MíraMíra Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) Doktore, tobě by měli automaticky posílat aspoň deset kousků, aby sis vybral jeden, co je aspoň trochu cajk a zbylejch devět by si na jejich náklady vyzvedl kurýr. Fakt masakr jakej máš pech.I když ono to procento zmetků asi bude bohužel fakt nemalý. Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) mne bolo na grc s tych ručne malovanych indexov na mm300...kupodivu skx a sumo mam indexy v medziach normy Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Fakt masakr jakej máš pech. Na všem se najde i něco pozitivního. Z doktora jednou bude (a možná už je) krásná urban legend... Když jsem si v jednom nejmenovaném hodinářství Na Poříčí zkoušel GSka, tak se prodavač rozpovídal jak jsou super a že nemají v podstatě žádné reklamace.Akorát prý jeho kolega mu vyprávěl, že je jeden pán, který u nich reklamoval asi troje... S vadama, které viděl jenom ten pán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Asi nakupujete s Vladarom u toho isteho predavaca. Usmiaty, nosi cierne bryle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Ale já ho teda chápu, taky jsem celkem punťa a občas vidím, čeho si jiní vůbec nevšimnou a hlavně to pak nedokážu dostat z hlavy a na prodej je zaděláno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Sorry jako, ale to co tam nafasoval doktor do krabicky jako zalesacke spring drajv gmt bol normalny klasicky nepodarok - aj na pomery slusnej sroubarny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Však to nikdo nepopírá. Já jsem doktorovy kousky viděl před reklamací, vady tam byly. Jen si ta historka žije vlastním životem (pokud vůbec není o někom jiném)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Asi nakupujete s Vladarom u toho isteho predavaca. Usmiaty, nosi cierne bryle. Chudak za to nemuze taky nosi seika s nesedicima indexama. Ja nakupuju u te pokerovane ruky z instagramu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 No sice jsou za pár káblí, ale i tak ten armovák by opravdu měl sedět, uměj to i fejkule za 15 babek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Ja videl za zhruba dva mesice sedmery SKX007/009, z toho sestery mely nakrivo armovak. Za par let budou vzacny ty, ktery ho maj rovne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 To bude nejaky kryptoodkaz v zmysle relativity casopriestoru. Alebo dlho necistili toho robota. Nieco z toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 11. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2018 to je zenovy trenink... oprostit se od prizemnich zalezitosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Elton na vás, bezvěrci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Ja videl za zhruba dva mesice sedmery SKX007/009, z toho sestery mely nakrivo armovak. Za par let budou vzacny ty, ktery ho maj rovne.Já mam na SKX armovák rovně, day/date taky, lunetu taky a jdou v rámci COSC. To mě tak svazuje, že nejsem schopen nosit nic jinýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 to je teda dojemné a krásné, jak si mistr dědek hraje. a pak dáš dvacku za křivě sestavený hodinky. kdyby místo do reklamy, dali prachy do kontroly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Jak se pořád řeší ty vnitřní lunety, není to křivě sestavené, ale křivě vyrobené. Armovák má vymezení, jak lze nasadit. Pokud je posunutí vidět pouhým okem, na 90% to nepůjde srovnat bez zásahu do samotné vnitřní lunety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 (upraveno) Já mam na SKX armovák rovně, day/date taky, lunetu taky a jdou v rámci COSC.To mě tak svazuje, že nejsem schopen nosit nic jinýho Ja je mel mnohokrat a koupim je zase, ale pujdu si pro ne osobne. Jsou to fajn hodinky. Podivej se schvalne na posledni sedmery osmery, co tu byly v prodeji. Prijde mi, ze ta zmetkovitost je rok od roku horsi... Upraveno 13. prosince 2018 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Jak se pořád řeší ty vnitřní lunety, není to křivě sestavené, ale křivě vyrobené. Armovák má vymezení, jak lze nasadit. Pokud je posunutí vidět pouhým okem, na 90% to nepůjde srovnat bez zásahu do samotné vnitřní lunety.Ja bych nevidel ani takto jednoduse, protoze spousta modelu je 12h ok, ale na 6h je uplne blbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Jestli se oni v Seiku pomalu nechystají vtlačit tam ještě jednu sekundu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se