenska, ta me pije krev. Snad se to rozjede.

Nevim no. Rozjezd zatim dost pomalej, tak uvidime. Pilotni dil by mel bejt dechberouci, aby ukazal, v jakem duchu to cele bude a zatim teda nic moc.

Já jsem nevím přesně v kterém čase po začátku u toho zdřímnul a pak už jsem to do konce moc nepobral, takže z toho mám akorát chaos v hlavě - na začátku v loďce mrtvola ženské a potom po Evropě v kufrech aut části těl  :wacko: ....

Možná se to v posledním díle vše vysvětlí  :D .  

Upraveno uživatelem milomac
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...