azeppelin Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Zkouknul jsem pár tipů. Irčan, banální film o ničem, další z řady filmů o mafii. Bez vědomí, ok, na tuzemskou produkci docela dobrý, nic světoborného. Když to někdo nesleduje v kuse, tak musí být z retrospektivního rozsekání a opakování jelen. Mandalorian je super. Pěkně udělané a zasažené do prostředí StarWars. Děj pěkně odsýpá, není to hloupá teenager scifipost slátanina a občas je to i vtipné. Dobrý předkrm před novým filmem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 (upraveno) Mě se The Irishman líbil. Pro mě rozhodně banální a ničem rozhodně nebyl.To člověk nesmí být ignorant a trochu se orientovat v tom, co zachycuje. Upraveno 2. prosince 2019 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Pane marosh, vy jste hlava! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Vážení, pokud budete mít chuť strávit tři hodiny u filmu (já dal 3x1) doporučuji The Irishman.Pecka roku 2019, nic víc nečekejte.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 No nevím, já to viděl v sobotu, takový normální smutný film ... ani odpad, ani veledílo století - něco mezi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Docela me bavila Anna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 už se těším,poslední díl a prý poslední kung-fu jeho film....to by byla škoda,Donnie je borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Mandalorian je super. Pěkně udělané a zasažené do prostředí StarWars. Děj pěkně odsýpá, není to hloupá teenager scifipost slátanina a občas je to i vtipné. Dobrý předkrm před novým filmem.Nejsem žádný velky fanda Star Wars, posledni 2 nove filmy sem ani nevidel, ale Mandalorian se pro me stává takovou guilty-pleasure zalezitosti. Zapletka kazdeho z aktualnich 4 dilu je v podstate banální, herecke vykovy spis podprumerne (nejvic to zatim bylo patrne u 4.dilu to byl fakt otres), ale ma to ok triky a kostymy a hlavne feeling a atmosferu puvodni SW trilogie, coz se jinak nepovedlo nikomu napodobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 už se těším,poslední díl a prý poslední kung-fu jeho film....to by byla škoda,Donnie je borec No tak tohle si nemuzu nechat ujit, slusnej navrat do detskejch let;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Tvl, ja neznam ani jednicku a ona uz je ctyrka? Tak to mam co dohanet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 tak už koukám máme trailer https://www.youtube.com/watch?v=zycDHelHh04 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Tvl, ja neznam ani jednicku a ona uz je ctyrka? Tak to mam co dohanet Doporučuji zkouknout všechny 3 předchozí, je to docela dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 tak už koukám máme trailer https://www.youtube.com/watch?v=zycDHelHh04Dnes s nim vysli na svetlo. Celkem mile me prekvapil. Ale je fakt, ze jsem nemel zadna ocekavani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 https://www.csfd.cz/film/571125-barry/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Mně připadá, že ten Mandalorian je v podstatě kravina, ale hrozně mně to baví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 https://www.csfd.cz/film/571125-barry/prehled/ barry zatim super, diky za tip !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 barry zatim super, diky za tip !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Já na ty Trailery už moc nedám, několikrát jsem se nachytal. Třeba tady to, dle teaseru prostě mega dobrý, velký návrat Lorenza a ten film ve finále úplná blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Toho Barryho nemůžu najít na Netflixu, kde na to koukáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Na HBO GO Toho Barryho nemůžu najít na Netflixu, kde na to koukáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se