DavidLC Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 keby mali gule, miesto plutvy tam z tych vln trci rukaZa mě ruka i ploutev :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 já vím, holt subjektivní hodnocení, promiň no, jsi i kyklopa sundal, ale bez něj jsou zase takový prázdný, chybí mi tam "den".no a pokud je srovnám s elegancí pouzdra SKX, tak.. snad jen ta velikost je super. tak nejsou dokonalý, to rozhodně ne, ale zase kdyby se všem líbily stejný hodinky, byla by tu dost nudea myslel jsem to v legraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Pořád váhám který želvy, no a tyhle s nakouslou ploutví asi vedou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2019 Jak je nasim dobrym ceskym zvykem neradi delame definitivni nebo lepe receno jednoznacné prohlasni a uz vubec si za zatim nechceme stat. Tak ja tedy neco jednoznacne reknu v poslednich dvou letech to stoji co se tyce produkce seika dost za hovno. At uz se to tyka novych modelu jakoze inovace, nebo aspon kvality modelu co se nejak znovu ozivuji.. a ze tam daji l-kove strojky ? Co si budem povidat ...no to jim sere pes .,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 (upraveno) Želvy se dostaly někam, kam neměly. Kdybych chtěl další, tak si už nevyberu. Upraveno 17. března 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Tak ja tedy neco jednoznacne reknu v poslednich dvou letech to stoji co se tyce produkce ....Mám to úplně stejně. Na jedné straně to co píšeš a na druhé straně ceny, které vystřelily do vesmíru.Takže to co dělalo Seiko Seikem - poměr výkon/cena je v pérdleli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Když jsem posledně něco podobného napsal, tak jsem byl odměněn pasivně agresivním vokopáváním. K SLA033 už ani nic psát nebudu, ostrůvek hodinkové "normálnosti", v podobě členské základny i produkce Seiko, se potápí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 (upraveno) Rozumim, kam mirite, ale... Je to nejak az moc depresivni... Kolik značek muze mit trvale vlakno "novinky".. vzdyt je to docela fajn je moci tak trochu "ohovarat" :-) Upraveno 17. března 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 (upraveno) To bude asi tím že máme každý trochu jinou představu o výrazu "novinka" . edit:A nemyslel sem tím nic radikálního, jen konstatuju.Naskočil sem před lety na vlnu Seiko která nějak někam směřovala. Teď prostě otočili kormidlo jinam. Takže je mi Seiko jako celek jedno. Chtěl bych od nich ještě jedny hodinky ale ty už se stejně těžko shání, tak mám klid. Upraveno 17. března 2019 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Zásadní problém je v tom, že na Seiko jsou evidentně uplatňována jiná měřítka. Nevšiml jsem si, že by se u ostatních značek objevovala takto osobní a okamžitá kritika. A to je tu celá řada brandů, které ty novinky opravdu mají jako "novinky". Já opravdu nevím, co byste si představovali. Když se podíváte na zásadní inovace v hodinařině za posledních 50 let, tak u hodně z nich najdete jméno Seiko. I ta "slepá ulička" v podobě kineticu byla a ještě pořád je zábava.Asi dělám chybu, že k tomu něco píšu, ale už mě fakt nebaví, jak tu furt někdo kritizuje, a pak si ti samí lidé můžou ustříknout z absolutně nezáživných hodinek kdejakého čínského microbrandu. To mi přijde vyloženě směšný.A že se produkce Seiko potápí? Ok... Jinak Dane, letos jsou nový kulervoucí SD modely, nová Elegance řada v GS, nová sportovní řada v GS, redesign pětek a nejspíš se ještě něco chystá. Spousta značek by tohle měla na pětiletku. Že si z toho nic nekoupíš, protože to není tvůj styl nebo to je drahý? Loni jsem v Baselu obešel přes 40 značek, letos mě čeká to samý. A že bych chtěl od každý něco koupit, to ani náhodou. To je přece normální, že nechceš všechno, navíc my tady na fóru máme velmi specifický kus, během pár let nám rukama projde tolik hodinek, kolik by měl běžný člověk na několik životů, takže věci vnímáme úplně jinak. Přijde mi, že hodně členů tady nedokáže vidět mimo bublinu Chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 To bude asi tím že máme každý trochu jinou představu o výrazu "novinka" . edit:A nemyslel sem tím nic radikálního, jen konstatuju.Naskočil sem před lety na vlnu Seiko která nějak někam směřovala. Teď prostě otočili kormidlo jinam. Takže je mi Seiko jako celek jedno. Chtěl bych od nich ještě jedny hodinky ale ty už se stejně těžko shání, tak mám klid.Tak zas naskočí nekdo jiny.. mlady ;-) hodinkama nepolibeny.. a pro nej ty posledni barevne zelvy budou jeho první.. neni lepsi znacky na vtazeni do velkeho sveta hodinek.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 (upraveno) Jinak Dane, letos jsou nový kulervoucí SD modelyKtoré konkrétne? Btw, súhlasím s tebou, Seiko je stále výnimočné. A že prekopávajú kopec - z nášho pohľadu slepých - uličiek... No a čo. Stále je z čoho vybrať. Ad cena - jo, ceny stúpajú. Ako u všetkých ostatných a u všetkého ostatného. Chtěl bych od nich ještě jedny hodinky ale ty už se stejně těžko shání, tak mám klid.Ktoré konkrétne? Upraveno 17. března 2019 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Ktoré konkrétne?Ani se neptej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Zásadní problém je v tom, že na Seiko jsou evidentně uplatňována jiná měřítka. Nevšiml jsem si, že by se u ostatních značek objevovala takto osobní a okamžitá kritika. Co to znamená osobní a okamžitá kritika, v případě Brandu? Na osobní rovinu to tu převádíš leda ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 (upraveno) ... neviem editovat ... Upraveno 17. března 2019 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Ani se neptej mam jeden tip, ktore by to tak mohli byt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Chlapi neblbnite... Nesledujem fórum tak, aby som poznal túžby všetkých, ale obyčajne tie "chtěl bych ještě jedny" stoja za to. Tak sa pýtam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Ale jo no, sou to ty s tou lunetou co se dá domalovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Btw, súhlasím s tebou, Seiko je stále výnimočné. A že prekopávajú kopec - z nášho pohľadu slepých - uličiek... No a čo. Stále je z čoho vybrať. Ad cena - jo, ceny stúpajú. Ako u všetkých ostatných a u všetkého ostatného. Nemám nejak moc chuť sa dohadovať, ale povedz mi, čo v segmente pod 1000 Eur u toolov/diverov za posledné roky prekopali? Ja tam nič moc nevidím. Snáď Transocean a SRP653. Väčšina zvyšku vychádza zo starých modelov, ktoré všelijak pofarbili, prípadne mierne modifikovali puzdrá. Úplne dojebali pojem limitka, lebo všetko je limitka, alebo SE. A cena? Keď lacák ako turtle vyšróbujú na 400-500 Eur, tak by tam malo byť vidieť aspoň nejakú kvalitu spracovania a výstupnú kontrolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 no vcera jsem byl teda fest ehm chtel jsem napsat pod parou ale proste jsem se ozral no....ale k veci. Stvou me monster rucicky na vsech novych modelech, pred tim co model to "sve" rucicky. Nechapu jak nemuzou na hodinkach za 10 tis licovat indexy s ostatnimi elementy hodinek, kdyz to cinanum za par stovek licuje. Za primo skandalni povazuju to, ze to je rozhozene i u modelu za řachu tj nad 50 tis. to proste nejde promijet. Proste nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se